Tyhy- ja virkistyspaketit - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tyhy- ja virkistyspaketit


Valitse teemoista yrityksellesi tai ryhmällesi sopiva kokonaisuus. Jos haluat päivään lisää ikimuistoisia elämyksiä luova ja asiantunteva tapahtumatoimistomme Events Tampere auttaa suunnittelussa!

MUUMIMUSEON JA TAMPERE-TALON TYHYPAKETIT

Muumikirjojen tarina

Kierros aikuiseen makuun, jossa tutustutaan oppaan johdolla Muumimuseon näyttelyyn keskustellen, katsellen ja kokeillen. Opastus sisältää tietoa, toimintaa ja keskustelua Tove Janssonista ja hänen rakastetuista muumikirjoistaan. Kierroksen jälkeen ryhmä pääsee toteuttamaan itseään opastetusti Toven kynänjäljissä -tussipiirrostyöpajassa Toven käyttämillä tekniikoilla ja materiaaleilla.

Museokierroksen ja työpajan kesto noin 2 h.

Tyhy-päivän kruunaa herkullinen muumiteemainen buffet.

Hinta: Muumimuseon opastus + työpaja arkisin 170 €/ryhmä, viikonloppuisin 190 €/ryhmä + Muumimuseon lippu ja buffet-ruokailu 23 €/hlö (min. 20 hlöä). Ryhmään mahtuu 25 hlöä.

Tove – elämä ja taide

Tove Jansson (1914–2001) on yksi rakastetuimmista taiteilijoistamme. Tove eli monivaiheisen elämän, jonka täyttivät työ, taide ja rakkaus. Vaikka Tove tunnetaan parhaiten muumeistaan, olivat muumit vain yksi osa hänen taiteellista tuotantoaan. Lämminhenkisellä kierroksella kerrotaan tarinaa monipuolisesta ja tinkimättömästä taiteilijasta, jonka työlle suomalainen saaristo antoi kaikista eniten.

Kierroksen kesto noin 45 min.

Tyhy-päivän kruunaa herkullinen muumiteemainen buffet.

Hinta: Muumimuseon opastus arkisin 70 €/ryhmä, viikonloppuisin 80 €/ryhmä + Muumimuseon lippu ja buffet-ruokailu 23 €/hlö (min. 20 hlöä). Ryhmään mahtuu 25 hlöä.

Hemulit ja Vilijonkat keskuudessamme – humoristinen kierros työporukoille ja muille ryhmille

Muumitarinat ovat täynnä hyvin erilaisia hahmoja aivan kuten työyhteisötkin. Kaikilla on omat luonteensa, ominaispiirteensä ja tapansa reagoida asioihin. Kierroksella tutustutaan humoristisella otteella muumihahmoihin ja sen myötä löytyy kenties juuri teidän työpaikan sääntöjä ja taulukoita rakastava hemuli tai jokaisen kanssa hyvin toimeen tuleva joskin herkkä Muumipeikko. Neuvokas, vakaa ja luotettava Muumimamma taas voi kantaa yli vaikeiden haasteiden. Usein työpaikalta löytyy myös innokkaana uusiin (lähinnä omiin) projekteihin tarttuva Muumipappa. Kierroksen jälkeen tunnistat ehkä oman muumihahmon itsessäsi ja työkavereissasi.

Opastuksen kesto: 45 min.

Hinta: arkisin 80 €/ryhmä, viikonloppuisin 90 €/ryhmä + Muumimuseon lippu 13 €/hlö. Ryhmään mahtuu 25 hlöä.

Ravintola Tuhton lounas 10,70€/hlö tai esimerkiksi ihastuttava 3 ruokalajin Muumi menu 39 €/hlö.

Behind the Scenes -talokierros

Museokierrosten päätteeksi voitte tilata ryhmällenne Behind the scenes -kierroksen Tampere-talossa, joka vie ryhmän tiloihin, joihin harvoin pääsee (kuten Ison salin lava ja artistitilat) sekä sisälle talon tarinoihin.

Hinta: 130 €/ryhmä. Ryhmään mahtuu 25 hlöä.

Muumiteemaisten tyhypakettien myynti

sales@tampere-talo.fi


Saara Nurmi

Tampere-talo Shopin myyntipäällikkö - Muumimuseon ryhmämyynti
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi

VARALAN URHEILUOPISTON JA TAMPERE-TALON TYHYPAKETIT

Hyvinvoinnin Aakkoset – kokonaisvaltaista hyvinvointia

Herättelevä ja vuorovaikutteinen luento, jossa perehdytään palautumisen ja unen, liikunnan ja ravitsemuksen merkitykseen hyvinvoinnin näkökulmasta. Saat luennolla vinkkejä, millä keinoilla voit kehittää omaa hyvinvointiasi.

Yhdistä luentoon hyvinvoinnin kartoitus, joka kuvaa hyvinvointisi vahvuuksia ja kehityskohteita. Kartoituksen osa-alueita ovat mieli, palautuminen, työ, liikunta ja ravitsemus.

Henkilökohtaisen hyvinvointiraportin lisäksi kartoituksen avulla voidaan kuvata organisaation hyvinvoinnin kokonaistilannetta. Raporttiin on koottu tulokset, joita verrataan valtakunnalliseen kyselyaineistoon (n=10 000). Näet raportista, miten hyvin sinun työpaikallasi voidaan muihin verrattuna. Raportti näyttää myös, kuinka monta prosenttia henkilöstöstäsi kuuluu mihinkin hyvinvointiryhmään. Ryhmittelyn perusteella on mahdollisuus kohdistaa ja painottaa työhyvinvoinnin toimenpiteitä tehokkaasti.

 

Palaudu ja vahvistu

Voisitko lisätä arkeesi tilaa joutilaisuudelle ja levolle vastapainoksi intensiiviselle tekemiselle?

Voisitko lisätä arkeesi tilaa paikallaan olemiselle ja hiljaisuudelle vastapainona tiiviille tahdille sekä tietotulvalle ja ärsykkeille?

Monen meidän arkemme on intensiivistä tekemistä ja jaksaminen on usein koetuksella. Tällä herättelevällä luennolla käsitellään palautumiseen liittyvää fysiologiaa ja lisätään ymmärrystä palautumisen merkityksestä hyvinvoinnille. Saat ideoita, miten voit vahvistaa palautumistasi arjessasi.

Yhdistä luentoon hyvinvoinnin kartoitus.

 

Työpäivän hyvät eväät – ravitsemuksellisten valintojen merkitys hyvinvoinnin kannalta

Opi, miten ruokailun rytmitys ja laadukkaat valinnat voivat vaikuttaa vireyteesi ja fiilikseen. Yhdistä luentoon syömistyylikartoitus, joka auttaa sinua ymmärtämään tämän hetkistä syömistäsi ja siihen liittyviä mahdollisia haasteita. Ymmärrys haasteistasi takaa tuloksia siten, että osaat ottaa terveelliset ruokailutottumukset tavaksi ja myös pitäytyä niissä.

Luentoon voi yhdistää halutessaan kehonkoostumusmittauksen. Saat tietoa mm. kehon metabolisesta iästä, kehon rasvaprosentista sekä sisäelinten ympärille kertyneen rasvan määrästä. Laite arvioi myös lihasmassan määrän ja sen jakautumisen kehon eri osissa. Tanita-analysaattoria käytetään niin huippu-urheilussa, kuntoutuksessa kuin tutkimuksessakin. Mittaukset soveltuvat niin liikuntaa harrastamattomille kuin kilpaurheilijoillekin. Mittaus on tehokas työkalu ravintotottumusten, terveysliikunnan, painonhallinnan ja muiden elämäntapamuutosten motivointiin ja seurantaan.

Saat testipalautteeksi kaksisivuisen nelivärisen raportin kaikista mitatuista arvoista. Testiraportin osa-alueet käydään läpi ryhmän kanssa osana luentoa, jotta osaat tulkita tuloksiasi oikein.

 

Huomaathan, että Varalan asiantuntijat ovat toimialansa kokeneita valmentajia ja testaajia. Perustelemme valinnat tieteellisten menetelmien ja tutkimusten kautta.

 

Hintatiedot:

Luento 445€ (+alv 24%) / 60 min

Yksilön hyvinvointikartoitus 8€ /hlö (+alv 24%)

Organisaation hyvinvointiraportti 490€ /ryhmä (+alv 24%)

Syömistyyliprofiili 50€/hlö (+alv 24%)

Tanita kehonkoostumusmittaus 24,19€/hlö (+alv 24%)

 

MUSIIKISTA VOIMAA YHTEISTYÖHÖN

Inspiroivassa Ukuleletyöpajassa opetellaan yhdessä säestämään helppoja lauluja ukulelella. Aiempaa soittokokemusta ei tarvita.

Tyhy-päivän kruunaa maukas, talomme kokouspaketin mukainen ruokailu, jonka lisäksi pakettiin kuuluu aloitus- ja väliaikakahvit.

Tähän pakettiin voit yhdistää konsertin Tampere-talossa! Katso ohjelmistomme ja huipenna tyhy-päivä upealla konserttielämyksellä!

Hinta: 20 – 40 henkeä 60 € / hlö + konserttilippujen hinta ryhmäalennuksineen

Varaukset viimeistään 10 arkipäivää aikaisemmin. Ilmoita varauksen yhteydessä ruoka-aineallergiat.

Kaikki hinnat ALV 0.

Varalan ja Tampere-talon tyhypakettien myynti

Kokousmyyntipalvelu puh. 03 243 4800, myyntipalvelu@tampere-talo.fi


Hanna-Leena Laszka

markkinointiasiantuntija - kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

Tiina Lumio

asiakkuuspäällikkö - kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

Mira Mäkelä

asiakkuuspäällikkö - kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

Leena Sulonen

myyntipäällikkö - kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi