Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 18.4.2020 klo 10:00

UPEE second hand

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

UPEE INSPIROI  | UPEE OTTAA KANTAA | UPEITA LÖYTÖJÄ

Tapahtuma siirtyy myöhempään ajankohtaan. Katso lisätietoja täältä.

UPEE second hand on esteetön kestävän ja ekologisen kuluttamisen sekä muodin ilmaistapahtuma.
UPEE yhdistää kestävästä kulutuksesta kiinnostuneet ihmiset ja alan toimijat yhden upeen päivän ajaksi! Tapahtumassa voit tehdä ihania löytöjä laatukirppiksellä, tutustua toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden toimintaan sekä inspiroitua teemoja käsittelevistä puheenvuoroista, haastatteluista ja workshopeista.

UPEE second hand järjestetään nyt kolmatta kertaa 18.4.2020 Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa. Tapahtuma-alue alkaa heti pääaulasta ja jatkuu Sorsapuistosaliin saakka. Tapahtuma on avoinna yleisölle kello 10-16, ja tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy.

 

Kirppismyyntipaikat

Täältä löydät tarkempaa tietoa kirppismyyntipaikoista. Luethan linkin takaa aukeavan infon ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kirppispaikat tulevat myyntiin perjantaina 28.2.2020 kello 12.00. Paikat tulevat myyntiin Lippu.fi -sivustolle sekä Tampere-talon lipunmyyntiin.

Myyntipaikkojen hinnat

Pöytäpaikka ilman rekkiä 26,00 €
Pöytäpaikka + oma rekki  26,00 €
Pöytäpaikka + vuokrarekki 29,90 €

Paikat mitoitetaan pöytävalintojen mukaan, eikä ilman rekkiä olevaan paikkaan ole varattu rekkitilaa. Oman rekin maksimikoko on 115 cm x 50 cm.

TÄRKEÄÄ

UPEEn tiimi toivoo asiakkailtaan panostusta kirppismyyntituotteisiin, ja UPEEn kirppikselle tervetulleita tuotteita ovat hyvälaatuiset sekä ajankohtaiset naisten ja miesten vaatteet, asusteet ja kengät sekä yksittäiset laadukkaat astiat tai pienet kodin sisustustuotteet. Laitathan nyppyiset ja jo huonokuntoiset vaatteet kiertoon jotain muuta kautta.

Järjestäjällä on oikeus pyytää myyjää poistamaan myyntipaikalta epäsopivat tuotteet, kuten esimerkiksi huonokuntoiset vaatteet, elektroniikan, huonekalut, lasten lelut ja -vaatteet. Uuden tavaran myynti on kiellettyä ja myynnin tulee tapahtua yksityishenkilön toimesta.

Oletko Osuuspankin omistaja-asiakas?

OP-mobiilin kautta pääset ostamaan UPEEn kirppispöytäpaikat 3€-alennuksella. OP-etu tulee näkyville mobiiliin loppuviikosta. OP-etupaikkoja on myynnissä vain rajoitettu määrä ja etu on henkilökohtainen.

 

Mukana UPEEssa

Kevään 2020 UPEEssa ovat mukana mm.  Weecos, Uhana, Vuonue, MEM by Paula Malleus, Ivana Helsinki, Planet Planet, Ventti Design, THINK TODAY, MEA, Naskali Leather, Nouki, Biodelly, Sidoste, Fida, ASMI, Zero Waste ry, Design on Tampere, Ekokumppanit, OP Tampere ja RARE Media.

UPEEssa puhumassa mm. Paula Malleus – REMAKE, Hanna Lusila Weecos, sekä Miila Louhikkola (Biodelly) ja Tiia Tyynysniemi (Zuii Organic-asiantuntija).

Mukana on useita workshoppeja, uutuuksina mm. tamperelaisen MEAn Korista ja korjaa farkulla -työpaja, sekä helsinkiläisen ekodesign yritys REMAKEn ja PASKA KOLLEKTIIVIn työpaja.
Mukana myös tuttuun tapaan Ekokumppaneiden työpaja ja Uhanan suosittu Muita Uhania -walk in korupaja, jossa pääsee suunnittelemaan ja tekemään juuri itselle sopivat korut!

Loput UPEEn kevään toimijat, yhteistyökumppanit ja puheenvuoro- sekä workshop-sisällöt tullaan julkaisemaan kevään 2020 aikana.

Täältä löydät lisätietoa tapahtumasta: UPEE Tapahtumainfo.

 

UPEE somessa

FB @UPEEsecondhand | IG @UPEEsecondhand  | #UPEEsecondhand #UPEEkevät

Tuotanto UPEE second hand ja Tampere-talo