Hyppää sisältöön

Parhaat pikkujoulut varataan nyt!

PIKKUJOULUT TUULENSUUN PALATSISSA

Kokoa työ- tai kaveriporukka ja vietä ikimuistoiset pikkujoulut upeassa Tuulensuun Palatsissa aivan Tampereen keskustassa! Meille on helppo tulla, ja täydellisesti juhliin varustelluissa tiloissamme voi vaivattomasti järjestää 40 – 440 henkilön pikkujoulut.

Onnistuneet pikkujoulut on tehty herkullisesta ruoasta, mieleenpainuvista elämyksistä ja hyvästä seurasta. Ota yhteyttä meihin niin toteutamme kanssasi unelmiesi pikkujoulut.

Esiintyjiä lavalla viihdyttämässä juhlijoita.

Tuulensuun Palatsissa järjestät yhdessä ammattitaitoisen tapahtumatoimistomme kanssa pikkujoulut helposti runsaalla ripauksella menneen maailman glamouria

Paikka
Tuulensuun Palatsi, Hämeenkatu 30,
33200 Tampere

Tervetuloa viettämään unohtumattomia pikkujouluja Tuulensuun Palatsiin, Tampereen kauneimpaan juhlatilaan. Kulta-aikojensa loistoon restauroitu teatteritila on yksi Suomen hienoimmista 1920-luvun klassismia edustavista historiallisista kohteista.

Tuulensuun Palatsin viehättävä miljöö tarjoaa monia mahdollisuuksia ikimuistoisille pikkujouluille. Ammattitaitoinen tapahtumatiimimme toteuttaa yhdessä kanssasi toiveidesi mukaiset pikkujoulut, joissa on halutessasi mietittynä pikkujouluteema, toiveidesi mukainen ohjelma livemusiikkia unohtamatta sekä tarjoilut – tai voit varata myös pelkät tilat, ja tuottajamme vastaa pikkujoulujenne kulusta ja voit vain nauttia illasta. Voit siis toteuttaa pikkujoulut kanssamme joko kokonaisvaltaisena tai osatoteutuksena.

Tutustu monien mahdollisuuksien Tuulensuun Palatsiin, ja teemme sinulle tarjouksen, josta et voi kieltäytyä!

Ole nopea – vapaat pikkujouluajankohdat hupenevat vauhdilla!

Tee näin: valitse sopiva ajankohta pikkujouluille, kerää porukka kasaan ja ota meihin yhteyttä – lämpimästi tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Tuulensuun Palatsiin!

Iloisia ihmisiä nostamassa maljaa juhlissa

Päätimme järjestää ”isoimmat” pikkujoulut koskaan. Tuulensuun Palatsi pystyi tarjoamaan riittävät tilat 500 hengelle, joten pyysimme tarjousta sieltä. Saimme paljon enemmän kuin tarjouksen. Meille tarjottiin kokonaispaketti, josta saimme ottaa mukaan ne elementit, mitkä sopivat meille. Valmiina oli ohjelmavaihtoehtoja, tarjottavaa ja kaikki käytännön järjestelyt, somistamisesta narikkaan. Käytännössä kaikki pyyntömme pystyttiin täyttämään ja toteuttamaan. Todellinen ”avaimet käteen” -palvelu. Saimme osallistujilta todella hyvää palautetta mm. Tuulensuun Palatsin henkilökunnan toiminnasta ja tilaisuuden yleisestä sujuvuudesta. En tiedä miten olisimme selvinneet hommasta helpommalla.

Sami Hänninen, Sopimusasiantuntija, Ammattiliitto Pro

Palatsin juhlava joulubuffet

Ravintolamme panostaa lähiruokaan ja suosii Parasta Pirkanmaalta -alkuperätunnuksen omaavia tuottajia. Voit valita valmiin joulubuffetin – halutessasi toteutamme sinulle myös toiveidesi mukaiset pikkujoulutarjoilut. Voit myös tiedustella vegaanista menua / erityisruokavaliot huomioivaa menua. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tutustu joulubuffettiin

Alkupalapöytä

– Vaaleaa limppua ja kirnuvoita (L)
– Tummaa jääsalaattia, yrttiöljyä sekä rapeaa retiisejä ja kurkkuja (L, G)
– Graavilohta ja sinappikastiketta (L, G)
– Sillilajitelma ja keitinperunaa (L, G)
– Palvattua kotimaista karitsan palvilihaa ja mustaherukkahyytelöä (L, G)
– Metsäsienisalaattia (L, G)
– Lämminsavulohta (L, G)

Pitkässä pöydässä juhlaillallinen, tarjoilija annostelemassa ruokaa lautaselle.
Lähikuva illallispöydän ruoka-annoksesta.
Lämpimät ruoat

– ”Lamminpään lumous” Porsaan poskea, kanelilla ja inkiväärillä maustetussa kermassa (L, G)
– Yön yli haudutettua kanaa ja bearnaisekastiketta (L, G)
– Paahdettuja juureksia ja rosmariinivoita (L, G)
– Paahdettuja puikula perunoita (L, G)

Jälkiruoka

– Glögi-piparkakku juustokakkua (L, G)
Maukas ja raikas juustokakku tarjoillaan glögisiirapin sekä macarons-leivoksen kanssa

Tuulensuun Palatsin tilat ovat Tampereen kauneimmat

Kauneus asuu yksityiskohdissa ja Tuulensuun Palatsissa niitä riittää. Upeasti entisöidyt tilat, joissa on toiminut vuosina 1929-1991 Suomen kauneimmaksi tituleerattu elokuvateatteri, taipuvat moneen ja tarjoavat elegantit puitteet pikkujouluillesi. Ammattitaitoinen tapahtumatoimistotiimimme valitsee yhdessä kanssasi parhaat tilat Tuulensuun Palatsista pikkujouluillesi.

Tuulensuun Palatsin tilat pähkinänkuoressa

  • Tilojen perusvarustus: kannettava, jossa wi-fi, full HD-dataprojektori, valkokangas, ilmainen wi-fi.
  • Pääsali: kapasiteetti 202 (+60 hlöä). Pääsalin alakerta ja yläkerta yhdessä: kapasiteetti 440 hlöä. Pääsalin varustus: puhujapönttö, diavaihtaja / laserosoitin, mikrofoni, tilassa kiinteä kalustus, tanssilattialle voidaan laittaa tuolirivit tai luokkamuoto, saatavilla myös mm. ryhmäpöydät tai diplomaattipöytä.
  • Ansa: kapasiteetti 50 hlöä. Ansan varustus: baaritiski, kulkuyhteys Pääsalin parvelle ja aitioihin.
  • Oiva: kapasiteetti 20 hlöä, kulkuyhteys Pääsalin parvelle ja aitioihin.

TIIMIMME

Tapahtumatoimistomme palvelee – ota meihin yhteyttä, ja järjestetään yhdessä ikuimuistoiset pikkujoulut!

Anne Pesonen
Anne Pesonen
Asiakkuuspäällikkö
+358 3 243 4045
anne.pesonen
@taloevents.fi
Sirpa Rytkönen
Sirpa Rytkönen
Tapahtumasuunnittelija
+358 3 243 4311
sirpa.rytkonen
@taloevents.fi
Yelena Korhonen
Yelena Korhonen
Tuottaja
+358 3 243 4003
yelena.korhonen
@taloevents.fi
Henna Koivula
Henna Koivula
Tuottaja
+358 3 243 4747
henna.koivula
@taloevents.fi


Tutustu tapahtumatoimistoomme ja palveluihimme. Tästä voit myös helposti pyytää tarjouksen tapahtumallesi.

Tuulensuun Palatsi on kokonaisuutena upea miljöö, jonne oli helppo rakentaa näyttävä juhlatilaisuus. Talo Eventsin tapahtumatoimiston kontaktit eri toimijoihin juontajista esiintyjiin, muusikoihin ja muuhun viihdeväkeen yhdistettynä ainutlaatuideen tilaan ja siellä tarjottuun maukkaaseen ruokaan ja maistuviin juomiin mahdollistivat DS Smithille upeat ja silti hyvin omannäköisemme Tampereen tehtaan 50-vuotisjuhlat.

Suvi Hjelm, Viestintäpäällikkö, DS Smith, Suomi

JÄRJESTÄ PIKKUJOULUT PALATSISSA

Kokoa työ- tai kaveriporukka ja vietä ikimuistoiset pikkujoulut upeassa Tuulensuun Palatsissa aivan Tampereen keskustassa! Ota yhteyttä meihin niin toteutamme kanssasi unelmiesi pikkujoulut.

Esiintyjiä lavalla viihdyttämässä juhlijoita.