Total Cello Ensemble - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Hulvaton Total Cello Ensemble esittelee suomalaista maabrändiä Sibeliuksen Jääkärinmarssista Lapin erämaajärven äänimaisemaan. Tuliset tangot ja tunteikkaat ooppera-aariat taipuvat näiden huippumuusikoiden käsittelyssä sykähdyttävään muotoon. Kirsikkana kakun päällä kuullaan ikivihreitä säveliä Lasse Mårtensonista Leonard Coheniin. Total Cello Ensemble on ainutlaatuinen kuuden huippusellistin yhtye, jossa klassisen musiikin osaaminen yhdistyy rohkeaan asenteeseen kaataen musiikillisia raja-aitoja. Kokoonpano on sovittanut sekä klassista että viihdemusiikkia kokonaisuudeksi, jossa sellon ilmaisuasteikko ja sointimaailma laajenevat ennennäkemättömiin mittoihin. Ryhmä voi vaikkapa näyttää, kuinka kuudella sellolla käydään Formula-kisoja tai heittäydytään huumaavien tangosovitusten vietäväksi.

Tutustu yhtyeeseen tarkemmin heidän nettisivuiltaan!

Total Cello Ensemblen sellistit:
Hannu Kiiski
Jussi Vähälä
Samuli Peltonen
Tomas Nuñez-Garcés
Tuomas Lehto
Tuomas Ylinen

Yhtyeen Primus Motor Hannu Kiiski toimii Sibelius-Akatemian sellonsoiton lehtorina. Tuomas Ylinen on Helsingin kaupunginorkesterin soolosellisti. Tuomas Lehto ja Tomas Nuñez-Garcés ovat Radion sinfoniaorkesterin soolosellistejä. Samuli Peltonen ja Jussi Vähälä ovat Suomen Kansallisoopperan orkesterin soolosellistejä.

Konsertti on osa uutta SELLOPIRKANMAA-festivaalia, jota vietetään pe- su 16.-18.9.2022 ympäri Pirkanmaata. Tutustu muuhun festivaalin ohjelmaan täältä.

Konsertin soiva kesto noin 1h 30 min ja lisäksi siinä on väliaika.

Konserttia tukevat MES sekä Tampereen kaupunki.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja SELLOPIRKANMAA-festivaali

 

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen kulttuurielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 27 €
Eläkeläiset 22 €
Opiskelijat ja lapset (alle 16v.) 15 €
Perhelippu kolmelle (sis. 2 aikuista + 1 lapsi) 60 €
Perhelippu neljälle (sis. 2 aikuista + 2 lasta) 70 €

Lisää Tampere-talossa