Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 22.1.2022 klo 10:00 · Tampere-talo, Maestro

TCM: Liikunnallinen workshop Minnan metodit

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, Maestro - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Workshop on yhdistelmä kaikesta siitä, mitä Minna Tervamäki on 35 vuoden tanssiuransa aikana oppinut eri liikuntalajeista, tanssilajeista, oheistreeneistä ja kaikesta liikkeeseen liittyvistä seikoista. Workshop on tarkoitettu kaikille kehon liikkeistä kiinnostuneille! 

Metodeissa on vaikutteita baletista, pilateksesta, floor barre -harjotteista ja muista tanssiin suunnatuista harjoitteista, eri joogamuodoista sekä vammojen jälkeisestä kuntoutuksesta.   

Myös huippufysioterapeutti Jarmo Ahonen on opettanut Minnalle valtavasti kehonkäytöstä 20 vuoden ajan. Tästä kaikesta on muotoutunut treeniliikkeitä, jotka ovat toimineet Minnan omana ”työkalupakkina” kehon hyvinvointiin ja huippusuorituksiin. Metodit muodostuvat valtavan suuresta liikemateriaalista, joka myös muuntuu ja kehittyy jatkuvasti. 

Voit ottaa workshopiin mukaan oman joogamaton tai patjan.

Kesto n. 1,5 h. Workshop on osa Tampere Chamber Music -festivaalin ohjelmistoa.

Tampere Chamber Music pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Tuotanto Tampere Chamber Music ja Tampere-talo

Tampere Chamber Music -festivaali 19.–23.1.2022

Kuudetta kertaa järjestettävä Tampere Chamber Music -festivaali levittäytyy Tampereelle tammikuussa 2022. Tämän vuoden teema on Aikasillalla – Taikaa ja tarinoita. Lämpimästi tervetuloa elähdyttävän ja ilahduttavan kamarimusiikin pariin! 

Festivaalipassilla (140 €) pääset nauttimaan tapahtuman tarjonnasta mahdollisimman monipuolisesti. Voit myös hankkia yksittäisiä lippuja haluamiisi konsertteihin. Huomioithan, että festivaalipassi ei sisällä Tampere Filharmonian, Muumimuseon ja G Livelab Tampereen yhteistyökonsertteja. 

Lue lisää Tampere Chamber Music ry:n toiminnasta.

Liput 20 €
Opiskelijat 15 €

Lisää Tampere-talossa