Hyppää sisältöön
Etusivu » Kävijöille » Tuulensuun Palatsi

Tuulensuun Palatsi

Tuulensuun Palatsin uudet ravintolateatteriesitykset sisältävät tv:stä tuttuja suosikkiesiintyjiä, näyttävää burleskia, murhamysteereitä ja mukaansa tempaavia teatteriesityksiä.

Kerran kuussa Palatsiin katetaan suuren suosion saavuttanut Leffabrunssi. Tuulensuun Palatsi on täydellinen tila myös yritystapahtumille!

Tuulensuun Palatsin löydät historiallisesta Tuulensuun talosta osoitteesta Hämeenkatu 30, Tampere.

Tuulensuun Palatsin ohjelmisto

Tuulensuun Palatsi

Tuulensuun Palatsin uudet ravintolateatteriesitykset sisältävät tv:stä tuttuja suosikkiesiintyjiä, näyttävää burleskia, murhamysteereitä ja mukaansa tempaavia teatteriesityksiä.

Kokonaisvaltaisen elämyksen Tuulensuun Palatsissa takaa jokaiseen esitykseen teemoitettu menu. Tervetuloa nostalgiselle elämysmatkalle ajassa taaksepäin!

Kadonneen maun metsästys

Ke–la 28.9.–1.10.2022 & ke-la 1.-5.11.2022 (10 esitystä)

Tuulensuun Palatsissa nähdään syksyllä uusi Kadonneen maun metsästys -ravintolateatteriesitys. Kymmenen näytöstä kattavan show & dinner -musiikkihupailun pääosissa makumuistojaan etsivät Satu SilvoAnna Hanski ja Veeti Kallio. Musiikin säestyksestä vastaa Janne Viitaniemen orkesteri.

Stand Up Club Tampere

La 15.10. Jaakko Saariluoma, Fathi Ahmed, Ilari Johansson
La 19.11. Aatu Raitala, Anders Helenius, Jacke Björklund

Stand Up Club tuo niin tv:stä tutut huippukoomikot kuin lupaavimmat uudet kasvot Tampereelle Tuulensuun Palatsiin. Tervetuloa nauramaan ja viihtymään Suomen parhaan stand up -komiikan pariin Tampereen legendaariseen art deco -palatsiin!

Huom! Ruokailu alkaa klo 18.30 alkaen, esitys alkaa klo 20!

Liput 29,50 €
Show & Dinner -lippu 67,50 €
Ikäsuositus 16 vuotta.

Pientä laittoa -parisuhdekomedia

Pe 14.10. klo 19.30

Näyttelijät Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen loistavat tässä komediassa! Se on hämmästyttänyt monia pariskuntia ja sinkkuja todenmukaisuudellaan.

Liput 34 €
Show & Dinner -lippu 64 €


Aikataulu:
klo 18 alkaen ruokailu
klo 19.30 showtime

Lari Halme: (melkein) Kaikki minusta

Ke–la 19.–22.10.2022 (5 esitystä)

Komedian virtuoosina tunnettu Lari Halme hyppää näyttelijäntyön syvään päähän Tuulensuun Palatsin uudessa monologi-ilottelussa. Esityksiä on vain viisi, joten osta lippusi nyt!

Liput 29 €
Show & Dinner -liput 59 €

Kutkuttavaa kauhua

Tampere Burlesque ry:n suosittu Horror & Tease -kauhushow valloittaa ensimmäistä kertaa Hämeenkadun historiallisen art deco -palatsin ja vie katsojansa aikamatkalle makaabereissa tunnelmissa kansainvälisten ja kotimaisten burleskitaiteilijoiden voimin.

Pimeä vuodenaika on kuin tehty myös murhamysteereille, joita ratkotaan Tuoni Studioiden Verinen vieras -, Pirunnyrkki– ja Oikeus/Murha-esityksissä.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Leffabrunssit

Tuulensuun Palatsin ravintolan Leffabrunssi
Leffabrunssi Tuulensuun Palatsissa

Suositut Leffabrunssit katetaan kerran kuussa

Tuulensuun Palatsin historiaa kunnioittavat Leffabrunssit katetaan kerran kuussa vuoden loppuun asti. Elokuvat liittyvät olennaisesti Tuulensuun Palatsin vaiheisiin, sillä tilassa on toiminut vuosina 1929–1991 Suomen kauneimmaksikin tituleerattu elokuvateatteri.

Tervetuloa nauttimaan kiireetön brunssi pienemmällä tai isommalla seurueella rakastettujen elokuvien parissa. Juhlaseurueet voivat halutessaan varata myös oman aition. Tuulensuun Palatsin Leffabrunssi on lähiruokapainotteinen ja huomio hyvin erikoisruokavaliot.

Leffabrunssi 28 €, lapset alle 5 vuotta 5 € ja yli 5 vuotta 1 €/ikävuosi.

Leffabrunssit syyskaudella 2022:
La 24.9. Dumbo, live action (2019)
Su 30.10. Bohemian Rhapsody (2018)
Su 20.11. Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille (2016)
Su 11.12. Last Christmas (2019)

Varaa paikkasi seuraavaan leffabrunssiin!

Tuulensuun Palatsin ravintola

Tuulensuun Palatsi, yritysjuhla

Tuulensuun Palatsin ravintola panostaa lähiruokaan

Tuulensuun Palatsin ravintola panostaa lähiruokaan. Keittiömme laatii teemoitettuja show & dinner -paketteja kulttuuriohjelmistoon sopivaksi sekä miettii yritystilaisuuksiin maistuvan makumatkan.

Juomat ovat osa ravintolaelämystä, ja esimerkiksi drinkkien nimet ammennetaan Palatsin historiasta. Suosikkidrinkki Syreenien kukkiessa viittaa Kino-Palatsissa vuonna 1929 ensimmäisenä esitettyyn elokuvaan ja Keltainen esirippu Palatsin samettiseen estradin verhoon.

Yritystilaisuudet

Tuulensuun Palatsi, yritysjuhla
Tuulensuun Palatsi, yritysjuhla

Haluatko järjestää oman tapahtumasi Tuulensuun Palatsissa?

Tampere-talo ja tapahtumatoimisto Events Tampere järjestävät Tuulensuun Palatsissa elämyksellisiä yritystapahtumia.

Kulta-aikojensa loistoon restauroitu teatteritila on yksi Suomen hienoimmista 1920-luvun klassismia edustavista historiallisista kohteista. Tuulensuun Palatsi sopii kohtaamisten, hauskanpidon ja estradiviihteen näyttämöksi.

Mieleenpainuvaan elämykseen kuuluvat myös maistuvat lähituotetut ruoka-annokset, jotka voidaan tapahtumaravintolassa rytmittää osaksi tilaisuuttasi show & dinner -tyyliin.

Palatsi toimii oivallisesti seminaarien, kokousten ja kongressien, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä messujen ja näyttelyiden näyttämönä. Tilojen käyttömahdollisuudet ovat joustavat ja tilaisuuksien rytmittäminen onnistuu saliin ja lämpiöihin.

Yhteensä tiloihin mahtuu pöytien ääressä istuen noin 500 henkeä ja cocktail-tilaisuudessa jopa 700. Parhaimmillaan tilaan mahtuu jopa 875 henkeä.

Tuulensuun Palatsissa on käytössä moderni kokous- ja esiintymistekniikka.

Palanen Palatsin historiaa

Tuulensuun Palatsi

Uusklassismin helmi

Tuulensuun talo valmistui vuonna 1929 kaupunginarkkitehti Bertel Strömmerin suunnitelman pohjalta.

Näyttävää uusklassista tyyliä edustava rakennus oli valmistuessaan Tampereen suurin asuinkerrostalo.

Talon hienoimpana osana pidetyn elokuvateatterin pintakoristelusta vastasivat stukkorappari Arvid Nurhonen ja kuvanveistäjä Wäinö Rautalin. Kulta-aikanaan tila valittiin Pohjoismaiden kauneimmaksi teatteritilaksi. Elokuvatoiminta päättyi tiloissa 1991.

Tila restauroitiin vuosien 2006–2008 aikana mahdollisimman alkuperäiseen asuun vanhojen valokuvien ja dokumenttien avulla.

Ota yhteyttä!

Anne Pesonen, Events Tampere
Yritystapahtumat

Anne Pesonen

Asiakkuuspäällikkö, Events Tampere
+358 40 905 2456
anne.pesonen@eventstampere.fi

Mari Niskanen, Tampere-talo
Kulttuuritapahtumat

Mari Niskanen

Tuottaja
+358 3 243 4771
+358 50 388 7154
mari.niskanen@tampere-talo.fi

Tuulensuun Palatsi, ravintolapalvelut
Ravintolapalvelut

ravintola@tuulensuunpalatsi.fi