Nordic Blues Puls - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

pe 22.3.2019 klo 19:00 · Wentus Blues Band meets Knut Reiersrud (N) & Lisa Lystam (SWE)

Nordic Blues Puls

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Nordic Blues Puls -illassa kohtaavat kotimaan blueslähettiläs Wentus Blues Band sekä huippuvieraat Knut Reiersrud (NO) ja Lisa Lystam (SWE).

Wentus Blues Band kuuluu suomalaiseen bluesaateliin. Amerikkalaisten blueslegendojen kanssa tehdyt lukuisat menestyksekkäät Euroopan kiertueet ovat muovanneet yhtyeestä instituution, jolle ei Pohjoismaista löydy vertaa. Bändin uusin albumi Throwback on kiertueilla kertyneistä kokemuksista koottu sinisointuinen päiväkirja, joka on soinut kiitettävästi mm. Yhdysvaltojen bluesradiokanavilla.

Nordic Blues Pulsissa Wentukset saavat vahvistuksekseen norjalaisen kitaravirtuoosin Knut Reiersrudin sekä upean ruotsalaissolistin Lisa Lystamin. Knut Reiersrudia pidetään yhtenä Pohjoismaiden kovimmista blueskitaristeista. Hän on tehnyt yhteistyötä mm Dr. Johnin, Mighty Sam McClainin ja Blind Boys Of Alabaman kanssa. Lisa Lystam on puolestaan erinomainen nuori laulaja, jolla on Dagens Nyheterin sanoin laaja ääniala ja todellista lava-auktoriteettia.

Wentus Blues Band

Niko Riippa – kitara
Robban Hagnäs – basso
Juho Kinaret – laulu
Pekka Gröhn – koskettimet
Daniel Hjerppe – rummut

Pressikuvat tästä.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää anniskelustamme!

Tuotanto Tampere-talo

Liput 39 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 35 €

Lisää Tampere-talossa