Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää

su 10.10.2021 klo 19:00

Suvi Teräsniska: Ihmisen poika -kiertue

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Suvi Teräsniskan Ihmisen poika -kiertue on siirtynyt koronaviruksen vuoksi. Tampere-talon 4.4.2020 ja 28.3.2021 konserttien UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ ON SU 10.10.2021. Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan. Lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

SUVI TERÄSNISKAN IHMISEN POIKA -KIERTUE SIIRTYY SYKSYLLE 2021

Suvi Teräsniskan toivottu Ihmisen poika -konserttisalikiertue siirtyy syksyyn 2021. Hän julkaisi vuoden 2019 elokuussa oman versionsa -yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika. Kappale oli Suvin edesmenneelle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille erityisen rakas. Syksyn kiertueella on mukana myös Yö-yhtye.

–Minulta on kovasti toivottu keikoille Yön kappaleita. Siksi päätin myös surutyönä itselleni tehdä kiertueen, jolla esitän minulle rakkaita Yön lauluja. Saan samalla itsekin purkaa ikävääni laulamalla ja kertomalla omia tarinoitani Yö-yhtyeen musiikista ja sen merkityksestä elämääni. Kiertueella haluan kunnioittaa itselleni rakkaita ihmisiä Yö-yhtyeen taipaleen varrelta. Matkan varrelle on mahtunut myös paljon hyviä ja iloisia asioita, joten toivon että konserteissa ei pelkästään vellota surussa vaan voidaan myös nauraa, Suvi sanoo.

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa ja yhteensä hänen levyjään on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.

Suvi haluaa olla mukana auttamassa vähävaraisia lapsia ja lapsiperheitä, joten siksi osa lipputuotoista menee Hope ry:n toiminnan ja erityisesti pienten lasten tukemiseen.
Aikaisemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille konserttipäiville. Jos uusi konserttipäivämäärä ei sovi, liput tulee palauttaa 31.12.2020. mennessä virallisen lipunvälittäjän ohjeiden mukaisesti.
Tarkemmat paikkakuntakohtaiset tiedot löydät osoitteesta www.warnermusiclive.fi/suviterasniska.

Seuraa Suvi Teräsniskaa:
Instagram | Facebook
www.suviterasniska.fi

Tuotanto Warner Music Live

Muutokset mahdollisia. 

Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä.

 Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 39,50/37,50 €

Lisää Tampere-talossa