Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

la 1.10.2022 klo 19:00 · VALOSSA MIKKI KUNTTU

VALOSSA MIKKI KUNTTU: A NIGHT OF LIGHT – Mikki Kunttu 50th Gala Evening

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Valossa Mikki Kunttu -festivaalin gaalailta, jonka valot ja visuaalisuus on suunniteltu yhteistyössä nuoren valosuunnittelijan Alex Hautamäen kanssa. Ilta on visuaalisesti näyttävä yhdistelmä teatteria, musiikkia, tanssia ja sirkusta niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin taiteilijoilta ja esiintyjiltä.

Westward Ho! – Tero Saarinen Company (FIN)

Westward Ho! aloitti yhteistyömme Tero Saarisen kanssa vuonna 1996. Tanssi monissa muodoissaan on aina ollut hyvin keskeinen osa työtäni, ja se on pitkälti muokannut tapaani nähdä ja kokea näyttämö ja tila. Tänä erityisenä iltana Westward HO! teoksen tanssii sen alkuperäinen kokoonpano Tero Saarinen, Yuval Pick ja Henrikki Heikkilä.

Chisu (FIN)

Chisu on maamme eturivin laulaja-lauluntekijä-tuottaja. Hän on maaginen live-esiintyjä, ja on aivan erityistä saada hänet esiintymään A Night of Lightissa.

Joutsenlampi – Tanskan kuninkaallinen baletti (DK)

Tämän Joutsenlammen ensi-ilta oli vuonna 2015 ja se oli suuri menestys. Joissakin produktioissa voi löytää oman äänensä suunnittelijana, ja minulle Joutsenlampi oli juuri sitä.

Martti Suosalo (FIN)

Martti Suosalo on yksi eturivin näyttelijöistämme sekä näyttämöllä että valkokankaalla. Hän esittää otteen legendaarisesta esityksestään “Mielipuolen päiväkirja”.

Apocalyptica (FIN)

Apocalyptica on yksi harvoista nykyajan bändeistä, jotka ovat luoneet jotain todella ainutlaatuista. Heidän live-esiintymisensä ovat adrenaliinilla ladattuja, täynnä intohimoa ja eleganssia.

Michael Monroe (FIN)

Michael on instituutio ja tärkeä osa rock’n rollin maailmanperintöä. Olen seurannut Michaelin uraa aivan alusta saakka ja on mieletön kunnia saada hänet mukaan illan esiintyjäjoukkoon.

Alexis Vigneault (CAN)

Vuonna 2017 Alexis esitti huimaavan aerial lamp -teoksensa Cirque Du Soleil -produktiossa “Stelar” Andorrassa. Aerial lamp on todellinen masterpiece. Yhteistyö Alexisin kanssa oli unohtumaton ja olen todella iloinen, että hän on mukana gaalan ohjelmassa.

Carmen – Boston Ballet (USA)

Keväällä 2020 työstimme Jorma Elon “Carmenia” Boston Balletille, kun pandemia iski ja ensi-ilta peruttiin. Minulla on ollut ilo työskennellä Mikko Nissisen johtaman Boston Balletin kanssa useita kertoja ja on suuri kunnia saada heidät lavalle A Night of Lightissa.

Kimmo Pohjonen (FIN)

Olen aina ihaillut Kimmon pelotonta luomisenhalua ja taiteellista vapautta. Kimmon live-esiintymiset ovat aina odottamattomuuden rajamailla ja hän on yksi taiteilijoista, joita ihailen eniten.

Mizuki Shinagawa (JPN)

Mizukin energia ja taito ovat aivan uskomattomia, out of this world. Mizuki esitti nyt nähtävän tajunnanräjäyttävän ilmasilkkinumeronsa Cirque Du Soleilin “Vitori”-produktiossa, jossa olimme molemmat mukana. Hänessä on kaunista viileää eleganssia, runollisuutta lähes agressiivisella tavalla ja absoluuttista kauneutta vastakohtana pelottomalle terävyydelle.

Adam Read (AU)

Tapasin myös Adamin vuonna 2017 Cirque Du Soleil “Stelar” tuotannossa Andorrassa. Adam on karismaattinen esiintyjä, ja hänen hahmonsa on illan protagonisti, joka opastaa meitä läpi taikuuden.

 

Esityksessä on väliaika.

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Tampere-talo, MA Lighting, Lightpower, Clay Paky, Harman/Martin, Arri, MDG, Robe Lighting, Pyroman Oy, Ayrton, LIVE Design, Lighting and Sound International, Intersonic Oy, Ralph Larmann, Yle ja Akun Tehdas.

Lue lisää Valossa Mikki Kunttu -festivaalista!

Tuotanto Tampere-talo

Muutokset mahdollisia.

Liput 69/59/49 €

Lisää Tampere-talossa