Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 20.11.2021 klo 15:00

The Lord Of The Rings and The Hobbit

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Katso Tampere-talon ajankohtaiset turvallisuustiedot täältä.

Koronaviruksen aiheuttamien konserttien järjestämisen rajoitusten sekä matkustajaliikenteen epävarman tilanteen vuoksi The Lord Of The Rings and The Hobbit siirtyy syksyyn 2021. Uusi esityspäivä 20.11.2021 klo 15 (aikaisemmat siirtopäivät 21.3.21, 13.10.20 ja alkuperäinen päivä 24.3.20).

Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen esityspäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, liput voi palauttaa 31.3.2021 mennessä. Lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

The Lord of the Rings and the Hobbit -konsertti perustuu J.R.R. Tolkienin legendaarisiin Taru sormusten herrasta – ja Hobitti -kirjoihin. Tässä sinfoniaorkesterin ja kuoron esittämässä konsertissa Tolkienin tuplatrilogiat heräävät eloon iltapäivän ajaksi.

Kaksituntisen konsertin liki sata esiintyjää muuttavat konserttisalin Tolkienin kirjoista tutuksi salaperäiseksi Keski-Maaksi. Musiikki kuljettaa kuulijansa Mordorin uhkaavista äänistä ja mustien ratsastajien hiljaisesta hyökkäyksestä aina haltioiden kauniisiin lyyrisiin melodioihin.

Taru sormusten herrasta – ja Hobitti -elokuvasarjojen musiikit on säveltänyt Howard Shore, joka on saanut musiikista peräti kolme Oscar-palkintoa. Konsertissa ovat mukana J.R.R. Tolkienin lapsenlapsenlapsi Royd Tolkien, Taru sormusten herrasta – ja Hobitti -elokuvatrilogioissa näytellyt Jed Brophy, mezzosopraano Eve Niker sekä näyttelijät Julie Lund ja Conny Thur. Musiikista vastaa Shiren sinforniaorkesteri ja -kuoro yhteistyössä The Sibiu Staten -sinfoniaorkesterin kanssa.

Esityksen kesto on noin 2,5 tuntia, välissä on puolen tunnin väliaika.

Tilaisuudessa on numeroidut paikat. Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä.

Muutokset mahdollisia. Lue lisää tiedotteesta (11.11.2021).

Tuottaja RH-Entertainment Oy

Liput 89,90 € / 79,90 € / 69,90 € / 59,90 €

Lisää Tampere-talossa