Hyppää sisältöön
Home » Ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma

Tampere-talon monipuolinen ravintolatarjonta kutsuu makumakuelämyksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme luo niin pieneen kuin isoonkin tilaisuuteen herkulliset tarjoilut ja palvelee vieraita suurella sydämellä.

Tampere-talon monipuolinen ravintolatarjonta

Tampere-talon ravintola
Tampere-talo Afterwork
Buffet, Tampere-talo

Tampere-talosta löytyy kattava tilausravintolatarjonta. Ravintoloissamme onnistuvat tyylikkäät juhlaillalliset, elegantit cocktailtilaisuudet, maittavat kokous- ja kongressilounaat sekä virkistävät konserttien väliaikaherkut. Toimitamme myös Tampere-talossa tapahtumissa tarjoilut kätevästi juomineen myös näyttely- ja messuosastoille.

Tampere-talon ravintolat palvelevat joustavasti erilaisia asiakaskuntia. Viime vuosina olemme keskittyneet kehittämään ravintoloiden tarjontaa sekä palvelua. Viihtyisyyden parantamiseksi uudistamme sisustusta ravintola Tuhtossa, Haru Barissa ja Fuuga-tilausravintolassa.

Vastuullisia ruokavalintoja

Viihtyisyyden ja ruoan herkullisuuden lisäksi ravintoloissamme tärkeää on vastuullisuus, jota kehitämme kunnianhimoisesti. Vähennämme hävikkiä tarkalla menujen suunnittelulla, ostojen keskittämisellä ja tuoretuotteiden jokapäiväisellä saatavuudella. Valitsemme joutsenmerkityn tuotteen aina kun se on mahdollista ja suosimme lähiruokaa. Kehitämme myös yhdessä lähiruokatuottajien kanssa uusia tuotteita.


Esimerkiksi Pälkäneellä sijaitseva Penttilän tila toimittaa ravintoloihimme perunarieskaa ja perunagnoccheja.

Tuotantotilamme on 1900-luvun alussa rakennettu kivinavetta, tuotannossa käytetyt koneet on itse koottu ja korjattu teollisuuden jo hylkäämistä laitteista. Perunarieskoissa käytetään vähittäiskaupalle kelpaamattomia, pieniä, isoja tai hassun mallisia perunoita, mikä vähentää ruokahävikkiä. Perunat keitetään ja käytetään kuorineen, joten kuori ravinteineen on mukana myös tuotteen maussa.

Heikki Penttilä, Penttilän tilan isäntä.
Ravintola Tuhto Tampere-talossa

Ravintola Tuhto

Tuhto on kaupunkilaisten ja Tampere-talon vierailijoiden ihastuttava kohtaamispaikka, joka palvelee niin lounas- kuin á la carte -ravintolanakin.

Voit pistäytyä kahville Muumimuseo-vierailun yhteydessä, nauttia päivittäin vaihtuvasta lounastarjonnasta tai istahtaa illallisen äärelle pidemmäksikin aikaa. Tuhto sopii erinomaisesti myös afterworkien kohtaamispaikaksi!

Drinkki Ravintola Tuhto
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Haru Bar

Tampere-talon pääaulan yhteydessä oleva Haru Bar tarjoaa viihtyisän tilan yrityksesi tai ryhmäsi omalle tilaisuudelle. Varaa Haru Bar ja tarjoilut myyntipalvelustamme.

Myyntipalvelu
puh. 03 243 4800
myyntipalvelu@tampere-talo.fi

Tampere-talon ravintolan jälkiruoka

Tarjoilut ennen konserttia ja väliajalla

Konserttielämyksen Tampere-talossa kruunaavat herkulliset väliaikatarjoilut sekä vaikkapa lasi kuohuvaa ennen konserttia. Herkuttele esimerkiksi suolaisilla tapaksilla ja toast skagenilla tai makeilla herkuilla kuten sacherkakulla ja aurinkoleivoksella.

Kaikissa konserttitarjoiluissamme huomioidaan laajasti myös erikoisruokavaliot. Tilaa maistuvat tarjoilut ennen konserttia tai väliajalla kätevästi netistä tai puhelimitse ennen vierailuasi.

Joissakin Pienen salin ja Ison salin konserteissa on erillisiä K18-anniskelukatsomoita. Anniskelukatsomoon lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tieto kunkin tapahtuman anniskelukatsomon sijainnista löytyy tapahtuman verkkosivulta. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Tampere-talon buffetruokailu

Ruokailut ryhmille

Tampere-talon ryhmämyynti auttaa sinua valitsemaan ryhmäsi vierailua täydentävät ruokailut ja väliaikatarjoilut. Ruokailuihin meillä on tarjolla joko tuotantoihin räätälöity buffetruokailu tai esimerkkimenuja.

Yritysjuhla Sorsapuistosali
Miikka Varila

Yritystilaisuudet

Tampere-talossa järjestettäviin kokouksiin ja yritysjuhliin hoituvat maittavat tarjoilut helposti ja mutkattomasti.

Tuulensuun Palatsin ravintola

Ravintolaelämyksiä Tuulensuun Palatsissa

Tampere-talon ravintoloiden lisäksi tarjoamme makuelämyksiä myös Hämeenkadulla sijaitsevassa Tuulensuun Palatsissa. Tämä historiallinen miljöö kutsuu vieraansa makumatkalle show & dinner -konseptilla, tarjoaa unohtumattomat puitteet yritystilaisuuksiin sekä kerran kuussa toistuviin Leffabrunsseihin.