Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ke 17.11.2021 klo 09:00 · V valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät

Musiikki vaikuttaa!

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

V valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät Tampereella
17.–20.11.2021

Suomen musiikkikasvatusseura –FiSME ry järjestää marraskuussa järjestyksessään jo viidennet mukapäivät. Mukaan! kokoaa kaikki musiikkikasvatuksesta kiinnostuneet toimijat yhteiseen koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan Tapahtuma on nelipäiväinen ja toteutetaan yhteistyössä Tampere-talon ja Tampereen kaupungin kanssa. Mukana ohjelmaa tuottamassa on myös FiSME:n verkoston yhteistyökumppaneita kuten Suomen musiikkioppilaitosten liitto (SML), Konservatorioliitto, Konserttikeskus ry, Lastenmusiikki ry, Suomen Sinfoniaorkesterit ry, Suomen musiikinopettajien liitto (SMOL), sekä monia muita.

MUSIIKKI VAIKUTTAA!
Ke 17.11.2021

Miten yhteistyöllä voidaan vahvistaa musiikin vaikutusta? Musiikkikasvatuspäivän avaus juhlistaa yhteistyötä kentän eri toimijoiden välillä. Teemapäivän järjestää FiSME ry yhteistyössä Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n ja Lastenmusiikki ry:n kanssa.
Musiikki vaikuttaa! -teemapäivä on suunnattu orkestereiden ja muiden kulttuurilaitosten yleisötyöntekijöille, lastenmusiikkialan toimijoille sekä opettajille varhaiskasvatuksessa, koulussa ja musiikkiopistossa sekä musiikin alan oppilaitoksissa.

Päivän ohjelma

Ilmoittaudu tapahtumaan 31.10. mennessä
tästä linkistä.

Mukaan! -päiviä voi seurata Facebookissa ja Instagramissa.
#mukaan #musiikkikasvatus #fisme

Lisää Tampere-talossa