Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

su 16.2.2020 klo 18:00

Putkiremontti-musiikkikomedia

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Onko putkiremontti painajainen vai mahdollisuus? Tähän kysymykseen vastaa uusi Putkiremontti-musiikkikomedia, jonka on kirjoittanut muun muassa Taivaan tulet tv-sarjan käsikirjoittajana ja lastenkirjoistaan tutuksi tullut Timo Parvela, ja säveltänyt Suomen ahkerin ja tunnetuin jazz-muusikko Iiro Rantala.

Olemme jokainen olleet joko henkilökohtaisesti tai tuttavien kertomusten kautta lähellä linjasaneerauksen trillerimäisiä käänteitä. Putkiremontti-musiikkikomedia kääntää komediaruuvia kaakkoon ja paljastaa, mitä ihmiselle kaiken sen keskellä tapahtuu. Te kyllä tiedätte mistä nyt puhutaan! Suomalainen traditio, putkiremontti, saa rakennukset ja ihmiset järkkymään perustuksiaan myöten.

Suosittelemme esitystä kaikille oman kodin ja ihmisyyden kanssa päätöksiä tekeville tai niitä vältteleville. Emme kuitenkaan suosittele näytelmää alle 12-vuotiaille.

Rooleissa:
Urakoitsija Makkonen: Ilkka Merivaara
Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja: Paavo Kerosuo
Naapuri, kiukkuinen akka ja poliisi: Lotta Kuusisto
Kitarataiturina Jaakko Suonio

Tilaisuudessa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 32 €

Lisää Tampere-talossa