Hyppää sisältöön
Etusivu » Kävijöille » Tuulensuun Palatsi

Tuulensuun Palatsi

Tuulensuun Palatsin show & dinner -viihdekonseptit vievät seuraamaan mm. upeita teatteriesityksiä, stand upia ja burleskia. Kerran kuussa Palatsiin katetaan suuren suosion saavuttanut Leffabrunssi. Tuulensuun Palatsi on täydellinen tila myös yritystapahtumille!

Tuulensuun Palatsin löydät osoitteesta Hämeenkatu 30.

Tuulensuun Palatsin ohjelmisto

Tuulensuun Palatsi

Tervetuloa viihtymään Tuulensuun Palatsiin!

Tuulensuun Palatsi vie nostalgiselle elämysmatkalle ajassa taaksepäin! Uudet show & dinner -viihdekonseptit sisältävät tv:stä tuttuja suosikkiesiintyjiä, näyttävää burleskia, tv- ja kirjasarja Koskisen tarinoita, murhamysteereitä ja mukaansa tempaavia teatteriesityksiä.

Kokonaisvaltaisen elämyksen Tuulensuun Palatsissa takaa jokaiseen esitykseen teemoitettu menu.

Tuulensuun Palatsi: Maaret Kallio ja Waltteri Torikka

Maaret Kallio: Tunteita ja tietoa

Su 18.8. Maaret Kallio: TOIVO – Waltteri Torikka, ruokailu klo 18 showtime klo 19
La 10.9. Maaret Kallio: RAKKAUS – Knipi, ruokailu klo 18 showtime klo 19

Toukokuussa päivänvalon näkee täysin uusi Tunteita ja tietoa -konserttisarja, jota emännöi kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio vaihtuvien artistivieraiden kanssa. Jokaisessa illassa käsitellään elämän suurimpia teemoja ja tunteita musiikin, sanojen, tiedon ja kokemuksellisuuden keinoin. Osa Tunteita ja tietoa -sarjan illoista järjestetään Tuulensuun Palatsissa ja osa Tampere-talon Isossa salissa. Maaret Kallion artistivieraina esiintyvät su 28.8. Waltteri Torikka ja la 10.9. Knipi Tuulensuun Palatsissa ja su 4.12. Mikko Kuustonen Tampere-talossa

Tuulensuun Palatsi: Horror & Tease Show

Syksyllä teatteriesityksiä ja murhamysteereitä

Syyskuussa ensi-iltansa saa Kadonneen maun metsästys -ravintolateatteriesitys. Kymmenen näytöstä kattavan show & dinner -ravintolateatteriesityksen pääosissa makumuistojaan etsivät Satu SilvoAnna Hanski ja Veeti Kallio. Musiikin säestyksestä vastaa Janne Viitaniemen orkesteri. Myös näyttelijät Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen saapuvat Palatsiin lokakuussa suositun Pientä laittoa -parisuhdekomediansa kanssa.

Näyttelijävirtuoosi Lari Halme kuljettaa puolestaan katsojat monologiesityksessään (melkein) Kaikki minusta yllättäviin tilanteisiin ja mielenmaisemiin, kohti eksistenssin keskeisimpiä kysymyksiä. Lari Halme nähdään Tuulensuun Palatsin estradilla viitenä iltana lokakuussa. Pimeä vuodenaika on kuin tehty myös murhamysteereille, joita ratkotaan Tuulensuun Palatsissa Tuoni Studioiden Verinen vieras -, Pirunnyrkki– ja Oikeus/Murha-esityksissä.

Tampere Burlesque ry:n burleskiesitykset saavat jatkoa lokakuussa Horror & Tease -show’n merkeissä Tuulensuun Palatsissa. Suosittu kauhushow valloittaa ensimmäistä kertaa Hämeenkadun historiallisen art deco -palatsin ja vie katsojansa aikamatkalle makaabereissa tunnelmissa kansainvälisten ja kotimaisten burleskitaiteilijoiden voimin.

Leffabrunssille

Tuulensuun Palatsin ravintolan Leffabrunssi
Leffabrunssi Tuulensuun Palatsissa

Suositut Leffabrunssit jatkuvat kesän yli!

Tuulensuun Palatsin historiaa kunnioittavat Leffabrunssit jatkuvat myös kesän yli! Elokuvat liittyvät olennaisesti Tuulensuun Palatsin vaiheisiin, sillä tilassa on toiminut vuosina 1929–1991 Suomen kauneimmaksikin tituleerattu elokuvateatteri.


Tervetuloa nauttimaan kiireetön brunssi pienemmällä tai isommalla seurueella rakastettujen elokuvien parissa. Juhlaseurueet voivat halutessaan varata myös oman aition. Tuulensuun Palatsin Leffabrunssi on lähiruokapainotteinen ja huomio hyvin erikoisruokavaliot.

Leffabrunssi 28 €, lapset alle 5 vuotta 5 € ja yli 5 vuotta 1 €/ikävuosi.

Leffabrunssit kesällä ja syyskaudella: la 30.7., la 20.8., la 24.9., su 30.10., la 19.11. ja su 11.12.

Varaa paikkasi seuraavaan leffabrunssiin!

Tuulensuun Palatsin ravintola

Tuulensuun Palatsi, yritysjuhla

Tuulensuun Palatsin ravintola panostaa lähiruokaan

Tuulensuun Palatsin ravintola panostaa lähiruokaan. Keittiömme laatii teemoitettuja show & dinner -paketteja kulttuuriohjelmistoon sopivaksi sekä miettii yritystilaisuuksiin maistuvan makumatkan.

Juomat ovat osa ravintolaelämystä, ja esimerkiksi drinkkien nimet ammennetaan Palatsin historiasta. Suosikkidrinkki Syreenien kukkiessa viittaa Kino-Palatsissa vuonna 1929 ensimmäisenä esitettyyn elokuvaan ja Keltainen esirippu Palatsin samettiseen estradin verhoon.

Yritystilaisuudet

Tuulensuun Palatsi, yritysjuhla
Tuulensuun Palatsi, yritysjuhla

Haluatko järjestää oman tapahtumasi Tuulensuun Palatsissa?

Tampere-talo ja tapahtumatoimisto Events Tampere järjestävät tapahtumia historiallisessa Tuulensuun Palatsissa Tampereen Hämeenkadulla. Tuulensuun Palatsi on mm. stand up – ja musiikkia ja keskustelua yhdistelevien esitysten uusi koti sekä elämyksellinen tila yritystapahtumien järjestämiseen.

Kulta-aikojensa loistoon restauroitu teatteritila on yksi Suomen hienoimmista 1920-luvun klassismia edustavista historiallisista kohteista. Tuulensuun Palatsi sopii kohtaamisten, hauskanpidon ja estradiviihteen näyttämöksi. Mieleenpainuvaan elämykseen kuuluvat myös maistuvat lähituotetut ruoka-annokset, jotka voidaan tapahtumaravintolassa rytmittää osaksi tilaisuuttasi show & dinner -tyyliin.

Palatsi toimii oivallisesti seminaarien, kokousten ja kongressien, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä messujen ja näyttelyiden näyttämönä. Tilojen käyttömahdollisuudet ovat joustavat ja tilaisuuksien rytmittäminen onnistuu saliin ja lämpiöihin.

Yhteensä tiloihin mahtuu pöytien ääressä istuen noin 500 henkeä ja cocktail-tilaisuudessa jopa 700. Parhaimmillaan tilaan mahtuu jopa 875 henkeä.

Tuulensuun Palatsissa on lisäksi käytössä moderni kokous- ja esiintymistekniikka.

Palatsin historia

Tuulensuun Palatsi

Uusklassisimin helmi

Tuulensuun talo valmistui vuonna 1929 kaupunginarkkitehti Bertel Strömmerin suunnitelman pohjalta.

Näyttävää uusklassista tyyliä edustava rakennus oli valmistuessaan Tampereen suurin asuinkerrostalo.

Talon hienoimpana osana pidetyn elokuvateatterin pintakoristelusta vastasivat stukkorappari Arvid Nurhonen ja kuvanveistäjä Wäinö Rautalin. Kulta-aikanaan tila valittiin Pohjoismaiden kauneimmaksi teatteritilaksi. Elokuvatoiminta päättyi tiloissa 1991.

Tila restauroitiin vuosien 2006-2008 aikana mahdollisimman alkuperäiseen asuun vanhojen valokuvien ja dokumenttien avulla.

Ota yhteyttä!

Anne Pesonen, Events Tampere
Anne Pesonen

Event Tampere, Tuulensuun Palatsin yritystapahtumat
Asiakkuuspäällikkö
358 40 905 2456
anne.pesonen@eventstampere.fi

Samppa Rinne. Tampere-talo
Samppa Rinne

Ohjelmapäällikkö, Tampere-talo & Tuulensuun Palatsin kulttuuritapahtumat
+358 46 923 4402
samppa.rinne@tampere-talo.fi