Hyppää sisältöön
Home » Talo Events Oy » Tapahtumatoimisto

Tapahtumapalvelut lähelläsi

TApahtumatoimisto

Olemme elämyksellinen tapahtumatoimisto, ja luomme asiakkaillemme korkealaatuisia ja vaikuttavia tapahtumia, joiden keskiössä on asiakaskokemus. Meillä on näkemystä, kokemusta, ketteryyttä, luovuutta ja järjestelmällisyyttä tapahtumien toteuttamiseen.

Toteutamme tapahtumia kaikkialla Suomessa.

Palvelumme

Elämyksellinen tapahtuma on vaikuttava keino huomioida ja kiittää, välittää viestiä, rakentaa luottamusta ja sitouttaa. Me toteutamme kanssasi niin pienen kuin isonkin tapahtuman – kokonaisvaltaisena tai osatoteutuksena.

Palveluihimme kuuluvat mm. seminaarit, sidosryhmätapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, kick offit, hyvinvointi- ja virkistyspäivät, avajaiset, lanseeraukset, messu- ja myyntitapahtumat, konsertit sekä kongressi- ja kokouspalvelut – tai mitkä tahansa yhdistelmät näistä. Toteutamme tapahtumasi halutessasi myös osittain tai kokonaan virtuaalisesti.

Jälleen kerran kaikki meni aivan nappiin! Muuttuvista tilanteista huolimatta Talo Eventsin jengi pystyi välittömästi improvisoimaan ja sopeutumaan tilanteeseen niin, että mikään päivän kokonaisuudesta ei kärsinyt. Palvelualttius on 10+, aina niin auttavaisia eikä tarvitse stressata mistään ylimääräisestä. Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen ja oli huippua tehdä töitä tämän iloisen kolmikon kanssa! ❤

Anita Niemelä
Virkisty Vapaalla ry.

Järjestä yksityistilaisuus Tuulensuun Palatsissa

Tuulensuun Palatsi

Tapahtumatoimistomme toteuttaa yksityis- ja yritystilaisuuksia  yksinoikeudella upeassa Tuulensuun Palatsissa. Vuonna 1929 valmistunut, upeasti vanhaa kunnioittaen entisöity Tuulensuun Palatsi sijaitsee keskellä Tamperetta, osoitteessa Hämeenkatu 30.

Tuulensuun Palatsi toimii oivallisesti seminaarien, kokousten ja kongressien, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien sekä messujen ja näyttelyiden näyttämönä. Tilojen käyttömahdollisuudet ovat joustavat ja tilaisuuksien rytmittäminen onnistuu saliin ja lämpiöihin.

Tuulensuun Palatsin ravintola

Kiitos hienosta tapahtumasta Tuulensuun Palatsilla! Tapahtumapaikan upeat puitteet, henkilökunnan erinomainen palvelu tapahtumapäivänä sekä asiakaslähtöinen näkökulma järjestelyissä varmistivat osallistujillemme hienon tapahtuman! Kiitos!

Jarkko Sipiläinen
Tampereen Nuorkauppakamari

Vastuullisia tapahtumia

Tapahtumatoimistomme on sitoutunut tuottamaan tapahtumia vastuullisesti. Tapahtumia suunnitellessamme tarjoamme vaihtoehtoja, joilla tapahtuman hiilijalanjälkeä voidaan pienentää. Lisäksi tarjoamme yhdessä kumppanimme Puunin kanssa mahdollisuuden kompensoida tapahtumasta syntyviä päästöjä eettisellä, läpinäkyvällä ja mitattavalla tavalla.

”Kotipesämme” Tampere-talo on Suomen ensimmäinen hiilineutraali konsertti- ja kokouskeskus. Tampere-talossa voit asiakkaanamme järjestää täysin hiilineutraalin tapahtuman.

Talo Events -tapahtumatoimiston kanssa onnistuimme toteuttamaan todella onnistuneen tapahtuman liki 3 000 työntekijällemme, suuret kiitokset siitä? Yhteistyö sujui mutkattomasti koko valmisteluprosessin ajan ja yhteydenpito oli vaivatonta. Tuotannon ammattitaito näkyi kaikissa yksityiskohdissa ja itse tapahtumaillan aikana saimme itsekin nauttia ohjelmasta ilman huolta. Suuresta osallistujamäärästä huolimatta kaikki sujui suunnitelmien mukaan loistavasti.

Anita Niemelä
Virkisty Vapaalla ry.

Jutellaanko lisää? Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Olemme Tampereella käsin toimiva tapahtumatoimisto, ja toteutamme kaupunki- ja yritystapahtumia ympäri Suomen. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tapahtumatoimisto@taloevents.fi tai suoraan asiantuntijoihimme – yhteystietomme löytyvät alta. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön lomakkeella.

Events Tampere, Henna Koivula
Anne Pesonen

Asiakkuuspäällikkö
+358 3 243 4045
anne.pesonen@taloevents.fi

Sirpa Rytkönen

Tapahtumasuunnittelija
+358 3 243 4311
sirpa.rytkonen@taloevents.fi

Events Tampere tuottaja Yelena Korhonen
Yelena Korhonen

Tuottaja
+358 3 243 4003
yelena.korhonen@taloevents.fi

Events Tampere, Henna Koivula
Henna Koivula

Tuottaja
+358 3 243 4747
henna.koivula@taloevents.fi

Jälleen kerran homma toimi Talo Eventsin jengin kanssa mainiosti eikä tarvinnut kertaakaan jännittää, että joku asia ei menisi maaliin. KIITOS! ❤

Janette Ropo
Eezy