Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

pe 25.5.2018 klo 15:00 · ”ILOISEKSI – UUSI NÄKEMYS RAKKAUDESTA”

K50-FESTARIT: TONY DUNDERFELT

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Tony Dunderfeltin luennolla ”Iloiseksi – uusi näkemys rakkaudesta” käsitellään rakkautta, jota kaikki haluavat mutta mitä se oikeastaan on? Psykologi Tony Dunderfelt on luonut rakkaudesta ja parisuhteesta uuden kiehtovan näkemyksen, joka avaa silmämme näkemään rakkauden ja intohimon uudesta näkökulmasta. Rakkautta voi kehittää ja syventää ja se tekee ihmisen niin iloiseksi.

Psykologi Tony Dunderfelt on ihmisenä kasvamisen asiantuntija, joka on yli 30 vuoden ajan auttanut suomalaisia ymmärtämään ihmismielen salaisuuksia. Hän on suosittu luennoitsija, valmentaja, parisuhdeterapeutti ja televisiopersoona, joka asiantuntevasti yhdistää alan uusimmat tutkimustulokset käytännön elämän kanssa.

Tony on yksi Suomen luetuimmista tietokirjailijoista. Hänen tunnettuja teoksiaan ovat mm. ”Elämänkaaripsykologia”, ”Irti tunnekoukuista”, ”Parisuhteen kemia”, ”Kuuntele ja tule kuulluksi”, ”Läsnäoleva kohtaaminen” ja ”Käytä intuitiotasi”. Hänen uusin kirjansa ”Valoisaksi – Henkisen psykologian opas” syventää ymmärrystämme ihmisen sisäisistä kokemuksista.

Tony on myös kehittänyt koko kansan ”psykojumpan”, eli mielen hyvinvointitreenit, jonka avulla vahvistetaan ihmisen sisäistä valoisuutta ja vältetään turhaa stressiä.

Psykologian tehtävä on Tonyn mukaan auttaa yksilöä löytämään omat taitonsa, viisautensa ja luovuuden lahjansa, joista on hyötyä yhteisölle ja koko ihmiskunnalle.

Tutustu K50-festareiden ohjelmistoon täältä!

Tuotanto Tampere-talo

Liput 14 €

Lisää Tampere-talossa