Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 21.8.2021 klo 12:00

PERUUTETTU: Tubecon Games

Lisää kalenteriin Osta liput

Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

TUBECON GAMES 2021 PERUTAAN KORONATILANTEESTA JOHTUEN.
Tapahtumaan ostetut liput voi palauttaa lippukauppoihin. Lippujen palautukset toteutetaan Lippu.fi- ja Tiketti.fi -myyntipalvelujen sekä Tampere-talon lipunmyynnin kautta.

Pelaaminen on nykyajan megailmiö, joka saa nyt vuonna 2021 oman uniikin viihteellisen tapahtumansa! Tällaista rentoa ja kaikille sopivaa pelitapahtumaa on odotettu ja pyydetty – nyt se on vihdoin totta. Kokonainen viikonloppu aikaa sukeltaa viihteellisen pelaamisen maailmaan, osallistua pelihaasteisiin ja turnauksiin, seurata omien suosikkiesi pelaamista, tutustua uusimpiin peleihin ja trendeihin. Tapahtuma kattaa koko pelaamisen genren aina PC-pelaamisesta konsoli- ja mobiilipelamiseen.

Koska kyse on Tubecon Games -tapahtumasta, niin sinulla on myös mahdollisuus päästä tapaamaan suosikkivaikuttajiasi ja esportpelaajia Meet & Greet -loungessa. Viihtyminen on siis taattua! Tapahtuma järjestetään perjantaina ja lauantaina 20.8.–21.8.2021 Tampere-talossa.

Huomioithan, että tietyt pelialueet ovat ikärajallisia. Tämä tarkoittaa sitä, että muun muassa PG-16 pelialueelle pääse sisään vain 16 vuotta täyttäneet ja vanhemmat. Muista siis ottaa mukaan henkilöllisyystodistus: ainoastaan näin voit varmistaa, että sinulla on pääsy ikäsi mahdollistamille peli-, tapahtuma- ja ravintola-alueille. Tubecon Games tapahtumassa on myös K-18 alueita.

Lauantain aukioloaika klo 12-22.

OHJELMASSA MM.

Tapahtuman osallistujat pääsevät tapaamaan ja haastamaan eri peleissä Suomen suosituimpia vaikuttajia kuten Jaakko Parkkali, Herbalisti, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta, PAQPA, ZoneVD, IlariPro, MrJallu101, Dokke, Uiwenuise, Nedde, Tinke, Niko & Santtu ja monia muita.

Tapahtumassa ratkeaa Counter Strike -pelin Suomen mestaruus. Tubecon Games CS:GO Finnish Championship (eSM) -lopputurnaus järjestetään perjantaina 20.8. Turnausta edeltää netissä 30.7.–1.8. pelattava karsintaturnaus. Mukana karsintataistossa on yhteensä 128 joukkuetta, joista kolme parasta etenevät livenä pelattavaan Tubecon Games CS:GO Finnish Championship-lopputurnaukseen. Neljäntenä osallistujana lopputurnaukseen ottaa osaa lajin hallitseva mestari HAVU Gaming.

PUBG1000 – PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnauksen (PG16) karsintaottelut alkavat perjantaina ja jatkuvat lauantaina. PUBG-turnaus pelataan niin sanotulla hot seat -mallilla. Tubecon Games tarjoaa pelit ja vehkeet, joten kaikilla tapahtumakävijöille on tasavertainen mahdollisuus osallistua – ei tarvitse kuin jonottaa.

Among Us livessä liekeissä ovat muun muassa Herbalisti, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta, PAQPA ja ZoneVD. Kommentaattorina ja juontajana on Jaakko Parkkali.

The Flintstones Speedrunissa voi haastaa ZoneVD:n ja kokeilla lyödä ZoneVD:n maailmanennätys uusiksi! FIFA-Loungen tapahtumat juontaa IlariPro. NHL-Loungen juontaa MrJallu101. FIFA- ja NHL-Loungessa pelataan molempina päivinä ja Tubecon Gamesin viralliset mestarit vuosimallia 2021 kruunataan lauantaina pelattavissa finaaleissa.

Minecratf-alueella yleisö pääsee toden teolla mukaan. Päivän aikana on 1 vs 1 pelejä. Myös Fortnitessa on lukuisia vaikuttajien 1 vs 1 vetoja. Liekeissä ovat muun muassa Boheemi, Dokke ja Mikirotta. Yleisö pääsee myös pelaamaan Uiwenuisea vastaan. Nocco Stream Corner sijaitsee tapahtuman PG16 -alueella ja siellä ovat paikalla sekä vaikuttajat että pelaajat. Pelaajamimmit Tinke, Paqpa & Nedde ottavat haltuun The Sims -pelin viihteellisen ja interaktiivisen show:n myötä.

FIFA Lounge: Haasta ystäväsi, pelaa yhdessä ja nauti muiden matseista. Isäntänä palloilee Suomen ykköstykki Ilaripro. Fifa Loungen hostia pääset moikkaamaan jalkapalloilun merkeissä koko Tubecon Games -tapahtuman ajan.

NHL Lounge: Kuka on teidän porukkanne todellinen “kendoilija”? Tubecon Games tarjoaa NHL-pelaajille koko tapahtuman ajan mahdollisuuden päästä pelaamaan ja seuraamaan muiden matseja. Tässä kaukalossa äänessä on hostina mies ja legenda, MrJallu101.

Muut päiväkohtaiset ohjelmanumerot, turnauksien palkinnot sekä tarkemmat yksityiskohdat ilmoitetaan myöhemmin. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tule mukaan pelaamaan, viihtymään ja tapaamaan sekä suosikkivaikuttajia että kavereita! Tutustu ohjelmaan tarkemmmin Tubeconin omilta nettisivuilta!

 

Liput myynissä myös Tiketissä.

Muutokset mahdollisia.

Tapahtuma toteutetaan turvallisuusohjeistusten mukaisesti.

Tuotanto Tubecon & Tampere-talo

 

Täydennä vierailusi yöpymisellä saman katon alla!

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Pe-la (2 päivää) 63 €
Perjantai 39 €
Lauantai 39 €

Lisää Tampere-talossa