Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

la 18.12.2021 klo 20:00

Sorsaklubi: Neljä Ruusua

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu

Tampere-talo, Sorsapuistosali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Koronatilanteen vuoksi joudumme siirtämään tämän keikan vielä kerran Tampere-talon kevään ohjelmistosta loppuvuodelle 2021. Uusi päivämäärä on la 18.12.2021. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiajankohtaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

Neljä Ruusua on yhtye, joka ei juuri esittelyitä kaipaa. Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla ja on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa.

Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten Juppihippipunkkari, Sun täytyy mennä, Poplaulajan vapaapäivä, Matka on syvä, Hunningolla, Luotsivene, Popmuseo, Valuva taivas, Missä vaan ja Elän vain kerran, soivat edelleen radioissa. Eikä sovi unohtaa tuoreimman Euforia-albumin hittejä Sininen sunnuntai, Ajelen ja Esirippu, jotka jatkavat bändin hittiputkea.

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan: Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso) ja Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa koetaan niin herkkyyttä kuin runsaasti rockiakin seisomakeikkoina sopivan aikaiseen soittoaikaan.

Ilta on ikärajaton, konsertissa on erillinen anniskelualue.

Showtime alkaa klo 20, ovet avataan klo 19.

Liput myynnissä myös Tiketissä.

Yleisön turvallisuuden vuoksi lippuja on myyntiä on rajoitettu, jotta riittävät turvavälit tulevat huomioiduksi. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 29 €
Opiskelijat 24 €

Lisää Tampere-talossa