"Still Got The Blues" - Tribute to Gary Moore - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

la 11.2.2023 klo 19:30

“Still Got The Blues” – Tribute to Gary Moore

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty vuodelle 2023. 

Uusi esityspäivä on lauantai 11.2.2023 klo 19.30 (alkuperäinen esityspäivä oli tiistai 15.2.2022).

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen esityspäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä.

Lippujen palautuspyynnöt tulee tehdä 15.2.2022 mennessä virallisen lipunvälittäjän ohjeiden mukaisesti.

 

Antti Kajander & The Spanish Castle and friends “Still Got The Blues” – Gary Moore -tribuuttikonsertti

Kitaristi Antti Kajander nousee Tampere-talon Pienen salin lavalle arvostetun espanjalaisen bändinsä, The Spanish Castlen sekä puhallinsektion kanssa juhlistamaan Gary Mooren musiikkia tässä ainutlaatuisessa konsertissa. Konsertin materiaali tulee koostumaan kitaravirtuoosi Mooren bluesimmasta soolotuotannosta.

“Näitä keikkoja ja kiertuetta olen miettinyt ja treenannut ehkä viimeiset noin 20 vuotta. Juuri tämä Mooren 90-luvun alusta alkanut bluesimpi kausi on aina puhutellut itseäni todella paljon”, Antti kertoo.

Antti Kajander on aikoinaan Englannissa kitaraoppinsa saanut ja sen jälkeen monessa projektissa vaikuttanut kitaristi sekä laulaja. Kajander on esiintynyt mm. The Whon Quadrophenia-albumin dramatisoidun teatteriversion maailman ensi-illassa Cardiffin kaupunginteatterissa sekä vaikuttanut Lontoon blues-, rock- sekä jazz-piireissä. Viimeiset vuodet Kajander on kiertänyt Suomea ja Eurooppaa niin yhden miehen orkesterina kuin Spanish Castlen kanssa.

The Spanish Castlen mudostavat Kajanderin lisäksi kaksi Andalucian työllistetyimpiin muusikohin kuuluvaa muusikkoa, Venezuelalainen rumpali Marcos Hostos sekä Espanjalainen basisti Cañon Bass. Bändi on vaikuttanut tähän asti keikkaillen lähinnä Espanjan etelärannikolla. Helmikuussa 2019 bändi nähtiin ensimmäistä kertaa myös Suomessa jolloin orkesterin keikat Lohjan Laurentius-salissa sekä Tuusulan Krapin pajalla saivat osakseen suurenmoista hehkutusta.

Tämän ainutlaatuisen konsertin ajaksi bändiin liittyy myös kosketinsoittajavelho Ilkka Joronen. Bändi tulee myös vahvistumaan puhallinsektiolla sekä taustalaulajilla.

Antti Kajander – kitara, laulu
Cañon Bass – basso
Marcos Hostos – rummut
Ilkka Joronen – koskettimet

Kesto noin 2 h, sisältää väliajan.

Huom! Esityksessä on numeroidut paikat ja K-18 anniskelualue permannon riveillä 1217. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tuotanto Twig Beach Records

Muutokset mahdollisia.

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 29,50 €

Lisää Tampere-talossa