Sorsaklubi: Mikael Gabriel - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

pe 14.10.2022 klo 20:00

Sorsaklubi: Mikael Gabriel

Lisää kalenteriin  Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Sorsaklubi - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa syksyllä on luvassa tyylikästä poppia ja R&B-vaikutteista musiikkia sopivan aikaiseen soittoaikaan. Sorsaklubin tapahtumat ovat ikärajattomia seisomakeikkoja, ja iltakeikoissa on erillinen K-18-alue. Laita siis räpylällä koreasti ja tule mukaan sorsajengiin!

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista. Hän on julkaissut uransa aikana viisi menestyksekästä albumia ja useita hittisinglejä, kuten Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Lennokki. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Artistin albumeista neljä – Pohjosen poika, Mun maailma, Versus ja Ääripäät – on ylittänyt platina- tai tuplaplatinarajan.

Mikael Gabrielin uusi single, Oli aikoi, julkaistiin kesäkuussa 2021. Kappaleeseen tehtiin myös Viivi Huuskan ohjaama näyttävä musiikkivideo, joka korostaa biisin sanomaa. Mikael Gabrielin uusi musiikki esittelee entistä tyylikkäämmän ja seestyneemmän supertähden hänelle ominaista särmikkyyttä kuitenkaan unohtamatta.

Ovet auki klo 19, showtime klo 20
Ikäraja: S/K18
Liput myynnissä myös Tiketissä!

Mikael Gabrielin Tokio-musiikkivideo palkittiin vuoden 2021 Emma-gaalassa vuoden musiikkivideona, katso video tästä!

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

 

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen kulttuurielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 29 €
Opiskelijat ja lapset 24 €

Lisää Tampere-talossa