Hyppää sisältöön
Home » Kävijöille » Liput

Liput

Tampere-talon lippuja myydään aulapalvelutiskillä talon pääaulassa, Tampere-talon verkkosivuilla LiveX-verkkokaupassa, Lippu.fi-verkkokaupassa ja -myyntipisteissä.

Tampere-talon lipunmyynti

Lipunmyynti, Tampere-talo
Lipunmyynti, Tampere-talo
Lipunmyynti, Tampere-talo

Lippuja Tampere-talon tapahtumiin voi ostaa:

Lippuja voi varata:

Tampere Filharmonian lipunmyynnin aloituksista, hinnoista ja kausikorteista löytyy tietoa Tampere Filharmonian sivuilta.

Emme suosittele lippujen ostamista muista myyntikanavista. Vältyt mahdollisilta huijausyrityksiltä ja lippujen ylihinnoittelulta, kun ostat liput vain yllä mainituista luotettavista kanavista. Tampere-talo ja lippu.fi eivät koskaan jälleenmyy lippuja muissa kuin omissa virallisissa myyntikanavissaan. Tampere-talo ei vastaa muiden kuin virallisten kanavien kautta hankituista lipuista eikä niistä koituvista ylimääräisistä kustannuksista.

Pyydämme Tampere-talon tapahtumiin tulijoita huomioimaan myös tuoksuyliherkät.

Tampere-talon lipunmyyntikumppani on Lippupiste. Joidenkin tapahtumien lippuja on myynnissä myös Tiketissä.

Konsertti Tampere-talossa

Ryhmämyynti auttaa ryhmien lippuasioissa

Ryhmämyynti auttaa sinua valitsemaan ryhmällesi sopivan konserttielämyksen ja siihen istuvat ruokailut. Ruokailuihin meillä on tarjolla joko tiettyihin tuotantoihin räätälöity buffetruokailu tai esimerkkimenuja.

Keikalla, Tampere-talo

Tampere-talon lahjakortit

Anna lahjaksi aineeton elämyslahja! Tampere-talon lahjakortteja myydään Tampere-talossa, Lippu.fi-myyntipisteissä ja -verkkokaupassa.

Onko sinulla käyttämätöntä kulttuurisaldoa, etkä ole vielä keksinyt sopivaa tapahtumaa, mihin sitä hyödyntää? Tampere-talon henkilökohtainen lahjakortti on oiva ratkaisu silloin, kun haluat vielä miettiä käyttökohdetta.

Tampere-talon henkilökunta

Kanta-asiakas on meille tärkeä

Kanta-asiakas on meille erityisen tärkeä asiakas. Kanta-asiakkaanamme saatkin tietää ensimmäisenä tulevista tapahtumistamme ja uusista eduistamme. Tutustu Tampere-talon kanta-asiakkuuteen!

Pyrstötähti, Muumimuseo

Ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat

Tutustu Tampere-talon ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin.

Alennukset

Muumipekko-patsas, Tampere-talo

Lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja ryhmät

Lapsille, opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja ryhmille on olemassa konserttikohtainen erikoishinnoittelu. Lisätiedot näistä erikoishinnoista löydät tapahtumakalenterista ja lipunmyyntipisteistä.

Asiakkaan tulee varautua esittämään alennushintaiseen lippuun oikeuttava todistus esim. opiskelija- tai eläkeläiskortti vahtimestarille lipuntarkastuksen yhteydessä. 

Kanta-asiakasalennukset

Kanta-asiakkaana saat alennuksia Tampere-talon oma tuotannon konserteista. Kanta-asiakashintaisen lipun voit lunastaa Tampere-talon lipunmyynnistä.

Veteraanit

Veteraanit ovat yhdessä avustajansa kanssa tervetulleita korvauksetta kaikkiin Tampere-talon oman tuotannon konsertteihin. Konsertin tuottajatieto ilmoitetaan konsertin tapahtumasivulla.

Myös Tampere Filharmonian konsertit ovat niin veteraanille kuin avustajallekin maksuttomia. Talossa järjestettävien vuokratapahtumien lippukäytännöt ovat kuitenkin aina järjestäjien vastuulla.

Maksutavat

Muumimuseo, Tampere-talo

Käteisen ja korttien lisäksi Tampere-talossa käyvät maksuvälineinä seuraavat:

  • Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja SmartumPay mobiilimaksu
  • Edenred-Virikesetelit ja Edenred mobiilimaksu
  • Tyky-Kuntoseteli+
  • Epassi, Epassi-mobiilimaksu
  • AliPay

Mobiilimaksutavoilla voi maksaa ainoastaan Tampere-talon aulapalvelutiskillä talon pääaulassa.

Liikuntarajoitteiset ja avustajaa tarvitsevat asiakkaat

Muumimuseo, Visit Tampere, Laura Vanzo
Laura Vanzo, Visit Tampere

Liikuntarajoitteiset asiakkaamme saavat ottaa avustajansa ilmaiseksi mukaan Tampere-talon oman tuotannon esityksiin. Konsertin tuottajatieto ilmoitetaan konsertin tapahtumasivulla. Myös Tampere Filharmonian konsertit ovat avustajalle maksuttomia. Talossa järjestettävien vuokratapahtumien lippukäytännöt ovat kuitenkin aina järjestäjien vastuulla. Pyydämme asiakkaita varmistamaan aina lipunoston yhteydessä, onko avustajan lippu kyseisessä esityksessä ilmainen.

Avustajalippu on maksuton asiakkaille, jotka tarvitsevat vamman tai pitkäaikaissairauden takia henkilökohtaista avustajaa voidakseen liikkua Tampere-talossa.

Osa Ison ja Pienen salin esteettömistä paikoista on anniskelupaikkoja. Isossa salissa näitä on kymmenen ja Pienessä salissa viisi. Täysi-ikäinen saattaja voi viedä juoman asiakkaan puolesta saliin.

Jos haluat tietää lisää pyörätuolipaikoista tai liikuntarajoitteisen saapumisesta Tampere-taloon, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen lipputoimisto@tampere-talo.fi tai lukea lisää esteettömyydestä Tampere-talossa täältä.

Lippujen vaihtaminen

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin, eikä vaihdeta lahjakortteihin.

Tampere-talon konserteissa ja tapahtumissa vaihdamme lipun vain saman tuotannon eri näytöksiin. Veloitamme jokaisesta vaihdetusta lipusta 5 € palvelumaksun.

Lipun vaihtoa varten pyydämme asiakkaita saapumaan asioimaan aulapalvelutiskille talon pääaulaan. Lippuja ei vaihdeta puhelimitse.

Perutut ja siirretyt konsertit

Koronapandemian vuoksi siirrettyihin konsertteihin liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. 

Jos uusi ajankohta ei sovi, tai tilaisuus on peruttu, suosittelemme konserttilipun vaihtamista Tampere-talon lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden hyvityspäivästä. Saadaksesi lahjakorttihyvityksen ota yhteyttä: lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi tai puh. +3583 243 4501 (ma–pe klo 10–16). Mainitse viestissä tilaisuuden nimi, tilaajan nimi, lipun yksilöivä tieto (esim. katsomo-, rivi- ja paikkatiedot tai lipun kantaosasta löytyvä viivakoodinumero) ja lahjakortin vastaanottajan yhteystiedot.

Jos et halua vaihtaa konserttilippuja lahjakorttiin, voit hakea lippurahojen palautusta Lippu.fi:n sivuilta.  Lippupisteen kanavista ostetuista lipuista ei palauteta palvelumaksun osuutta ja toimituskuluja. Lippupisteen myyntipisteet eivät pysty käsittelemään lippupalautuksia.

Talossa järjestettävien muiden konserttijärjestäjien hyvityskäytännöt voivat vaihdella. Tiedustele mahdollisuutta hyvitykseen tapahtumakohtaisesti.

Ryhmäasiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Tampere-talon ryhmämyynnin asiantuntijat auttavat ryhmäasiakkaiden ryhmälippupalautuksen kanssa tai mahdollisen konserttivarauksen siirtämisen tulevaan ajankohtaan. Ole yhteydessä: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. +3583 243 4501.

Courtyard by Marriott Tampere City
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen kulttuurielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!