Sorsaklubi: Elastinen - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 10.12.2022 klo 20:00

Sorsaklubi: Elastinen

Lisää kalenteriin  Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Sorsaklubi - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa syksyllä on luvassa tyylikästä poppia ja R&B-vaikutteista musiikkia sopivan aikaiseen soittoaikaan. Kaikki Sorsaklubin tapahtumat ovat ikärajattomia seisomakeikkoja, ja iltakeikoissa on erillinen K-18-alue. Laita siis räpylällä koreasti ja tule mukaan sorsajengiin!

Aidosti valovoimaisen artistin, tuottajan ja yrittäjän Elastisen vuonna 2018 julkaistut singlet Supervoimii ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela) ovat striimanneet tuplaplatinaa ja platinaa sekä soineet paljon radioissa. Elastisen tuorein single Hetken tässä kaikes on järkee julkaistiin huhtikuussa 2022, biisissä vierailee niin ikään Johanna Kurkela. Viimeisin kokonainen albumi  Uusia Muistoi puolestaan julkaistiin marraskuussa 2020. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut kaikkiaan viisi sooloalbumia.

Ovet auki klo 19, showtime klo 20
Ikäraja: S/K18
Liput myynnissä myös Tiketissä!

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

 

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen kulttuurielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 29 €
Opiskelijat, lapset 24 €

Lisää Tampere-talossa