Hyppää sisältöön
Home » Talo Events Oy » Talo Events -tapahtumatoimiston palvelut

Talo Events -tapahtumatoimiston PALVELUT

Onnistuneen tapahtuman kulmakivi on aito ymmärrys tapahtuman tavoitteesta sekä osallistujien tarpeista ja kiinnostuksen kohteista. Niiden pohjalta on hyvä rakentaa kokonaisvaltainen, yksityiskohtia myöten hiottu kokonaisuus.

Illallinen Tampere-talon Ison salin lavalla
Visit Tampere Laura Vanzo

Yritystapahtumat

Haluatko kertoa asiakkaillesi uusista tuotteistasi tai kouluttaa henkilöstöä innostavan seminaarin merkeissä? Täyttääkö yrityksesi pyöreitä, ja haluat järjestää ainutkertaiset juhlat? Täydellinen tilaisuus syntyy hyvästä konseptista, mietitystä ja yllätyksellisestäkin ohjelmasta, viilatuista yksityiskohdista ja aidoista kohtaamisista. Me luomme kanssasi tapahtuman, joka tarjoaa sytykkeitä itsemme ja toistemme ymmärtämiseen, uusien ideoiden syntymiseen ja elämyksiin. Me huolehdimme siitä, että käytännön asiat on hiottu loppuun asti, sinun tehtäväksesi jää nauttia tapahtumasta.

Kongressi- ja konfrenssitoimisto Tavicon
Visit Tampere Laura Vanzo

Kongressi- ja kokouspalvelut

Kongressipalvelutoimistomme on erikoistunut kansainvälisten ja kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Vahva ammattitaitomme pohjautuu 30 vuoden kokemukseen alalta.

Kongressin järjestäminen on täynnä pieniä yksityiskohtia, joiden huolellinen hoitaminen takaa tapahtumasi onnistumisen ja vieraidesi tyytyväisyyden. Asiakkaanamme saat keskittyä täysillä tapahtumasi ohjelman ja laadukkaan sisällön rakentamiseen.

Events Tampere virtuaali- ja hybriditapahtumat
Visit Tampere Laura Vanzo

Virtuaalitapahtumat

Tapahtumatoimistomme on kumppanisi silloinkin, kun haluat järjestää tapahtuman joko kokonaan tai osittain virtuaalisesti. Kun henkilöstö, asiakkaat tai muut sidosryhmät ovat ympäri Suomen tai maailman, digitaaliset alustat tuovat ihmiset lähelle toisiaan. Kun sinulla on idea tai tarve, me rakennamme oikeanlaisen tapahtuman. Ja mikä parasta, me huolehdimme tarvittavasta tekniikasta ja opastamme sen käyttöön tarpeen mukaan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Illallinen Tuulensuun Palatsissa
Miikka Varila

Tuulensuun Palatsi

Toteutamme yksityis- ja yritystilaisuuksia  yksinoikeudella upeassa Tuulensuun Palatsissa, joka toimii oivallisesti seminaarien, kokousten ja kongressien, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä messujen ja näyttelyiden näyttämönä.

Tuulensuun Palatsi toimii oivallisesti seminaarien, kokousten ja kongressien, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä messujen ja näyttelyiden näyttämönä.

Jutellaanko lisää? Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Olemme Tampereella käsin toimiva tapahtumatoimisto, ja toteutamme kaupunki- ja yritystapahtumia ympäri Suomen. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tapahtumatoimisto@taloevents.fi tai suoraan asiantuntijoihimme – yhteystietomme löytyvät alta. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön lomakkeella.

Events Tampere, Henna Koivula
Anne Pesonen

Asiakkuuspäällikkö
+358 3 243 4045
anne.pesonen@taloevents.fi

Sirpa Rytkönen

Tapahtumasuunnittelija
+358 3 243 4311
sirpa.rytkonen@taloevents.fi

Events Tampere tuottaja Yelena Korhonen
Yelena Korhonen

Tuottaja
+358 3 243 4003
yelena.korhonen@taloevents.fi

Events Tampere, Henna Koivula
Henna Koivula

Tuottaja
+358 3 243 4747
henna.koivula@taloevents.fi