VALOSSA MIKKI KUNTTU: Beyond Light and Shadow -seminaari - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

ke 28.9.2022 klo 00:00 · VALOSSA MIKKI KUNTTU

VALOSSA MIKKI KUNTTU: Beyond Light and Shadow -seminaari

Lisää kalenteriin Osta liput

Tampere-talo, Sorsapuistosali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Valaistuksen ja visualisoinnin ammattilaisseminaari Tampere-talossa 28.9.2022

Mikki Kunttu (Cirque du Soleil, Nightwish, Apocalyptica, Boston Ballet, Tero Saarinen, Kansallisooppera)

Ola Melzig (Euroviisut)

Ralph-Jörg Wezorke (Lightpower)

Beyond Light and Shadow on visuaalisen suunnittelun viimeisimmät trendit ja tulevaisuuden mahdollisuudet esittelevä yksipäiväinen ammattilaisseminaari, jonka puhujina ovat tunnetut kansainväliset isojen konserttien ja tapahtumien visualistit. Seminaarin isäntänä toimii maamme menestynein valosuunnittelija ja visualisti Mikki Kunttu.

Seminaari tuo yhteen AV-alan huippuammattilaiset, opiskelijat, töiden tilaajat, laitevalmistajat ja freelancerit. Rammsteinin, Madonnan, U2:n tai vaikkapa Euroviisujen spektaakkelimaiset lavashow’t suunnitelleet visualisointialan kansainväliset huippunimet eivät ole seminaarissa vain pelkkinä puhujina, vaan tapahtumapäivän keskiössä on alan ihmisten kohtaaminen ja korona-ajan jälkeiseen maailmaan valmistautuminen AV-alalla.

Seminaari järjestetään Tampere-talon Sorsapuistosalissa, joka suunnitellaan sohvaryhmistä koostuvaksi olohuonemaiseksi verkostoitumistilaksi, jossa Mikki Kuntun kansainväliset tähtivieraat ja alan kotimaiset ammattilaiset, firmat sekä opiskelijat tuodaan koko päiväksi samojen pöytien ääreen. Tässä seminaarissa myös kahvitauot ja ruokailut ovat verkostoitumista, sillä järjestäjä arpoo pöytäseurueet erikseen jokaiselle tauolle.

AV-alan ammattilainen tai opiskelija poistuu seminaarista monia arvokkaita oppeja ja lukuisia kontakteja rikkaampana sekä ainutkertainen merkintä ansioluettelossaan. Tapahtuman todellinen arvo ja hyöty tulee olemaan osallistujalle pääsylipun hintaan verrattuna moninkertainen.

Seminaarin toteuttavat yhteistyössä Tampere-talo, MA Lighting, Lightpower, Clay Paky, Harman/Martin, Arri, MDG, Robe Lighting, Pyroman Oy, Ayrton, LIVE Design, Lighting and Sound International, Intersonic Oy, Ralph Larmann, Yle ja Akun Tehdas.

Lue lisää Valossa Mikki Kunttu -tapahtumasta!

Tuotanto Tampere-talo

Muutokset mahdollisia.

Liput 290 €

Lisää Tampere-talossa