Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

la 18.12.2021 klo 20:00

Sorsaklubi: Neljä Ruusua

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu

Tampere-talo, Sorsapuistosali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Katso Tampere-talon ajankohtaiset turvallisuustiedot täältä.

Koronatilanteen vuoksi joudumme siirtämään tämän keikan vielä kerran Tampere-talon kevään ohjelmistosta loppuvuodelle 2021. Uusi päivämäärä on la 18.12.2021. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiajankohtaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

Neljä Ruusua on yhtye, joka on perustettu Joensuussa vuonna 1982 ja seikkaillut tuolta asti musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut tähän mennessä urallaan 15 studioalbumia ja jatkoa seuraa vuonna 2022, jolloin yhtye myös täyttää 40v.

Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomi-rockin vahvana pääryhmänä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten Juppihippipunkkari, Sun täytyy mennä, Poplaulajan vapaapäivä, Matka on syvä, Hunningolla,  Popmuseo, Valuva taivas, Missä vaan ja Elän vain kerran eivät ole antaneet ajan kuluttaa itseään – ja jatkoa on seurannut Sinisen sunnuntai, Mustia ruusuja, Sähkökitara, Viimeinen valssi ja Seuraan sua -kappaleiden kera.

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan: Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso) ja Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa koetaan niin herkkyyttä kuin runsaasti rockiakin seisomakeikkoina sopivan aikaiseen soittoaikaan.

Ilta on ikärajaton, konsertissa on erillinen anniskelualue.

Showtime alkaa klo 20, ovet avataan klo 19.

Liput myynnissä myös Tiketissä.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 29 €
Opiskelijat 24 €

Lisää Tampere-talossa