Rikkinäinen puhelin -musiikkiteatteriesitys (tallenne) - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ti 1.2.2022 klo 10:30

Rikkinäinen puhelin -musiikkiteatteriesitys (tallenne)

Lisää kalenteriin  Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

25.1.2022

Pirkanmaalla 4.2.2022 asti voimassa olevien tapahtumarajoitusten vuoksi Rikkinäinen puhelin -musiikkiteatteriesityksiä ei valitettavasti päästä toteuttamaan liveyleisön edessä. Esityksestä tuotetaan tallenne Vimeo-palveluun, ja kaikille esitykseen paikat varanneille lähetetään linkki tallenteeseen helmikuun aikana. Koululaisryhmät voivat katsoa tallenteen itselleen sopivana ajankohtana. Kiitos ymmärryksestä ja turvallisia koulupäiviä kevätkaudelle 2022.

//

Lapsille suunnattu ilmainen musiikkiteatteriesitys tarjoaa Pirkanmaan alueen alakoululaisille hyväntuulisen musiikkiteatterielämyksen teemoinaan huhupuheiden haitallisuus, some- ja matkapuhelinetiketti, toisten huomioiminen ja liikenneturvallisuus.

Uusi musiikkiteatteriesitys jossa päästetään mielikuvitus valloilleen. Ryhmä lapsia pääsee mukaan Yllätysten Yöretkelle. Reissua siivittävät hauskat tehtävät, mutta myös juorut ja huhut. Missä on rikkinäinen puhelin? Entä kurkkukipuinen kirahvi? Lauluja ja tarinoita ystävistä, läsnäolosta sekä puhelimen käytöstä liikenteessä.

Esitykset vain koululaisryhmille:
ma 31.1.2022 klo 9, 10.30 ja 12
ti 1.2.2022 klo 9, 10.30 ja 12
ke 2.2.2022 klo 9, 10.30 ja 12

Ilmoittautuminen alkaa 1.12.2021. Ilmoittaudu haluamaasi esitykseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ryhmämyynti@tampere-talo.fi.  Kerro ilmoittautumisen yhteydessä opettajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä koulu, luokka ja ryhmän koko. Varaamme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä ja ehdotamme uutta aikaa, jos haluamaasi esitykseen ei ole paikkoja jäljellä.

Näyttämöllä TAMKin Musiikkiteatterilinjan 1. vuosikurssi
Käsikirjoitus ja laulut Janne Viitaniemi

Uuden musiikkiteatteriesityksen myötä pirkanmaalaisille lapsille tarjotaan elämyksiä ja asennekasvatusta. Tampere-talo on saanut mukaan kolmevuotiseen yhteistyöhankkeeseen Tampereen Sähkölaitoksen sekä Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjan. Kolmena tulevana tammikuuna 2022–2024 pirkanmaalaiset 1.–3. luokat saavat tulla seuraamaan maksutonta musiikkiteatteriesitystä Tampere-talon Pieneen saliin. Kolmen esitysvuoden myötä tämä maksuton esitys tarjotaan yli 14 000 lapselle.

Kuvassa TAMKin Musiikkiteatterilinjan 1. vuosikurssilaiset: Takarivissä Petja Pulkkinen, Veeti Laasila ja Viljami Rosvall, keskirivissä Maija Mustonen, Ella Vähäpassi, Saimi Kaisanlahti, Suvi Aalto ja Katariina Särkijärvi sekä alarivissä Saara Östman, Tinja Taipale ja Elizabeth Hiltunen.

Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuuskäytännöistä Tampere-talossa täältä.

Esityksen kesto on n. 55 min. Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo, Tampereen Sähkölaitos ja MUSTE (TAMKin musiikkiteatterilinja)

Lisää Tampere-talossa