Hyppää sisältöön
Etusivu » Media & kuvapankki

Medialle

Uutishuone ja kuvapankki

Muumipeikko-patsas ja Tampere-talo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Tampere-talon uutishuone

Tampere-talon mediatiedotteet ovat luettavissa uutishuoneessa. Voit halutessasi tilata tiedotteemme sähköpostiisi uutishuoneen tilauslomakkeella.

Tampere-talon kuvapankki

Kuvapankissa on kuvia tapahtumatiloista ja talon tuottamista konserteista. Kuvat on tarkoitettu median käyttöön taloa ja sen tapahtumia koskevien juttujen kuvitukseen. Mainitsethan kuvaajan nimen julkaisun yhteydessä hyvän journalistisen tavan mukaisesti. Kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen.

Vuokrakonserttien ja -tapahtumien kuvat saa kyseisen tapahtuman järjestäjältä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Ohjeita medialle

Ison salin valaistus
Kuva: Aatu Heikkonen

Haastattelupyynnöt

Viestintä auttaa haastatteluiden järjestämisessä ja välittää pyynnöt eteenpäin.

Pressiliput

Tampere-talon tapahtumista juttuja tekevät toimittajat ja kriitikot voivat tiedustella lehdistölippua esitykseen Tampere-talon viestinnästä.

Tampere Filharmonia ja vuokrakonsertit

Järjestäjät vastaavat omien tapahtumiensa lehdistölipuista ja haastatteluista. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Tampere Filharmoniaa koskevat haastattelupyynnöt ja liput: viestintäsuunnittelija Anne Kauramäki, anne.kauramaki@tampere.fi, puh. 050 388 7168.

Valokuvaaminen

Kuvauskäytännöt ovat konserttikohtaisia. Media saa kuvata konsertin alussa pääsääntöisesti kolmen ensimmäisen kappaleen ajan ilman salamaa, esitystä ja yleisöä häiritsemättä. Pyydäthän kuvausluvan aina etukäteen talon viestinnästä.

Vuokratapahtumien järjestäjät vastaavat tapahtumiensa kuvauskäytännöistä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.


Vuosiesite

Vuodet 2020 ja 2021 esiteltynä

Tampere-talon monipuoliseen toimintaan voi tutustua vuosiesitteen avulla.

Viestinnän yhteystiedot

Tiia Välimäki
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
+358 40 6477 164
tiia.valimaki@tampere-talo.fi

Elsa Vähänen
Viestintäasiantuntija
+358 40 551 2739
elsa.vahanen@tampere-talo.fi