Hyppää sisältöön
Home » Talo Events Oy

Talo Events Oy

Tampere-talo Oy ja Talo Events Oy muodostavat Tampere-talo-konsernin vuoden 2024 alusta alkaen. Uudessa yhtiömallissa emoyhtiönä toimii kulttuurin ja taiteen edistämiseen keskittyvä Tampere-talo Oy ja tytäryhtiönä kaupalliseen toimintaan keskittyvä Talo Events Oy.

Talo Events Oy

Talo Events Oy keskittyy tapahtumatilojen, kuten Tampere-talon ja Tuulensuun Palatsin, vuokraamiseen yritysasiakkaille, kokous– ja kongressipalveluiden myymiseen sekä yritystapahtumien järjestämiseen. Lisäksi yhtiö harjoittaa ohjelma-, ravintola- ja myymälätoimintaa sekä promoottoriliiketoimintaa eli tuottaa kaupallisia konsertteja ja muita tapahtumia. Tampere-talon tapahtumatoimisto sekä kansainvälisten ja kotimaisten tieteellisten kongressien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen valtakunnallisesti erikoistunut kongressi- ja konferenssipalvelutoimisto (PCO) ovat jatkossa osa Talo Eventsiä.

Talo Events Oy:n yritystapahtumat-yksikkö toimii myös Tampere-talon ja Tuulensuun Palatsin kiinteistöjen ulkopuolella järjestäen tapahtumia ympäri Suomea. Yhtiö järjestää paikasta riippumatta erilaisia yritystapahtumia, kuten yritysjuhlia ja henkilöstöpäiviä, ja vastaa tapahtumien kokonaissuunnittelusta sekä tuotannosta varmistaen tapahtuman sujuvuuden.

Talo Events Oy tuottaa kuluttajille suunnattuja konsertteja ja tapahtumia pääasiassa Tampere-talon ulkopuolella. Näihin kuuluvat tapahtumat ja konsertit Tuulensuun Palatsissa, mutta lisäksi yhtiö tuottaa kiertueita ja areenakokoluokan tapahtumia aputoiminimellään Tampere Live.

Tampere-talo Oy ja Talo Events Oy muodostavat Tampere-talo-konsernin vuoden 2024 alusta alkaen Tampere-talo Oy jakaantuu 1.1.2024 alkaen uudeksi yhtiöksi. Uudessa yhtiömallissa emoyhtiönä toimii kulttuurin ja taiteen edistämiseen keskittyvä Tampere-talo Oy ja tytäryhtiönä kaupalliseen toimintaan keskittyvä Talo Events Oy.

Tapahtumatilat

Juhlat Tampere-talon Sorsapuistosalissa tunnelmavalaisu
Kuva Miikka Varila | Photo by Miikka Varila

Tampere-talo yrityksille

Tampere-talosta löydät monipuoliset ja muuntautumiskykyiset tilat erityyppisiin ja -kokoisiin tapahtumiin, kuten kokouksiin, kongresseihin, yritysjuhliin sekä messuihin ja näyttelyihin.  

Tampere-talo konserttijärjestäjille

Talon tilat ovat toiminnalliset ja helposti muunneltavat ja sopivat monenlaisiin konsertteihin ja kulttuuritapahtumiin. Vuokraamme Tampere-talon konserttisaleja ja tiloja monenlaisiin tarpeisiin. 

Tuulensuun Palatsi, yritysjuhla

Tuulensuun Palatsi yrityksille

Vuonna 1929 valmistunut, upeasti vanhaa kunnioittaen entisöity Tuulensuun Palatsi toimii oivallisesti seminaarien, kokousten ja kongressien, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä messujen ja näyttelyiden näyttämönä. 

Talo Events toteuttaa yksityis- ja yritystilaisuuksia yksinoikeudella upeassa Tuulensuun Palatsissa, joka sijaitsee keskellä Tamperetta Hämeenkadulla.  

Tuulensuun Palatsissa järjestetään myös monipuolisia kulttuuritapahtumia niin tapahtumatoimistomme omana tuotantona kuin vuokrakonsertteinakin. 

Tuulensuun Palatsi

Tuulensuun Palatsi konserttijärjestäjille

Tuulensuun Palatsin nostalgiaa huokuva teatteriravintola tila sopii hyvin niin konsertteihin, stand up-keikkoihin kuin muuhunkin esittävän taiteeseen. 

Illallinen Tampere-talon Ison salin lavalla
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere | Photo: Laura Vanzo, Visit Tampere

Yritystapahtumat

Tapahtumatoimistomme luo asiakkaillemme korkealaatuisia ja vaikuttavia tapahtumia, joiden keskiössä on asiakaskokemus. Palveluihimme kuuluvat mm. seminaarit, sidosryhmätapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, kick offit, hyvinvointi- ja virkistyspäivät, avajaiset, lanseeraukset, messu- ja myyntitapahtumat, konsertit sekä kongressi- ja kokouspalvelut – tai mitkä tahansa yhdistelmät näistä.

Tampere Smart City Week 2021

Kongressipalvelut

Kongressipalvelutoimistomme (PCO) on erikoistunut sekä kansainvälisten että kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen valtakunnallisesti. Vahva ammattitaitomme perustuu 30 vuoden kokemukseen alalta.  

Lumikuningatar-jääbaletti Nokia Arenalla
Lumikuningatar-jääbaletti Nokia Arenalla | Snow Queen Ice Ballet at Nokia Arena

Tampere Live: konsertit ja tapahtumat

Talo Events tuottaa kuluttajille suunnattuja kaupallisia konsertteja ja tapahtumia pääasiassa Tampere-talon ulkopuolella. Näihin kuuluvat olennaisesti tapahtumat ja konsertit Tuulensuun Palatsissa, mutta lisäksi yhtiö tuottaa kiertueita ja areenakokoluokan tapahtumia aputoiminimellään Tampere Live.  

Tampere Liven ensimmäisenä kiertueena on julkaistu Suomen isoimmat konserttisalit kattava Joulurieha-kiertue. Alkavan vuoden 2024 kuluttajatapahtumista on julkistettu myös tammikuussa Tampere-talossa tapahtuva Tubecon Games ja Bauer Median kanssa yhteistyössä helmikuussa Nokia Arenalla järjestettävä Iskelmä Gaala.

Talo Events myös vuokraa Tampere-talon ja Tuulensuun Palatsin tiloja konsertti- ja tapahtumajärjestäjille.