Nick Lowe´s Quality Rock & Roll Revue - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 17.9.2022 klo 18:00 · Starring Los Straitsjackets

Nick Lowe´s Quality Rock & Roll Revue

Lisää kalenteriin  Istumapaikkakartta Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Nick Lowe on elävä legenda!

Syystä voi sanoa, ettei yksikään yhä konsertoiva artisti ole vaikuttanut englantilaiseen popmusiikkiin yhtä syvästi ja laajasti kuin Nick Lowe. Hän on tehnyt merkittävän uran laulajana ja lauluntekijänä, mutta samalla hän on kunnostautunut myös tuottajana ja muusikkona.

Nick Lowen ensimmäinen merkittävä bändi oli 1970-luvun alun Brinsley Schwarz. Sitä seurasi Dave Edmundsin kanssa perustettu legendaarinen Rockpile. Soolouralla hän on julkaissut parikymmentä erinomaista albumia.

Tuottajan työnsä ansiosta Nick Lowea on kutsuttu sekä punk- että pubrockin kummisedäksi – hoitelihan hän suvereeniin tapaansa Damnedin, Elvis Costellon, Wreckless Ericin, Mickey Juppin, Graham Parkerin, Pretendersin  ja Dr. Feelgoodin varhaisia levytyksiä.

Voi kuitenkin väittää, että merkittävimmän panoksensa on Nick Lowe antanut rockmusiikille lauluntekijänä. Hänen ehdottomasti tunnetuin laulunsa on (What’s So Funny ’Bout) Peace, Love And Understanding. Sen levytti ensin Brinsley Schwarz, sitten Elvis Costello ja lopulta se päätyi Curtis Stigersin tulkitsi yli 45 miljoonaa kappaletta myyneelle The Bodyguard-elokuvan soundtrack-albumille.

Mutta hienoja biisejä Lowella riittää – sellaisia kuten (Johnny Cashinkin tulkitsema) Beast in Me, So It Goes, Cruel to Be Kind, All Men Are Liars, I Love the Sound of Breaking Glass ja niin edelleen. Nick Lowella on harvinainen kyky loihtia tarttuvia popsävelmiä ja kirjoittaa koskettavia tekstejä.

Viime vuosina on Lowen yhtyeeksi valikoitunut oivallinen, kaiken rock and rollista Agents-tyyliseen rautalankaan hallitseva, miltei pari tusinaa albumia julkaissut amerikkalainen Los Straitjackets. Suomalaisten iloksi Nick Lowe´s Quality Rock & Roll Revue –kiertue saapuu 17. syyskuuta 2022 Tampereelle esittääkseen Tampere-talossa kattavan läpileikkauksen Nick Lowen koko tuotannosta.

Konsertissa ei ole väliaikaa.

Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuuskäytännöistä Tampere-talossa täältä.

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto Loud N Live Promotions Oy

 

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 59 €

Lisää Tampere-talossa