Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Tampere-talon toimintaan.

Lue lisää

to 10.12.2020 klo 19:30

Porgy & Bess Revisited

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Porgy & Bess Revisited on kolmen hyvin erilaisen persoonallisuuden muodostama jazz-trio. Hienostunut Knut Erik Sundquist bassossa, flegmaattinen Pascal Schumacher vibrafonissa ja leiskuva Nicolas Dautricourt viulussa liikkuvat virtuoosisesti klassisen ja jazzmusiikin rajalla.

George Gershwinin Porgy ja Bess sai ensi-iltansa Broadwayllä vuonna 1935 ja on siitä lähtien kiehtonut sukupolvia toisensa jälkeen ja lukuisat taiteilijat ovat halunneet tehdä tästä huikeasta musiikista omat versionsa. Monista jazz-versioista tunnetuimmat ovat Miles Davisin ja Ella Fitzgeraldin tulkinnat.
P & B Revisited löytää uskomattoman hienon tasapainon improvisoidun ja ennalta sävelletyn, kontrollin ja vapaamuotoisen kokeilun välillä. Revisited on nöyrä kunnianosoitus tälle ajattomalle musiikilliselle mestariteokselle, joka on klassisen ja jazzin tuttujen rajojen ulkopuolella.

Konsertti sisältää väliajan.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää salianniskelustamme täältä!

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 36 €

Lisää Tampere-talossa