TCM: Tarinointia ja turinaa musiikkilääketieteestä - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 4.6.2022 klo 11:30 · Tampere-talo, Pienen salin lämpiö

TCM: Tarinointia ja turinaa musiikkilääketieteestä

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, Pienen salin lämpiö - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Tule kuulemaan Suomen Musiikkilääketieteen yhdistyksen toiminnasta, verkostoitumaan ja tapaamaan muita musiikkilääketieteestä kiinnostuneita. Yhdistyksen aktiiveja on paikalla klo 11.30 alkaen, ja luvassa on tietoiskuja muusikon hyvinvoinnista.

La 4.6.2022:
11.30-12.00 Maria Laurén, työterveyslääkäri Pirte: Muusikon työ ja terveys
13.15-13.45 Mikko Patovirta, psykofyysinen fysioterapeutti, BodyMind: Luovan työn haasteet ja kehosäätely – autonomisen hermoston ylivirittyneisyys ja miten saavutan balanssin

 

Maksuton tilaisuus.

***

Suomen Musiikkilääketieteen Yhdistys edistää muusikoiden sairauksien ja vammojen ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Yhdistys järjestää tieteellisiä kokouksia, esitelmätilaisuuksia, kurssitoimintaa sekä osallistuu alan kansainväliseen toimintaan. Yhdistyksen siipien suojissa toimii Helsingin Musiikkitalon Muusikkopoliklinikka, Turun Musapoli sekä Tampereen Muusikkopoliklinikka.

***

Tilaisuus on osa Tampere Chamber Music -festivaalin ohjelmistoa.

Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuuskäytännöistä Tampere-talossa täältä.

Tampere Chamber Music pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Tuotanto Tampere Chamber Music ja Tampere-talo

Tampere Chamber Music -festivaali 1.–5.6.2022

Kuudetta kertaa järjestettävä Tampere Chamber Music -festivaali levittäytyy Tampereelle kesäkuussa 2022. Tämän vuoden teema on Aikasillalla – Taikaa ja tarinoita. Lämpimästi tervetuloa elähdyttävän ja ilahduttavan kamarimusiikin pariin! 

Festivaalipassilla (140 €) pääset nauttimaan tapahtuman tarjonnasta mahdollisimman monipuolisesti. Voit myös hankkia yksittäisiä lippuja haluamiisi konsertteihin. Huomioithan, että festivaalipassi ei sisällä Muumimuseon ja G Livelab Tampereen yhteistyökonsertteja. 

Lue lisää Tampere Chamber Music ry:n toiminnasta.

Lisää Tampere-talossa