Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Tampere-talon toimintaan.

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

la 9.2.2019 klo 20:00 · Talven tyrmäävin bileilta! (K-18)

Sorsaklubi: Ysäribileet – Movetron, Pandora ja DJ Oku Luukkainen (K-18)

Lisää kalenteriin Osta liput

Tampere-talo, Sorsapuistosali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Sorsaklubi on lennokas uusi liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa ja maailman parasta musaa sopivan aikaiseen soittoaikaan. Helmikuisessa klubi-illassa bailataan ysärihittien tahtiin. Esiintymään saapuvat Movetron, Pandora sekä DJ Oku Luukkainen. Tule mukaan ysärin pyörteeseen, tästä tulee talven tyrmäävin bileilta! Illan klubi-DJ:nä toimii DJ ICE K.

Movetron on kotimaisen eurodancen uranuurtaja, jonka hitit kuten Romeo ja Julia sekä Ristinolla ovat jättäneet lähtemättömän jäljen suomalaiseen musiikkihistoriaan. Yli 20-vuotias yhtye on edelleen superhyvässä iskussa. Yhtyeen kokoonpanossa ihastuttavat Päivi Lepistö, Jukka Tanttari ja Timo Löyvä.

Pandora on ruotsalainen eurodance-legenda ja yksi 90-luvun menestyneimmistä pohjoismaisista artisteista. Supersuosioon Pandora ponnahti Trust Me -hitillään, joka nousi vuoden 1993 myydyimmäksi singleksi. Lähes 30-vuotisen uransa aikana Pandora on myynyt miljoonia levyjä ja valloittanut kaikkien ysärimusan ystävien sydämet.

Oku Luukkainen on yksi maan kysytyimmistä DJ-nimistä. Muun muassa Radio Novan huippusuositusta Retroperjantai-ohjelmasta tuttu Luukkainen vie rakastetun ysärisettinsä mukanaan myös DJ-keikoille.

– Haluan tehdä shown yhdessä yleisön kanssa. Paras tunnelma syntyy siitä, kun talo on täynnä hyvän musiikin ystäviä, Luukkainen fiilistelee.

Okun Retroperjantai LIVE -show on kiertänyt ahkerasti ympäri Suomea ja nähty alan suurimmilla festareilla. Luvassa on takuuvarma ysärihittikimara, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Showtime alkaa klo 20, ovet avataan klo 19.
Tapahtuman kesto riippuu esiintyjien määrästä ja tapahtuman luonteesta.

Aikataulu:

Klo 19 DJ Ice K
Klo 20 Pandora
Klo 21 DJ Ice K
Klo 21.30 Movetron
Klo 22.30 DJ Ice K
Klo 23 Oku Luukkainen
Klo –01.30 DJ Ice K

Illan ikäraja on 18 vuotta.

Liput myynnissä myös Tiketissä!

Tuotanto Tampere-talo

Liput 29,50 €

Lisää Tampere-talossa