Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 5.6.2021 klo 12:00 · Minna Tervamäki

TCM: Minnan metodit – liikunnallinen workshop

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu

Tampere-talo, Maestro - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Ohjaaja: Minna Tervamäki, tähtitanssija

Minnan metodit on yhdistelmä kaikesta siitä, mitä hän on 35 vuoden tanssiuransa aikana oppinut eri liikuntalajeista, tanssinlajeista, oheistreeneistä ja kaikesta liikkeeseen liittyvistä seikoista. Vaikutteita on baletista, pilateksesta, floor barre-harjotteista ja muista tanssiin suunnatuista harjoitteista, eri joogamuodoista sekä vammojen jälkeisestä kuntoutuksesta.

Myös huippufysioterapeutti Jarmo Ahonen on opettanut Minnalle valtavasti kehonkäytöstä 20 vuoden ajan. Tästä kaikesta on muotoutunut treeniliikkeitä, jotka ovat toimineet Minnan omana ”työkalupakkina” kehon hyvinvointiin ja huippusuorituksiin. Metodit muodostuvat valtavan suuresta liikemateriaalista, joka myös muuntuu ja kehittyy jatkuvasti. Workshop on tarkoitettu kaikille kehon liikkeistä kiinnostuneille!

Yleisörajoituksista johtuen lippuja on myynnissä vain pieni, rajoitettu määrä. Ota mukaasi joogamatto.

Tunnin kesto n. 1,5 tuntia.

Minna Tervamäki on Suomen Kansallisbaletin tähtitanssija. Hän on esiintynyt uransa aikana lähes kaikissa arvostetuimmissa klassisen baletin päärooleissa sekä tanssinut keskeisissä rooleissa merkittävien nykykoreografien teoksissa. Jäädessään eläkkeelle Kansallisbaletista keväällä 2012 Tervamäen toiminta on painottunut yhä enemmän poikkitaiteelliseen yhteistyöhön.

Tervamäki on saanut arvostetun Philip Morris Dance Flower Award -palkinnon (1997), Edvard Fazer -palkinnon (2000), Libris Award -palkinnon (2006) ja Imatran Balettigaalan tunnustuspalkinnon (2009). Syksyllä 2011 hänelle myönnettiin Suomen Leijonan ritarikunnan 1. luokan ritarimerkki sekä Muusikkojen liiton tunnustuspalkinto.

Minna Tervamäen nettisivut

Workshop on osa Tampere Chamber Music -festivaalin ohjelmistoa.
Tutustu festivaalin koko ohjelmistoon täältä!

Osta liput täältä

Tampere Chamber Music pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.
Tilaisuudessa kuvataan.

Tuotanto Tampere Chamber Music ja Tampere-talo

 

Minna Tervamäki. Kuvaaja: Mari Waegelein

Liput 20 €
Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 15 €

Lisää Tampere-talossa