Tampere-talo

Sun 26.1.2020 at 14:00 · Tommy Hellsten, kirjailija, terapeutti

Luento: Voimaantuminen syntyy yhteydestä omaan itseen – yksin, mutta ei yksinäinen?

Add to calendar Buy tickets Seating plan

Tampere Hall, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Mistä syntyy kokemus yksinäisyydestä ja miten löytyy tie siitä ulos? Voiko erillisyys olla voimavara?
Kirjailija, terapeutti Tommy Hellsten avaa aihetta luennollaan “Voimaantuminen syntyy yhteydestä omaan itseen – yksin, mutta ei yksinäinen?

Luennon kesto 2 tuntia. Sisältää tauon.

Ammattina ihmettelijä

Kuinka monesti olenkaan kokenut vaikeuksia vastata kysymykseen, että mitä teen ammatikseni. Vaikeus on siinä, etten oikein ole osannut laittaa tekemisiäni arvojärjestykseen. Olenko terapeutti, mentor, yrittäjä, luennoitsija, kouluttaja vai olenko kenties kirjailija? Olen kaikkea tätä mutta oikeastaan en mikään niistä silloin, kun joku pitäisi valita. Niinpä olen alkanut kutsua itseäni ammatti-ihmettelijäksi.

Urani ja elämäni aikana on ollut paljon sellaista, mitä en ole ymmärtänyt mutta joka samalla on kiehtonut ja herättänyt kysymyksiä. Tapanani on ollut heti kirjoittaa kirja siitä mitä en ymmärrä. Kun kirja on kirjoitettu, ymmärrän jotain mutten vielä kaikkea. Siksi lähden kirjani aiheesta luennoimaan. Kierrettyäni vuoden, pari puhumassa, syntyy kokemus, että alan ymmärtää.

Siinä vaiheessa nousee uusi aihe uusine ihmettelyineen, joten kaikki alkaa alusta. Koska olen kirjoittanut 27 kirjaa ja kiertänyt maailmaa niistä kaikista puhumassa, on tietysti ollut paljon sellaista mitä en ole ymmärtänyt ja siksi ihmetellyt. Niinpä tämä ammattinimike sopii itse asiassa erittäin hyvin, vaikka pilke silmäkulmassa sen alunperin loinkin.

Tommy Hellsten

Tommy Hellstenin kotisivut 

Luento on osa Tampere Chamber Music -festivaalin ohjelmistoa.
Tutustu festivaalin koko ohjelmistoon täältä!

Tuotanto Tampere Chamber Music ja Tampere-talo

Liput 15 €
Opiskelijat ja lapset 10 €

More to see at Tampere Hall