Sorsaklubi: Kasmir & Oulu All Star Big Band, Aleksanteri Hakaniemi - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 29.10.2022 klo 20:00

Sorsaklubi: Kasmir & Oulu All Star Big Band, Aleksanteri Hakaniemi

Lisää kalenteriin  Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Sorsaklubi - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa syksyllä on luvassa tyylikästä poppia ja R&B-vaikutteista musiikkia sopivan aikaiseen soittoaikaan. Kaikki Sorsaklubin tapahtumat ovat ikärajattomia seisomakeikkoja, ja iltakeikoissa on erillinen K-18-alue. Laita siis räpylällä koreasti ja tule mukaan sorsajengiin!

R&B-vaikutteista poppia tekevä Kasmir on lahjakas vokalisti ja biisinkirjoittaja. Hänet palkittiin 2015 Emma-gaalassa vuoden tulokkaana ja ”Vadelmavene” vuoden biisinä. Kasmirin toinen studioalbumi, alkuvuodesta 2018 ilmestynyt ”Valmis” nousi julkaisustaan suoraan Suomen listaykköseksi.

Huhtikuussa 2020 laulaja-lauluntekijä Aleksanteri Hakaniemi oli tullut tienristeykseen. Takana oli kaksi levyä, liuta kulta- ja platinasinkkuja, massiivista medianäkyvyyttä, gaalaehdokkuuksia ja -esiintymisiä sekä satoja keikkoja ympäri Suomen. Kahdeksan vuotta artistin elämää vailla taukoja tai lomia oli antanut paljon, mutta lopulta vienyt kaiken. Aleksanteri teki päätöksen hypätä sivuun artistiuraltaan ja tutustua itseensä.

Tauon tuoma paineeton tila synnytti tukun uusia lauluja. Kiinnostavaa oli, että ne tulivat eri lähtökohdista kuin aiemmin. Nyt uusia biisejä on syntynyt jo levyllisen verran vanhan yhteistyökumppanin, tuottaja Rafael Elivuon ja mentori Pekka Ruuskan avustuksella. Aleksanterin paluusingle Bonsaipuu julkaistiin maaliskuussa 2021.

”Musta tuntuu, että mun uudet laulut tulevat nyt oikeasta paikasta. Ne eivät huuda, eivätkä kaipaa huomiota samalla tavalla kuin aiemmin. Nyt seison täysin omalla maallani, eikä tarvitse hutiloida ja kiirehtiä. Voin rauhassa kohdata sen, mitä eteen tulee”, kertoo Aleksanteri.

Ovet auki klo 19, showtime klo 20
Ikäraja: S/K18
Liput myynnissä myös Tiketissä!

Tuotanto Tampere-talo

 

Veikkauksen etuasiakkaana ota kaveri mukaan keikalle maksutta!

Sorsaklubin Kasmir & Oulu All Star Big Bandin ja Alekanteri Hakaniemen -keikka on mukana Veikkauksen “Kaveri mukaan keikalle” -eduissa. Veikkauksen etuasiakkaana voit ostaa kaksi lippua yhden hinnalla. Tarjoushintaisia lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. 

– Edun saat ostamalla lipun Veikkauksen edut ja arvonnat -sivulta, osta liput tästä!
– Vain 40 ensimmäistä Veikkauksen etuasiakasta saa kaverin maksutta mukaan.

 

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen kulttuurielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 29 €
Opiskelijat, lapset 24 €

Lisää Tampere-talossa