Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

ma 28.3.2022 klo 19:00

Postmodern Jukebox – The Grand Reopening Tour

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Vintage-versioita nykypäivän pop-klassikoista 20-luvun tyyliin!

Menestyksellisesti Suomessa aikaisemminkin esiintynyt amerikkalainen pop-jazz-kollektiivi Postmodern Jukebox palaa maahamme maaliskuussa 2022.

Postmodern Jukebox, joka tunnetaan myös lyhenteellä PMJ on lukuisista eri muusikoista ja solisteista koostuva musiikillinen kollektiivi, jonka jazzpianistin koulutuksen saanut Scott Bradlee perusti viime vuosikymmenen lopulla New Yorkissa. Ajatuksena on sovittaa nykypäivän hittejä menneiden aikojen tyyliin erityisesti 20-lukua, jazzin, swingin ja ragtimen kulta-aikoja painottaen.

Hyväntuulinen ja varmaotteinen artistiryhmä esittää nykypäivän pop-klassikoita 20-luvun tyyliin sovitettuina valloittavina vintage-versioina. Muun muassa Michael Jacksonin, Lady Gagan, Kate Perryn, Miley Cyrusin, David Bowien ja Justin Bieberin tunnetuiksi tekemät hitit soivat Postmodern Jukeboxin esittäminä niin kuin ne olisivat soineet kieltolain aikaan salakapakoissa Chicagossa tai New Yorkissa.

Postmodern Jukebox panostaa esiintymisissään myös tanssiin ja visuaalisuuteen. Taitavasti laaditut tanssikoreografiat iskevät silmään ja vievät mukanaan. 20-luvun musiikissa ja pukeutumisessa näkyi yhteiskunnan vapautuminen ja ilakointi. – Naisilla lyhyitä helmoja, pitkiä hanskoja, höyhenpuuhkia ja koristeellisia pantoja ja miehillä lierihattuja, värikkäitä solmioita, henkseleitä ja raitapukuja ála The Great Gatsby. Ajan henkeen pukeutuminen kuuluu asiaan myös Postmodern Jukeboxin uskollisen yleisön saapuessa katsomoihin niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Postmodern Jukeboxin valloittaa estradin kuin estradin ja tempaa yleisön mukaansa. Ilakointi tarttuu! – Esimerkiksi Tampere-talossa, jossa Postmodern Jukebox on nähty pari kertaa aikaisemmin esiintymislavan edestä on varattu yleisölle erityinen tanssitila.

Postmodern Jukeboxin ”Welcome to the Twenties 2,0 Tour” -maailmankiertueen piti startata jo keväällä 2020, mutta sitten kaikki muuttui… Uusi startti, tällä kertaa otsikolla ”The Grand Reopening Tour” tapahtuu ensi syksynä, jolloin Postmodern Jukebox konsertoi Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa.

Konsertissa ei ole väliaikaa eikä ikärajaa.

Lavan edessä pieni tanssitila, joka saattaa aiheuttaa näköhaittaa ensimmäisillä riveillä istuville.

Tuotanto RH-Entertainment

Tilaisuudessa on numeroidut paikat. Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä.

Muutokset mahdollisia. 

 

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 69,50/59,50/49,50 €

Lisää Tampere-talossa