Hyppää sisältöön
Home » Media & kuvapankki

Medialle

Uutishuone ja kuvapankki

Muumipeikko-patsas ja Tampere-talo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Tampere-talon uutishuone

Tampere-talon mediatiedotteet ovat luettavissa uutishuoneessa. Voit halutessasi tilata tiedotteemme sähköpostiisi uutishuoneen tilauslomakkeella.

Tampere-talon kuvapankki

Kuvapankissa on kuvia tapahtumatiloista ja talon tuottamista konserteista. Kuvat on tarkoitettu median käyttöön taloa ja sen tapahtumia koskevien juttujen kuvitukseen. Mainitsethan kuvaajan nimen julkaisun yhteydessä hyvän journalistisen tavan mukaisesti. Kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen.

Vuokrakonserttien ja -tapahtumien kuvat saa kyseisen tapahtuman järjestäjältä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Ohjeita medialle

Ison salin valaistus
Kuva: Aatu Heikkonen

Pressiliput ja haastattelupyynnöt

Tampere-talon tapahtumista juttuja tekevät toimittajat ja kriitikot voivat tiedustella lehdistölippua esitykseen Tampere-talon viestinnästä. Viestintä auttaa myös haastatteluiden järjestämisessä ja välittää pyynnöt eteenpäin.

Konserttien ja kulttuurituotantojen viestintä, pressiliput ja haastattelupyynnöt:

Elsa Vähänen
Viestintäasiantuntija
+358 40 551 2739
elsa.vahanen@tampere-talo.fi

Tampere-talo Oy:n uutismedia ja johdon haastattelut:

Tiia Välimäki
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
+358 40 6477164
tiia.valimaki@tampere-talo.fi

Tampere Filharmonia ja vuokrakonsertit

Järjestäjät vastaavat omien tapahtumiensa lehdistölipuista ja haastatteluista. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Tampere Filharmoniaa koskevat haastattelupyynnöt ja liput:

Leena Mäki-Suominen
Viestintäsuunnittelija
+358 50 388 7168
leena.maki-suominen@tampere.fi

Valokuvaaminen

Kuvauskäytännöt ovat konserttikohtaisia. Media saa kuvata konsertin alussa pääsääntöisesti kolmen ensimmäisen kappaleen ajan ilman salamaa, esitystä ja yleisöä häiritsemättä. Pyydäthän kuvausluvan aina etukäteen talon viestinnästä.

Vuokratapahtumien järjestäjät vastaavat tapahtumiensa kuvauskäytännöistä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.