Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 17.4.2021 klo 10:00

PERUTTU: UPEE second hand

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Tilaisuus on peruttu koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi.

Jo ostetuista kirppismyyntipaikoista voi hakea hyvitystä 31.5.21 mennessä, palautusohjeet löydät täältä.

UPEE INSPIROI  | UPEE OTTAA KANTAA | UPEITA LÖYTÖJÄ

Tapahtuman ajankohta siirtynyt (alkuperäinen ajankohta 18.4.2020 ja 7.11.2020).

UPEE second hand on esteetön kestävän ja ekologisen kuluttamisen sekä muodin ilmaistapahtuma.
UPEE yhdistää kestävästä kulutuksesta kiinnostuneet ihmiset ja alan toimijat yhden upeen päivän ajaksi! Tapahtumassa voit tehdä ihania löytöjä laatukirppiksellä, tutustua toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden toimintaan sekä inspiroitua teemoja käsittelevistä puheenvuoroista, haastatteluista ja workshopeista.

UPEE second hand järjestetään nyt kolmatta kertaa 17.4.2021 Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa. Tapahtuma-alue alkaa heti pääaulasta ja jatkuu Sorsapuistosaliin saakka. Tapahtuma on avoinna yleisölle kello 10-15, ja tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy.

 

Kirppismyyntipaikat

17.4.2020 tapahtumaan ostetut kirppismyyntipaikat käyvät marraskuun UPEE second handiin sellaisenaan. Mikäli olet ostanut paikan 17.4. tapahtumaan, ja haluat peruuttaa sen ja saada rahasi takaisin, tulee peruutus tehdä 31.5.2020 mennessä Lippupisteen linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Mikäli päätät säästää kirppispaikkasi, mutta myöhemmin huomaat, että et pääsekään paikalle, otathan yhteyden UPEE-tiimiin (info@upeesecondhand.com) ennen paikkasi myymistä eteenpäin. Tämä on erittäin tärkeää, jotta meillä säilyy kaikkien myyjien yhteystiedot, ja voimme viestiä heille tapahtumaa koskevista asioista. Otathan yhteyttä meihin siis myös siinä tapauksessa, että myyt paikkasi eteenpäin esimerkiksi ystävällesi. Lisäksi meiltä löytyy jonotuslista kirppispaikan haluavista henkilöistä.

Tiedotamme mahdollisesti myyntiin vapautuvista kirppispaikoista erikseen.

 

Myyntipaikkojen hinnat

Pöytäpaikka ilman rekkiä 26,00 €
Pöytäpaikka + oma rekki  26,00 €
Pöytäpaikka + vuokrarekki 29,90 €

Paikat mitoitetaan pöytävalintojen mukaan, eikä ilman rekkiä olevaan paikkaan ole varattu rekkitilaa. Oman rekin maksimikoko on 115 cm x 50 cm.

TÄRKEÄÄ

UPEEn tiimi toivoo asiakkailtaan panostusta kirppismyyntituotteisiin, ja UPEEn kirppikselle tervetulleita tuotteita ovat hyvälaatuiset sekä ajankohtaiset naisten ja miesten vaatteet, asusteet ja kengät sekä yksittäiset laadukkaat astiat tai pienet kodin sisustustuotteet. Laitathan nyppyiset ja jo huonokuntoiset vaatteet kiertoon jotain muuta kautta.

Järjestäjällä on oikeus pyytää myyjää poistamaan myyntipaikalta epäsopivat tuotteet, kuten esimerkiksi huonokuntoiset vaatteet, pelkät käsityöt, elektroniikan, huonekalut, lasten lelut ja -vaatteet. Uuden tavaran myynti on kiellettyä ja myynnin tulee tapahtua yksityishenkilön toimesta.

 

Mukana UPEEssa

Marraskuussa 2020 UPEEssa mukanaolevat tahot julkaistaan kesän ja syksy aikana.

Mukana on mm. ekologisen ja eettisen muodin brändejä, second hand liikkeitä, kirpputoreja & kierrätyskeskuksia, luonnonkosmetiikkaa ja kantaa ottavia kampanjoita.

 

UPEE somessa

FB @UPEEsecondhand | IG @UPEEsecondhand  | #UPEEsecondhand #UPEEmarraskuu

Tuotanto UPEE second hand ja Tampere-talo

Lisää Tampere-talossa