Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ke 1.12.2021 klo 21:00

PERUTTU: Sami Hedberg & Saija Tuupanen: Joulushow

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on peruttu.

Jo ostetut liput voi vaihtaa vastaavaan Tampere-talossa järjestettävään konserttiin klo 18 tai liput voi palauttaa hyvitystä varten 1.12.21 mennessä. Ohjeet lippupalautukseen löydät  täältä.

 

Koskettava, hauska ja ikimuistoinen joulushow on täällä.

SAMI HEDBERG & SAIJA TUUPANEN ensimmäistä kertaa samalla lavalla.

Ennen kokematon ja näkemätön joulushow on täynnä elämyksiä. Luvassa on hauska ja ikimuistoinen ilta, joka koostuu musiikkiyllätyksistä, duetoista,
ja koska kyseessä on joulushow, on luvassa myös odottamattomia ohjelmanumeroita.

Saijan ja Samin Joulushow’n bändiä luotsaa Mikael Konttinen. Mikael toimii bändissä kapellimestarina ja pianistina. Musiikista vastaa huikea livebändi,
joka koostuu Suomen kovatasoisimmista muusikoista. Show, jota et taatusti ole nähnyt koskaan aiemmin.

Saijan ja Samin joulushow’ssa on erittäin timanttinen ja suorastaan jouluinen bändi. Rumpujen takana tahtia ja rytmejä taikoo Jari Salminen, joka on tuttu mm.
Anna Puun ja Poets of the fallin riveistä. Rumpalin vasempana kätenä eli basistina puolestaan muhevat soundit leipoo Jussi Koskinen, joka kuuluu esim. Pete Parkkosen bändiin.

Upeita sävyjä soitollaan tuo saksofonisti Adele Sauros joka kuuluu Suomen arvostetuimpiin ja svengaavimpiin fonisteihin. Hänellä on myös oma yhtye Adele Sauros Quartet.

Kitaran varresta puolestaan löytyy monien keikkojen ja kansainvälistenkin estradien mies, Riku Rajamaa. Kyllä, juuri se Sunrise Avenuen Riku. Bändissä mukana myös kultaisen harmonikan ykkösmies Aki Metsälä

Konsertin kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Hedberg Entertainment

 

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 39 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 37 €

Lisää Tampere-talossa