Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ma 23.11.2020 klo 10:00 · Kirjallisuuden ystäville ja harrastajille

Tampereen Kirjaviikko 23.-29.11.2020

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Tampereen Kirjaviikko 23.-29.11.2020

Tampereen Kirjaviikko kokoaa kirjallisuuden ystävät ja harrastajat Tampere-taloon koko marraskuun viimeiseksi viikoksi. Teemaviikko järjestetään Tampereen Kirjamessut – Kirjafestarit -tapahtuman siirryttyä vuodella eteenpäin marraskuulle 2021. 

Tapahtumaviikko on yhdistelmä yleisölle maksuttomia ja maksullisia puhetilaisuuksia ja kirjallisuuden inspiroimia konsertteja. Lisäksi koko viikon ajan Tampere-talon ala-aulassa on kirjatori, jossa myydään kustantajien erikoishintaisia kirjoja hintaan 5-25 €. 

Muumimuseon pääsylippu koko Tampereen Kirjaviikon ajan 10 €/kpl.

Tutustu tarkemmin kirjaviikon ohjelmaan alla olevasta listauksesta tai Kirjafestareiden nettisivuilta.

Aamulehden sivuilta voit seurata tapahtumaviikon Aulaklubin ohjelmistoa (huom! ei muumiaiheiset keskustelut) sekä Aamulehden Tulenkantajat-palkinnon jaon suorana osoitteesta: aamulehti.fi/live Huom! Videolähetys näkyy vain Aamulehden kanta-asiakkaille.

 

TAMPEREEN KIRJAVIIKKO OHJELMA

Pääaula 23.-29.11., maksuton tapahtuma
KIRJATORI koko viikon ajan Tampere-talon ala-aulassa. Kustantajien erikoishintaisia kirjoja hintaan 5-25 €. 

Muumimuseo 24.-29.11., maksuton tapahtuma
Lukulampun alla: Nonstop ääneenlukupalvelu aikuisille Istahda tai pötkähdä alas, valitse haluamasi muumikirja, rentoudu ja kuuntele! Muumimuseon kokeneet lukijat lukevat juuri sinulle ja seurueellesi. Ei ääneen luvusta nauttiminen ole vain lasten oikeus, se on ihanaa ylellisyyttä myös aikuisille! Varaus: etukäteen sales@tampere-talo.fi tai (03) 243 4941, paikan päällä voit kysyä vapaita aikoja lipputiskiltä. Ääneenlukupalvelu on maksuton.

Varaa oma kirjallisuuskeskustelija Muumikirjoista löytyy monenlaisia tasoja, joista osa puhuttelee aikuislukijaa hyvinkin syvästi. Kirjoissa on myös paljon viitteitä Tove Janssonin elämään. Varaa itsellesi tai seurueellesi museon kirjallisuuskeskustelija, jonka kanssa voit keskustella teemasta kuin teemasta, kiertää vaikka koko museon tai pysähtyä yhden kirjan äärelle. 30 minuuttia asiantuntevaa keskustelua juuri kuten sinä haluat. Oma kirjallisuuskeskustelija 23 € + pääsyliput museoon. Ryhmään mahtuu korkeintaan 10 henkilöä. Varaus: etukäteen sales@tampere-talo.fi tai (03) 243 4941.

Maanantai 23.11. 

Aulaklubi,  maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!

Klo 16.30 Valtteri Mörttinen: Näin talossa – tarinoita Tampere-talosta Tampere-talon 30-vuotisen taipaleen kunniaksi julkaistussa tietokirjassa kulttuuritoimittaja Valtteri Mörttinen havainnoi kongressi- ja kulttuurikeskuksen vaiheita ja merkitystä ulkopuolisen tarkkailijan näkökulmasta. Teos on humoristinen, kriittinen ja analyyttinen katsaus, jossa mukaan on otettu vuosien varrelta nekin tarinat, joita markkinointimateriaaliin ei päästetä.

Klo 17 Lastenkirjallisuus 2020 – Haasteet ja uudet tuulet. Kirjallisuuskriitikko Päivi Heikkilä-Halttunen sekä VaLas-kollektiivin (Vapaat lasten- ja nuortenkirjailijat)  kirjailijat Johanna Hulkko, Päivi Lukkarila ja Sari Peltoniemi keskustelevat. Miltä kenttä näyttää kriitikon silmin, miten kirjailija voi reagoida alan murrokseen – ja miten ylläpidetään lukuintoa?

Klo 18 Lotta Ansakorpi: Vaihtoehtona kuolema (Word Audio Publishing). Teatterialan ammattilainen, terapeutti ja yrittäjä Lotta Ansakorven haastattelu hänen tositapahtumiin perustuvasta äänikirjateoksestaan Vaihtoehtona kuolema. Neljä vuotta sitten Lotta Ansakorven yhtiökumppani petti hänet ja Lotta jäi yksin konkurssin ja mittavien talousvaikeuksien kanssa. Teos on kertomus periksiantamattomuudesta, toivosta toivottomuuden keskellä ja taistelusta kohti uutta, parempaa elämää. Lotta Ansakorpi ja Word Audio Publishingin projektipäällikkö Essi Tapaninen keskustelevat kirjan aiheista sekä siitä, miten kirja saatettiin äänikirjaksi. 

Klo 18.45 Anni M. Love: Triadi – soiva romaani Anni M. Love on musiikinopettaja, monen tyylistä musiikkia julkaissut musiikin tekijä ja esikoiskirjailija, joka tuo Suomeen jotain aivan uutta: soivan romaanin. Anni avaa Aulaklubilla soivan romaanin konseptia, jossa albumillinen pop-musiikkia ja romaani kohtaavat. Annin haastattelun lisäksi kuulemme pari biisiä soivasta Triadi-romaanista. 

Nelikymppinen pianonsoiton ja laulun opettaja Saana alkaa olla voiton puolella työ-, identiteetti- ja parisuhdekriiseissään. Uusi lukuvuosi tuo mukanaan työkaverin, joka sekoittaa Saanan arjen. Hän rakastuu järjettömästi, mutta pettämisen tai avioeron sijaan hän päätyy v-triadisuhteeseen aviomiehensä ja työkaverinsa kanssa. Triadi on ensimmäinen osa polyamoriasta kertovaa trilogiaa, jossa paljastuu millaisten tapahtumien ja tunnekuohujen kautta Saana ymmärtää, ettei kaikkea tarvitse saada yhdeltä mieheltä.

 

Tiistai 24.11. 

Aulaklubi, maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!
Klo 17:30-19:00 Marko Juntunen – Matkalla islamilaisessa Suomessa.

Suomalaisten lähiöiden muuttuva todellisuus, maahanmuutto ja islamin lisääntynyt läsnäolo herättävät suomalaisissa mielipiteitä laidasta laitaan. Marko Juntunen kuvaa vuosien tutkimustyötään Turussa sijaitsevassa Varissuon lähiössä. Teos avaa näkökulmia monikulttuurisen lähiön arkeen sekä kuvaa kehityskulkuja, jotka ovat käsillä Suomessa jokaisella asuinalueella, jonka muslimiväestö on voimakkaassa kasvussa.

 

Keskiviikko 25.11. 

Aulaklubi, maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!
Pirkanmaalaista nykykirjallisuutta I

Tampere-talon Aulaklubilla keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina kirjailijat avaavat kolmen illan ajan uusimpia teoksiaan: mukana runoutta, proosaa, tietokirjoja, fantasiaa sekä kirjoja lapsille. Kirjoja voi ostaa koko viikon ajan omaksi ja pukinkonttiin. Paikalla olevat kirjailijat myös signeeraavat teoksiaan. Pirkanmaalaista nykykirjallisuutta -sarjan tuottaa Pirkkalalaiskirjailijat ry, joka on 77 vuotta toiminut, maamme vanhin maakunnallinen kirjailijayhdistys. Jäseniä ovat Tampereen seudulla vaikuttavat ammattikirjailijat.

Klo 17 Anneli Kanto: Kirjoittamassa, (Reuna 2020)
Klo 17.15 Heli Rantala: Kaikkien aikojen kookoskeikka (WSOY 2020)
Klo 17.30 Annika Eronen: Ristiinan enkeli (Myllylahti 2020)
Klo 17.45 Heidi Mäkinen: Ei saa elvyttää (Karisto 2020)
Klo 18 Artemis Kelosaari: Rimma Erkko: Aaveiden Tampere (Haamu 2020)
Klo 18.15 Marko Annala: Kuutio (Like 2020)
Klo 18.30 Arto Lappi:  Pohjoiset tuulenpesät (Enostone 2020)
Klo 18.45 Harri Istvan Mäki: Musta kiekko (Enostone 2020)

 

Torstai 26.11.

Aulaklubi, maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!
Klo 16 Kari Tapio. Elämä
Esiintyjä: Antti Heikkinen ja Joona Jalkanen

Koko kansan iskelmätähden koko tarina

Antti Heikkisen toimittama elämäkerta Kari Tapiosta kertoo kaunistelemattomasti mutta kunnioittavasti yhden kaikkien aikojen menestyneimmän iskelmälaulajamme tarinan. Heikkisen kanssa keskustelee Kari Tapion nuorin poika, manageri Joona Jalkanen. Antti ja Joona esittävät keskustelun päätteeksi Kari Tapion klassikkokappaleen ”Olen suomalainen”. Kirjailija Antti Heikkinen on saanut tutkittavakseen Kari Tapion perheen yksityisen arkiston: valokuvat, muistiinpanot ja kirjeenvaihdon. Hän on myös haastatellut kirjaan tunnettuja viihdealan ammattilaisia ja Kari Tapion lähipiiriä. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 75 vuotta laulaja Kari Tapion syntymästä.

 

Aulaklubi, maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!
Klo 16.30 Kalen paluu
Esiintyjä: Kalervo Kummola & Jari Korkki

Rautakansleri Kalervo Kummola jäi eläkkeelle Tampere-talon johdosta vuoden 2012 alussa. Sitä ennen hän ehti muuttaa Turusta Australiaan ja takaisin ja edelleen Tampereelle, jossa hän kohosi suomalaisen jääkiekkoilun ylipäälliköksi ja kansainvälisten kiekkokabinettien kuninkaaksi.

Koko uskomaton tarina kerrotaan Jari Korkin kirjoittamassa syksyn kirjauutuudessa ”Kale – Rautakansleri”. Kirjaviikolla Kale palaa tuttuun Tampere-taloon, Tampereen tuntija Jari Korkki haastattelee.

 

Aulaklubi, maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!
klo 17-19
Tampere Kuplii Tampereen Kirjaviikolla Aulaklubilla! Tampereen vahvinta sarjakuvan tekijäkaartia on paikalla kertomassa teoksistaan ja niiden syntymisestä. Tule kuulemaan tekijöiden haastatteluja ja ostamaan heidän teoksiaan notkuvista myyntipöydistä. 

Klo 17 Avi Heikkinen: Valotusaika. Heikkisen scifi-seikkailu Valotusaika, yksi vuoden 2019 eniten huomiota saaneista kotimaisista sarjakuvaromaaneista, ei sisällä yhtäkään piirrettyä ruutua, kaikki on tehty digitaalisesti jälkikäsitellyistä valokuvista.

Klo 17.30 Pauli Kallio: Ammatti: käsikirjoittaja. Paulin lehtitöiden parhaat palat on nyt koottu lähes 300-sivuiseksi antologiaksi. Mukaan on valittu kestosuosikkien lisäksi monia lyhytikäisiä ja unohtuneita sarjoja, joita ei ole aiemmin julkaistu albumeissa.

Klo 18 Milla Paloniemi: Kiroileva siili – Pehemoonen puoli. Millan Kiroileva siili – Pehemoonen puoli on kokoelma 2000-luvun piikikkäimmästä parisuhteesta.

Klo 18.30 Tiitu Takalo: Memento Mori Tiitun uusi teos Memento Mori on vuoden merkittävimpiä sarjakuvaromaaneja. Se kertoo koskettavan omakohtaisen tarinan vakavasta sairastumisesta.

 

Perjantai 27.11.

Aulaklubi, maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!

Klo 15.30 Riikka Kuittinen: Meri Tove Janssonin kuvituksissa
Meri oli Tove Janssonille yksi elämän suurista rakkauksista, ja se näkyy hänen tuotannossaan monella tavalla. Muumimuseon amanuenssi, taidehistorioitsija Riikka Kuittinen kertoo merestä Tove Janssonin kuvituksista. Puheenvuoro liittyy muumien 75-juhlavuoden näyttelyyn Muumit ja meri, joka on osa Moomin Charactersin ja John Nurmisen säätiön Itämeren suojeluun keskittyvää #meidänmeri-kampanjaa.

Klo 16 Mikko Alatalo ja Tuomas Marjamäki: Hymyilee kuin Mikko (Docendo 2020)
Koko kansan rakastama, pitkän ja värikkään uran tehnyt laulaja-lauluntekijä Mikko Alatalo ja Alatalon elämäkerran toimittanut Tuomas Marjamäki keskustelevat uutuuskirjasta ja elämän käänteistä. Mikko Alatalo esittää jutustelun lomassa myös musiikkiaan.

Pirkanmaalaista nykykirjallisuutta II
Tampere-talon Aula-klubilla keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina kirjailijat avaavat kolmen illan ajan uusimpia teoksiaan: mukana runoutta, proosaa, tietokirjoja, fantasiaa sekä kirjoja lapsille. Kirjoja voi ostaa koko viikon ajan omaksi ja pukinkonttiin. Paikalla olevat kirjailijat myös signeeraavat teoksiaan. Pirkanmaalaista nykykirjallisuutta -sarjan tuottaa Pirkkalalaiskirjailijat ry, joka on 77 vuotta toiminut, maamme vanhin maakunnallinen kirjailijayhdistys. Jäseniämme ovat Tampereen seudulla vaikuttavat ammattikirjailijat.

Klo  17 Jukka-Pekka Palviainen: Hanaa, Kosonen (Otava 2020) + Allu ja Apinajahti (WSOY 2020)
Klo 17.15 Meri Luttinen: Myrskynsilmä (WSOY 2020)
Klo 17.30 Marisha Rasi-Koskinen: REC (S&S 2020)
Klo 17.45 Katja Kaukonen: Saari, jonne linnut lentävät kuolemaan (WSOY 2020)
Klo 18 Jonimatti Joutsijärvi: Kärsimys nyt tapahtui ammoin (Palladium Kirjat 2020)
Klo 18.15 JS Meresmaa:  Dodo (Myllylahti) + Minä, kissa (Art House) + Naakkamestari (Reuna 2020)
Klo 18.30 Johanna Hulkko: Vähäisiä tyyppivikoja (Atena 2020)
Klo 18.45 JK Ihalainen: Sirppeitä – Esseitä ja suomennoksia (Palladium Kirjat 2020)

Iso sali 

Klo 19 Tanssi, musiikki, elämä – Balettimusiikin klassikoita. Tänä vuonna kansainvälisen balettivierailun sijaan Tampere-talon ja Tampere Filharmonian tuotantona kuullaan balettimusiikin rakkaimpia sävelmiä. Tähtitanssija Minna Tervamäki ja balettitanssija Anni Jokimies tulkitsevat klassikoita uudella otteella. Musiikki ja tanssi ovat liikettä ja tunteita, ne liikuttavat sekä kuulijaa että esittäjää. Tanssille omistettu konsertti Tsaikovskin ja Prokofievin musiikilla tarjoaa draamaa, suuria tunteita ja avaa joulun juhlakauden.

Liput 34 €, eläkeläiset 28 €, opiskelijat ja lapset 20 € ja perhe-/kimppalippu (sis. 4 hlön liput) 100 €, osta liput tästä

Pieni sali 

Klo 19.30-21.30 Ilkka Heiskanen: Elmo-monologi. Elmo on ratkiriemukas ja hykerryttävä Ilkka Heiskasen monologi, joka kertoo myös ihmisten yksinäisyydestä, ikävästä ja rakkauden puutteesta. Kukaan suomalainen urheilija ei ole ollut yhtä menestynyt kuin Elmo. Juhani Peltosen luoma legendaarinen superurheilija voitti kaikki lajit kaunoluistelusta jalkapalloon. Värikkäänä sinivalkoisena selostajaparina toimii Lyly ja Immo, itse Elmo on jäyhä ja hiljainen mies.

Liput 29 €, osta liput tästä!

 

Lauantai 28.11. 

Pieni sali

Klo 12-13 VaLas-palkintojenjako
VaLas-kollektiivi (Vapaat lasten -ja nuortenkirjailijat) myöntää palkinnon lasten lukuinnon edistämisestä. Palkinnon jakavat taiteilijaprofessori Sari Peltoniemi ja kirjailija Katariina Romppainen. Vapaa pääsy, edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä!

Klo 13-15 Aamulehden Tulenkantaja-palkinnon jako
Aamulehti on jakanut Suomen kirjallisuuden vientiä ulkomaille edistävää Tulenkantaja-palkintoa vuodesta 2013 lähtien. Palkinnon tarkoitus on nostaa uudesta suomalaisesta kaunokirjallisuudesta esiin teoksia, jotka tuomariston mielestä pärjäävät myös ulkomaiden kirjamarkkinoilla, kun ne sinne ammattitaitoisesti käännetään ja viedään. Tulenkantaja-tuomaristoa johtaa aina kirjailija, joka omilla teoksillaan on lyönyt läpi myös ulkomaiden markkinoilla. Tänä vuonna päätuomari on Kjell Westö. Vapaa pääsy, edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä!

Klo 15-16 Väinö Linnan seuran palkintojenjako
Väinö Linnan 100-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyn kirjoituskilpailun palkintojenjako. Väinö Linnan seura julkistaa Elävä Linna -kirjoituskilpailun voittajan. Raadissa kirjailijat
Veera Nieminen ja Jonimatti Joutsijärvi sekä kirjallisuudentutkija Outi Oja. Vapaa pääsy, edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä!

klo 16-17 Kirjailija historiankirjoittajana – vieraana Virpi Hämeen-Anttila

Keskustelua mm. Virpi Hämeen-Anttilan omasta tuotannosta sekä Väinö Linnasta, jonka syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi sata vuotta.  Haastattelijana toimii Suomen kirjainstituutin säätiön pj. Annamari Arrakoski-Engardt. Vapaa pääsy, edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä!

 

Aulaklubi, maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!
Klo 17-19 KORONA-AJAN DECAMERONE Tarinoiden voima yhdistää meitä poikkeusaikoinakin

Korona-ajan Decamerone -projektista keskustelemassa kirjan johdannon kirjoittaneet Rosa Meriläinen ja Panu Rajala sekä kirjan toimittaja Anne Herrala. Korona-ajan Decamerone -kirja on 100 tarinan kokoelma koronakeväältä 2020. Tarinoita on 10 eri teemasta, ja niillä on 51 kirjoittajaa, 13 esilukijaa ja 10 julkisuudesta tuttua johdannon kirjoittajaa. Aulaklubilla luvassa myös yllätysohjelmanumero! 

 

Sunnuntai 29.11. 

Aulaklubi, maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!
klo 16.30 Minna Honkasalo: Tove ja Meri. Meri oli Tove Janssonin sielunmaisema. Alati muuttuva meri oli hänen inspiraation lähteensä, ja toisaalta eristäytynyt elämä ulkomeren äärellä takasi kaivatun työrauhan. Muumimuseon museolehtori Minna Honkasalo kertoo Toven elämästä meren äärellä kotikaupungissa Helsingissä ja kesistä Pellingin saaristossa. Puheenvuoro liittyy muumien 75-juhlavuoden näyttelyyn Muumit ja meri, joka on osa Moomin Charactersin ja John Nurmisen säätiön Itämeren suojeluun keskittyvää #meidänmeri-kampanjaa.

Aulaklubi, maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista!
Pirkanmaalaista nykykirjallisuutta III

Tampere-talon Aulaklubilla keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina kirjailijat avaavat kolmen illan ajan uusimpia teoksiaan: mukana runoutta, proosaa, tietokirjoja, fantasiaa sekä kirjoja lapsille. Kirjoja voi ostaa koko viikon ajan omaksi ja pukinkonttiin. Paikalla olevat kirjailijat myös signeeraavat teoksiaan. Pirkanmaalaista nykykirjallisuutta -sarjan tuottaa Pirkkalaiskirjailijat ry, joka on 77 vuotta toiminut, maamme vanhin maakunnallinen kirjailijayhdistys. Jäseniämme ovat Tampereen seudulla vaikuttavat ammattikirjailijat.

Klo 17 Niina Hakalahti: Sopivassa suhteessa (Karisto 2020)
Klo 17.15 Kristiina Harjula: Loukussa, elämää alkoholistin läheisenä (Kirjapaja 2020)
Klo 17.30 Maria Asunta ja Erkki Seppänen: Turvapaikka uutisissa – Mediakatsaus 2015-2020 (Kovasana Kustannus 2020)
Klo 17.45  Laura Suomela: Ilmatilaloukkaus (Karisto 2020)
Klo 18 Minttu Hapuli: Emil (Ilmestyy alkuvuodesta 2021/Sitruunakustannus)
Klo 18.15 Inga Magga: Varjonyrkkeilijä (Like 2020)
Klo 18.30 Päivi Alasalmi: Häkkilinnut (ilmestyy Storytel Original -sarjassa ääni- ja e-kirjana 2020)
Klo 18.45 Liliana Lento: Koivu ja pihlaja (Nysalor-kustannus 2020)

Iso sali

Klo 18.00 Kjell Westö: Sanat ja Sävelet Käsikirjoitettu konsertti rakentuu Kjell Westön, Tritonus-menestysromaanin, ja huippumuusikoiden väliselle vuorovaikutukselle. Kjell Westö on itse osa esitystä ja paikalla kiertueella tapaamassa fanejaan. Tritonus-kirjan voi ostaa paikan päältä kirjailijan signeerauksella. Sanat & Sävelet -konserttikiertue nähdään Tampereella, Helsingissä ja Turussa 29.11-2.12.2020. Tampere-talon promoottoriyhtiö Tampere Live lanseeraa kiertueen myötä uuden Sanat & Sävelet -konseptin.

Kjell Westön teemallisesti poikkeuksellisen rikkaan Tritonius-teoksen aarre-arkusta löytyy lähes loputon määrä aina ajankohtaisia, mutta myös päivän polttavia teemoja. Näitä ovat mm. ystävyyden ja musiikin merkitys, nykyihmisen suuret pelot pandemioista ekokatastrofiin sekä terrori-iskuun, väkivallan häpeä ja toisaalta fyysisesti vahvan miehen ihannointi, vetäytymisen sekä yksinäisyyden tarve sekä ihmisten tarve eheytyä osana yhteisöään, ystävien avulla, unohtamatta ihmisen sensuellia puolta, rakkauden ja fyysisen läheisyyden kaipuuta.

Ja aivan yhtä rikas Westön kirja on myös musiikillisesti. Kirjassa on satoja inspiroivia musiikkiviitteitä. Sekä suomenkielinen kustantaja Otava ja alkuperäisteoksen ruotsinkielinen kustantaja Förlaget ovat julkaisseet näistä soittolistoja sivuillaan Westön hyvin moniulotteisten teoskuvausten kanssa. Näistä vaikuttavista elementeistä syntyy Sanat & Sävelet -kiertue.

Konsertissa esiintyvät:
mezzosopraano Jenny Carlstedt
pianisti Tuomas Turriago
huilisti Anna Aminoff
klarinetisti Mark Reding
pianisti Marja Rumpunen
jousikvartetti FINESTre
kitaristi Mikko Kosonen
kirjailija Kjell Westö
Haastattelijana Paulina Ahokas

Liput 39 €, eläkeläiset 32 €, opiskelijat 29 €, osta liput tästä!

 

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Tutustuthan ennen saapumistasi Tampere-talon turvallisuusohjeistuksiin. Kiitos, kun omaksut turvalliset käytännöt kanssamme.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Lisää Tampere-talossa