Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 7.8.2021 klo 18:00

Puistokonsertti 2021

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, Sorsapuisto - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Ilmoittaudu Puistokonserttiin nettilomakkeella tästä!
Huom! Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, sillä rajoitettu yleisökapasiteetti on täyttynyt.

Tampere Filharmonian Puistokonsertti palaa Tampereen Sorsapuistoon elokuussa – Santtu-Matias Rouvalin johtaman maksuttoman konsertin tähtinä nähdään Maria Ylipää ja Kummeli-komediaryhmä

Turvallisuuskäytäntöihin on kiinnitetty erityistä huomiota, tutustuthan ohjeistukseen ennen kuin saavut tapahtumaan tästä!

Turvaohjeet kiteytetysti:
1. Ilmoittaudu Puistokonserttiin nettilomakkeella etukäteen (seurueesta tarvitsemme vain yhteyshenkilön tiedot), myös paikan päällä on mahdollisuus sisäänpääsyyn, mikäli tilaa on.
2. Tule hyvissä ajoin tapahtuma-alueelle jonkin sisääntuloportin kautta.
3. Siirry puistoon järjestyksenvalvojien osoittamalle alueelle.
4. Jätä seurueesi kanssa muihin nähden riittävä n. 1-2 m etäisyys.
5. Pidä maskia tapahtuma-alueella koko ajan.
6. Istukaa oman seurueenne kanssa konsertin ajan paikallanne, pyri välttämään muulloin turhaa liikkumista tai seisomista alueella.
7. Toimi tarkasti järjestyksenvalvojien ohjeistusten mukaisesti liikkuessasi puistossa.
8. Ota mukaasi sadevaatteet, jos on ennustettu sadetta. Sateenvarjot on tapahtumassa kielletty.

Kiitos ennakkoilmoittautumisistanne Puistokonserttiin. Ilmoittautumislomake on nyt suljettu, sillä rajattu yleisökapasiteetti on täynnä.

Ilmoittautumisten avulla olemme voineet ennakkoon hahmottaa puistoon tulevan yleisön määrää sekä samalla kerätä yhteystietoja, mikäli viranomaiset niitä meiltä jälkikäteen pyytävät.

Ilmoittautuminen ei valitettavasti tarkoita, että voimme taata kaikille ilmoittautuneille puiston aidatulta alueella paikan. Ilmoitamme täyttymisestä alueen porteilla. Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä. Konserttia voit kuunnella myös puiston muilta alueilta ja Yle Areenan suoran lähetyksen kautta. Konserttialueelle voi saapua klo 16 alkaen. Tervetuloa Sorsapuistoon tai vastaanotinten ääreen!

 

Osallistu Puistokonsertin viralliseen Facebook-tapahtumaan täällä (olethan tarkkana Facebookin-tapahtuman järjestäjän suhteen, jotta tavoitat meidän tiedotuksen, tapahtumasta on liikkeellä paljon epävirallisia kopioita).

Aikataulu:
Klo 16 Tapahtuma-alueelle saapuminen
Klo 16.30 S-Wings by Dj Jykke
Klo 18 Konsertti alkaa
klo 19.45 Konsertti päättyy
Klo 21 Anniskelualueen valomerkki
Klo 21.30 Tapahtuma-alue suljetaan

Puistokonsertin ohjelma (konsertti alkaa klo 18):

Aarre Merikanto: Olympiafanfaari
Pjotr Tšaikovski: Osia Joutsenlampi-sarjasta
Astor Piazzolla: Yo soy Maria, tango-oopperasta Maria de Buenos Aires
Anna-Mari Kähärä: Credo
Einar Englund: Kiinan muuri: Rumba ja Marssi à la Šostakovitš
Leroy Anderson: The Typewriter (Kirjoituskone)
Kummeli-show: Kari & Karvattomat
Gabriel Linsén: Kesäpäivä Kangasalla
Jean Sibelius: Valse Lyrique
Unto Mononen: Tähdet meren yllä
Norbert Glanzberg: Padam, Padam
John Williams: Harry’s Wondrous World elokuvasta Harry Potter ja viisasten kivi
Nino Rota: La Strada
Johann Strauss Jr – Paul Desenne: Tritsch-Tratsch-polkka

 

Tampere-talo, Tampere Filharmonia ja Tampereen Sähkölaitos järjestävät jälleen perinteisen Puistokonsertin Tampereen Sorsapuistossa lauantaina 7. elokuuta klo 18. DJ-musiikkia on puistossa tarjolla jo klo 16:30 alkaen. Tampereen kulttuurisyksyn avaava koko perheen maksuton puistotapahtuma tarjoilee klassisen musiikin helmiä, yhteislaulua ja tangon säveliä. Ohjelmistossa kuullaan tällä kertaa mm. Tšaikovskin, Merikannon, Sibeliuksen ja Piazzollan teoksia. Yleisradio televisioi Puistokonsertin Yle Areenassa suorana 7.8. klo 18 ja Yle Teema -kanavalla 7.8. klo 20.

Konsertin kapellimestarina toimii tuttuun tapaan Tampere Filharmonian ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali. Solistina esiintyy suosittu laulaja-näyttelijä Maria Ylipää. Puistokonsertissa tavataan myös tutut Kummeli-miehet Heikki Silvennoinen, Heikki Hela ja Timo Kahilainen, joiden Kari ja Karvattomat -yhtyeellä on valmisteilla yllätyksiä konserttivieraille. Kummelin tv-debyytistä tulee kesällä kuluneeksi 30 vuotta.

Ennen Tampere Filharmonian esiintymistä S-Wings by Dj Jykke tarjoilee tuttuja pop- ja rockhittejä svengaavina swingeinä ja jouhevina jazzversioina klo 16.30 alkaen.

Puistokonsertti toteutetaan konserttiajankohdan mukaisia mahdollisia Aluehallintoviraston yleisörajoituksia noudattaen. Järjestäjät noudattavat viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja huolehtivat yleisön, esiintyjien sekä työntekijöiden turvallisuudesta.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere Filharmonia, Tampere-talo ja Tampereen sähkölaitos

Lisää Tampere-talossa