Hyppää sisältöön
Home » Talo Events Oy » Yritystilaisuudet

Järjestä yritystilaisuus Tampere-talossa!

yritystilaisuudet

Suomen vastuullisin ja rytmikkäin kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo tarjoaa monipuoliset ja elämykselliset tilat erilaisten kokousten ja yritystapahtumien käyttöön.

Kiinko, Tampere-talo, tilaisuus
Järjestä elämäsi tilaisuus Tampere-talossa
Maestro-sali Tampere-talossa
Miikka Varila

Kokoukset

Olipa kyseessä pienen porukan kokouspäivä tai koko konsernin yhteinen kick-off, Tampere-talosta löydät tarpeeseen sopivat tilat. Varaa yksi kokoushuone tai komeasti koko talo, kaikki onnistuu!

Kokoussalimme taipuvat erilaisiin kalustuksiin, ja tilat muuntautuvat vaikka kesken päivän. Ajantasainen kokoustekniikka takaa tiedonsiirron toimivuuden, ja tarjoilut viimeistelevät päivän onnistumisen.

Ensimmäinen järjestämäni kahden päivän tilaisuus Tampere-talolla sujui paremmin kuin hyvin! Suosittelen vahvasti.

Anonyymi palaute

Valmiiksi mietityllä kokouspaketilla järjestelyt hoituvat nopeasti ja helposti, yhdessä oman asiakkuuspäällikkön kanssa räätälöiden taittuu isokin tilaisuus toimivaksi ja juuri teidän näköiseksenne!

Yritysjuhla Sorsapuistosali
Miikka Varila

Juhlat

Tampere-talossa juhlasi saavat arvoisensa puitteet. Meillä tiedetään, millä tunnelman saa kattoon ja tanssilattian täyteen – arvokkuutta unohtamatta! Juhlavat, pitkät pöydät, kaunis kattaus ja tunnelmavalaistus lupaavat hyvän alun, jonka herkullinen ruoka ja sujuva ohjelma viimeistelevät. Kerro meille juhlasi aihe, niin tarjoamme siihen täydellisen ratkaisun.

Puistolämpiö 1 näyttelytilana

Messut ja näyttelyt

Tampere-talon monipuoliset tilat tarjoavat useita vaihtoehtoja messutapahtumien, seminaarien kumppaniosastojen, erilaisten toiminnallisten ohjelmien tai vaikkapa posterinäyttelyiden toteutukseen. Lähes kaikki talon kokoustilat ovat muunnettavissa näyttelykäyttöön, ja talon kolmeen kerrokseen levittäytyvät lämpiöt tarjoavat paljon valoisaa ja avaraa pinta-alaa erilaisten näyttelyosastojen tarpeisiin. Meiltä saat kattavat palvelut myös messuosastojen rakentamiseen ja somistamiseen sekä tapahtumakävijöiden kestitsemiseen.

Tampere-talo on erinomainen messujen järjestämispaikka. Tilat ovat hyvin muunneltavissa ja taipuvat moneen eri käyttötarkoitukseen!

Anniina Raatikka, Huikea Tapahtumatuotanto, K50-messut
Kansainvälinen kongressi Tampere-talossa
Visit Tampere Laura Vanzo

Kansainväliset kongressit

Talon monipuoliset tilat sopivat niin pienille asiantuntijakokouksille kuin suurille kongresseillekin useine rinnakkaisine luento- ja ryhmätyötiloineen. Näyttelytiloiksi soveltuvat avarat ja valoisat lämpiötilat, suuremman näyttelyn tai iltajuhlan tarpeisiin taipuu monipuolinen Sorsapuistosali. Tampere-talosta saat myös ammattimaiset PCO-palvelut sekä erilaiset palvelut tapahtuman rakentamiseen ja kalustamiseen. Talon osaava tekninen henkilökunta ja ajantasainen tekniikka varmistavat tapahtuman sujumisen, avullamme onnistuvat myös erilaiset hybridi- ja virtuaalitoteutukset.

Events Tampere puistokonsertti
Visit Tampere Laura Vanzo

Talo Events tapahtumatoimisto

Tapahtumatoimistomme tuottaa tapahtumapalveluita yrityksille ja yhteisöille. Niitä ovat esimerkiksi erilaiset kaupunkitapahtumat, yritystapahtumat ja -juhlat, asiakastilaisuudet, seminaarit, näyttelyt, messut ja lanseeraukset. Kongressi- ja kokouspalveluista vastaa kongressipalvelutoimistomme (PCO), joka on erikoistunut kansainvälisten ja kotimaisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Tapahtumatoimistomme toimii niin Tampere-talossa, Tampereella kuin kaikkialla Suomessa.

Virtuaalitilaisuus ja hybriditilaisuus
Visit Tampere Laura Vanzo

Tapahtumapalvelut

Tarjoamme kattavat palvelut tapahtumasi tarpeisiin. Teknisenä kumppaninamme toimii Akun Tehdas, joka tarjoaa ajantasaiset tekniset ratkaisut ja ammattitaitoisen henkilökunnan vaativaankin tarpeeseen. Kauttamme löydät osaavat tekijät myös tapahtumien konseptointiin, kutsuprosesseihin sekä tapahtumailmeen suunnitteluun ja toteutukseen. Jos tarvitset messuosaston rakentajaa, tähtiesiintyjää tai vaikkapa tulkkia, tilaa se meiltä ja valmista tulee!

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!

Ota meihin yhteyttä – autamme mielellämme.

Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Tiina Lumio
Tiina Lumio

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

+358 3 243 4766
tiina.lumio@taloevents.fi

Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Mira Mäkelä
Mira Mäkelä

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4761
mira.makela@taloevents.fi

Leena Sulonen Tampere-talo
Leena Sulonen

Myyntipäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4110
leena.sulonen@taloevents.fi

Virpi Valtavaara Tampere-talo
Virpi Valtavaara

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4337
virpi.valtavaara@taloevents.fi