TCM: Liikunnallinen workshop - Minnan metodit - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 4.6.2022 klo 09:30 · Tampere-talo, Maestro

TCM: Liikunnallinen workshop – Minnan metodit

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, Maestro - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

“Kiristyneiden koronarajoitusten takia Tampere Chamber Music -festivaalin tammikuuksi 2022 suunnitellut tapahtumat joudutaan valitettavasti siirtämään! Tapahtumien uusia esityspäiviä selvitellään ja uusi mahdollinen esitysaika ilmoitetaan myöhemmin. Kiitos kärsivällisyydestä!”


Workshop on yhdistelmä kaikesta siitä, mitä
Minna Tervamäki on 35 vuoden tanssiuransa aikana oppinut eri liikuntalajeista, tanssilajeista, oheistreeneistä ja kaikesta liikkeeseen liittyvistä seikoista. Workshop on tarkoitettu kaikille kehon liikkeistä kiinnostuneille! 

Metodeissa on vaikutteita baletista, pilateksesta, floor barre -harjotteista ja muista tanssiin suunnatuista harjoitteista, eri joogamuodoista sekä vammojen jälkeisestä kuntoutuksesta.   

Myös huippufysioterapeutti Jarmo Ahonen on opettanut Minnalle valtavasti kehonkäytöstä 20 vuoden ajan. Tästä kaikesta on muotoutunut treeniliikkeitä, jotka ovat toimineet Minnan omana ”työkalupakkina” kehon hyvinvointiin ja huippusuorituksiin. Metodit muodostuvat valtavan suuresta liikemateriaalista, joka myös muuntuu ja kehittyy jatkuvasti. 

Voit ottaa workshopiin mukaan oman joogamaton tai patjan.

Kesto n. 2 h. Workshop on osa Tampere Chamber Music -festivaalin ohjelmistoa.

Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuuskäytännöistä Tampere-talossa täältä.

Tampere Chamber Music pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Tuotanto Tampere Chamber Music ja Tampere-talo

Tampere Chamber Music -festivaali 1.–5.6.2022

Kuudetta kertaa järjestettävä Tampere Chamber Music -festivaali levittäytyy Tampereelle kesäkuussa 2022. Tämän vuoden teema on Aikasillalla – Taikaa ja tarinoita. Lämpimästi tervetuloa elähdyttävän ja ilahduttavan kamarimusiikin pariin! 

Festivaalipassilla (140 €) pääset nauttimaan tapahtuman tarjonnasta mahdollisimman monipuolisesti. Voit myös hankkia yksittäisiä lippuja haluamiisi konsertteihin. Huomioithan, että festivaalipassi ei sisällä Muumimuseon ja G Livelab Tampereen yhteistyökonsertteja. 

Lue lisää Tampere Chamber Music ry:n toiminnasta.

Liput 20 €
Opiskelijat 15 €

Lisää Tampere-talossa