Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

pe 4.6.2021 klo 13:00

TCM luento: Aivot ja muutokset

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Luennolle on myynnissä pieni erä normaaleja lippuja. Luento myös striimataan ja se on katsottavissa Aamulehden tilaajille.

Luennoitsija: Minna Huotilainen, professori ja aivotutkija

Elämä on muutosta ja tasapainoilua, jossa osasten välillä toimii yhteys, säätely ja tasapainottaminen. Mikä on aivojen osuus muutosprosesseissa? Muuttuvatko aivot hitaammin kuin ihminen haluaisi? Aivotutkijan näkökulmasta muutos on juurikin aivojen perustila. Aivotutkija Minna Huotilainen avaa kyseistä teemaa luennollaan ”Aivot ja muutokset”.

Aivotutkija Minna Huotilainen on kasvatustieteen professori Helsingin yliopistolla. Hän on tutkinut musiikin vaikutusta aivoihin ja hyvinvointiin ja hänen työnsä aivotutkimuksen kansantajuistajana on palkittu mm. J.V.Snellman- ja Sokrates-palkinnoilla. Huotilainen on tuonut musiikin merkitystä esille useissa kirjoissaan, mm. Tunne aivosi, Näin aivot oppivat ja Uuden ajan muistikirja.

Luennon kesto n. 1,5 tuntia ja se on katsottavissa Aamulehden tilaajille.

Luennolle on myytävissä pieni erä numeroimattomia lippuja. Pandemiatilanteen yleisörajoituksista johtuen paikkamäärää on rajoitettu. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Luento on osa Tampere Chamber Music -festivaalin ohjelmistoa.
Tutustu koko ohjelmistoon täältä!

Tampere Chamber Music pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.
Tilaisuudessa kuvataan.

Tuotanto Tampere Chamber Music ja Tampere-talo

Liput 15€
Opiskelijat, varusmiehet ja työttömät 10€

Lisää Tampere-talossa