Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää

Teetanssit

Tampere-talo toivottaa seniorit tervetulleiksi tasokkaisiin Teetansseihin. Talo tarjoaa tulijalle ilmaiset iltapäivätanssit, laadukkaan livemusiikin sekä lämminhenkisen teetarjoilun.

Jo kahden vuoden ajan järjestetyt Teetanssit ovat saaneet vuosien varrella huiman suosion ja syyskaudella 2020 pystymme toteuttamaan Teetanssit turvallisesti!

Syyskauden Teetanssit toteutetaan turvallisuusohjeet huomioiden Tampere-talon aulassa aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Turvallisuutesi on meille tärkeää. Voit tulla tapahtumiimme luottavaisin mielin. Kiitos, kun omaksut turvalliset käytännöt kanssamme. Tutustu käytäntöihin ja ohjeisiin täältä!

Tampere-talon aula muuttuu Teetansseissa avaraksi ja upeaksi tanssisaliksi ja laadukkaasta tanssiaismusiikista vastaa Kotkien puhallinorkesteri. Puhallinorkesteri ja ikiaikaisista klassikkokappaleista koostuva ohjelmisto takaavat laadukkaan tanssikokemuksen. Teetansseihin on kaikilla vapaa pääsy. Tanssiaisten ajan aulassa myös ilmainen narikkapalvelu. Teetarjoilun hinta 0,50 €.

Tampere-talon Teetanssit syksyllä 2020

Maanantai 7.9. klo 15-16.30
Maanantai 5.10. klo 15-16.30
Maanantai 2.11. klo 15-16.30
Maanantai 7.12. klo 15-16.30