Sinä olet kaunis -musiikkisatu - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

su 27.9.2020 klo 15:00

Sinä olet kaunis -musiikkisatu

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Koko perheen musiikkisatu ‘Sinä olet kaunis’ on kantaesitys, perustuu Eppu Nuotion kirjoittamaan ja Kristiina Louhen kuvittamaan samannimiseen lastenkirjaan, joka ilmestyy WSOY:n kustantamana samanaikaisesti Tampere-talon konsertin kanssa. Kirja on kaunis kuvaus nuoren tytön, Myrrin, huolista ja murheista, mutta myös avusta ja selviytymisestä:

Myrri on ulkona leikkimässä, kun joku lapsi sanoo Myrriä rumaksi. Myrri palaa sisälle ja keksii oman leikin: vaarin kylpyamme on valtameri ja nojatuoli prinsessan valtaistuin. Kun vaari eksyy mukaan leikkiin, Myrri saa tietää olevansa tälle kaikkein rakkain ja kaunein prinsessa. Kirjan teksti on saanut sytykkeensä Charles Perrault’n sadusta Posliininukkien keisarinna.

Sadun tueksi nykymusiikkiyhtye TampereRaw tulkitsee Timo Klemettisen helposti lähestyttävää ja mukaansa tempaavaa musiikkia. Lisäksi Johanna Elovaaran tanssi, Kristiina Louhen kuvitukset ja Eppu Nuotion juonto luovat Myrrin satumaisen maailman.

Kirjailija Eppu Nuotion tuotantoon kuuluu yli 70 kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio on palkittu työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla. Kristiina Louhi on Suomen tunnetuimpia kuvittajia, joka on saanut työstään lastenkirjatekijänä mm. Kaarina Helakisa -, Rudolf Koivu – ja Finlandia Junior -palkinnot sekä Pro Finlandia -mitalin.

Sävellys Timo Klemettinen
Teksti Eppu Nuotio
Kuvat Kristiina Louhi

Esiintyjät:
TampereRaw, musiikki
Johanna Elovaara, tanssi ja koreografia
Eppu Nuotio, juonto

Esitys sopii kaikenikäisille. Kohderyhmä erityisesti 5+.
Kesto 40 minuuttia. Ei väliaikaa.

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja TampereRaw

Sinä olet kaunis käsiohjelma 2020

Liput, aikuiset 15 €
Liput, lapset 10 €
Perhelippu (2 aik. + 2 lasta) 40 €

Lisää Tampere-talossa