Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

la 19.11.2022 klo 19:00 · Konserttisalikiertue 2021

Ressu Redford

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Ressu Redfordin  konserttisalikiertue on peruttu syksyltä 2021 ja siirretty syksylle 2022. Konsertin uusi ajankohta on la 19.11.2022 klo 19 (edellinen siirtopäivä pe 18.11.22 ja alkuperäinen esityspäivä la 16.10.2021). Jo ostetut liput käyvät uuteen konserttipäivään sellaisenaan.  Lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä. Mahdolliset lippujen palautuspyynnöt 31.12.2021 mennessä.

 

Ressu Redfordin konserttisalikiertue järjestetään ensi vuonna.

Ressu Redfordin alunperin syksylle 2021 suunniteltu konserttisalikiertue perutaan. Yhdentoista paikkakunnan konserttisalikiertue järjestetään uudelleen vuoden kuluttua syksyllä 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille konserttipäiville. Konserteissa yleisö pääse nauttimaan Ressun tuotannosta vuosien varrelta sillä luvassa on sekä vanhoja klassikoita että uudempaa tuotantoa.

– Salikiertueellani tullaan kuulemaan koko tuotantoani sieltä kasarin puolelta aina näihin päiviin asti. Luvassa on paljon suomenkielistä materiaalia mutta mukana on tietysti myös joitakin Bogart Co. ja Sound Of R.E.L.S. ajan kappaleita. Kattava kokonaisuus on siis tulossa: tuttuja klassikoita, hittejä ja minulle oleellisia poimintoja matkan varrelta. Musiikki kulkee akustisesta tunnelmoinnista tämän päivän soundiin, Ressu lupaa.

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat. Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan lähes platinarajan ja samaan rajapyykin reilulla 2 miljoonalla kuuntelukerralla on yltänyt myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi helmikuussa uuden singlen Pieni askel.

Konsertin kesto noin 2 tuntia, sisältää väliajan.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Warner Music Live

Liput 39,90/35,90 €

Lisää Tampere-talossa