Sorsaklubi: Ti-Ti Nalle, Hirsimetsän juhlat - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 29.10.2022 klo 14:00

Sorsaklubi: Ti-Ti Nalle, Hirsimetsän juhlat

Lisää kalenteriin  Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Sorsaklubi - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa syksyllä on luvassa iltakeikkojen lisäksi myös lapsiperheille suunnattua ohjelmaa. Laita siis räpylällä koreasti ja tule mukaan sorsajengiin!

Nalletalossa on aikamoinen hyörinä jo heti aamusta! Isoisänalle juoksee yöpuvussaan, Ti-Ri Vauva tepsuttelee iso tutti suussaan ja yöpuku kainalossaan pitkin poikin taloa, Trioli tekee kärrynpyöriä… Mitä ihmettä tapahtuu Nallejen kodissa? Hirsimetsässä on juhlat! Tätä päivää on koko Hirsimetsän väki odottanut jo pitkään ja tänään se tapahtuu! Mutta mitä? Arvatkaapa, kuka nalleista tuhisee täydessä unessa omassa sängyssään, eikä ymmärrä, että olisi jo kiire vaihtaa juhla-asu päälle! Lähde mukaan Nalleperheen ikimuistoiseen juhlaan Hirsimetsässä! Mukana tuttuja metsän asukkaita mutta myös salaperäinen, uusi asukas, jota kukaan ei ole koskaan aiemmin tavannut.

Tämä, aivan uudella käsikirjoituksella tehty konsertti kestää noin tunnin, jonka jälkeen Riitta ja Nallet tulevat salin aulaan tapaamaan perheitä. Riitta jakaa nimmareita, Nallet ovat halittavissa ja kuvattavissa!

Konsertissa mukana Ti-Ti tuotteiden myynti.

Soveltuu kaikenikäisille! Konsertti on interaktiivinen, joten jokainen saa olla mukana niin paljon ja omalla tavallaan, kuinka haluaa!

Ovet auki klo 13.30, showtime klo 14.
Ikäraja: S, alle 1-vuotiaat sekä myös saattaja ilmaiseksi.
Liput myynnissä myös Tiketissä!

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

 

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen kulttuurielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 23,50 €
Perhelippu (2 aik. + 2 lasta) 86 €

Lisää Tampere-talossa