Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ke 13.10.2021 klo 19:00

Rhythm of the Dance

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

The National Dance Company of Irelandin tuottaman Rhythm of the Dance –tanssiesityksen on kuluneitten kahdenkymmenen vuoden aikana nähnyt jo noin 7,5 miljoonaa katsojaa yli viidessäkymmenessä eri maassa ympäri maailmaa.

Vuonna 1999 ensiesityksensä saanut ja Suomessakin aikoinaan nähty Rhythm of The Dance on yksi maailman suosituimmista irlantilaista tanssia ja musiikkia yhdistelevistä esityksistä.

Vallitsevien yleisö- ym. rajoitusten viimein helpottaessa Rhythm of the Dance nähdään ensi lokakuussa Tampere-talossa, Tampereella ja Kulttuuritalossa, Helsingissä.

Rhythm of the Dance on tuottaja Kieran Cavanaghin suunnittelema ja toteuttama huikea tanssiesitys, joka vie katsojat irlantilaisten tanssijoiden, muusikoiden ja laulajien johdattelemana ajassa taaksepäin Irlannin kelttien eksoottiseen maailmaan nykypäivää unohtamatta.

Noin kaksi tuntia kestävä, tempoltaan lähes hengästyttävä tanssi-ilotulitus on ehdottomasti nähtävä ja koettava livenä. Esityksen kiihkeydestä kertonee jotain se, että tanssijoilla on ajoittain vain muutamia sekunteja aikaa esiintymisasujen vaihtamiseen kesken show’n.

Irlantilainen step dance teki läpimurtonsa Euroopassa ja samalla muuallakin maailmassa Eurovision laulukilpailuissa Dublinissa, Irlannissa toukokuussa 1994. Kilpailujen väliajalla nähty esitys oli niin häikäisevä ja mieleenpainuva, että kyseisen laulukilpailun voittajaa muistaa tuskin kukaan, mutta kyseisen tanssiesityksen varmasti kaikki.

Rhythm of the Dance yhdistää nerokkaasti perinteistä irlantilaista tanssitaidetta nykybalettiin ja moderniin tanssiin. Tuottaja Kieran Cavanagh on vuosien aikana päivittänyt show-kokonaisuutta, joten täysin samaa esitystä kuin Suomessa vuonna 2003 ei taatusti nähdä tänä vuonna.

Näyttävät lavasteet ja huippumoderni ääni- ja lavateknologia antavat kelttitaiteelle arvoisensa puitteet.

Estradilla nähdään yli kaksikymmentä nuorta huipputason esiintyjää, jotka on valittu tähän arvostettuun esiintyjäryhmään tuhansien ehdokkaiden joukosta. Arvostelijat ympäri maailmaa kiittävätkin esityksen rytmiä ja täsmällisyyttä, energiaa ja tarkkuutta niin laulun, soiton kuin erityisesti tanssin osalta. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana Rhythm of the Dance on hioutunut ja kehittynyt lähes täydellisyyttä hipovaksi, unohtumattomaksi tanssiesitykseksi.

Esityksen kesto noin  2 tuntia sisältäen väliajan. Esityksessä ei ole ikärajaa.

Tuotanto RH-Entertainment

 

Tilaisuudessa on numeroidut paikat. Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä.

Muutokset mahdollisia. 

Ryhmälippujen varaus

Tampere-talon ryhmämyynti

puh. 03-2434501

ryhmamyynti@tampere-talo.fi

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 69,50/59,50/49,50 €

Lisää Tampere-talossa