Hyppää sisältöön
Home » Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tutustu elämysten talon avoimiin työpaikkoihin.

Tampere-talo työnantajana

Ryhmille, Haru Bar

Tampere-talo Oy on kasvava, kehittyvä ja monipuolinen elämys- ja tapahtumayritys. Operoimme tällä hetkellä kahta pääkohdetta: Tampere-taloa, joka on liikevaihdoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään yksi Pohjoismaiden suurimmista kulttuuri- ja kongressikeskuksista, sekä historiallista Tuulensuun Palatsi -tapahtumaravintolaa Tampereen Hämeenkadulla. Tuotamme ja promotoimme tapahtumia ja konsertteja ketterästi ja joustavasti myös muualle, kuten Tampereen Nokia Arenalle. Lisäksi tapahtumayksikkömme Events Tampere tuottaa korkealaatuisia ja vaikuttavia yritystapahtumia sekä kongressi- ja kokouspalveluita valtakunnallisella skaalalla.

Tapahtumatarjontamme sisältää mm. balettivierailuja, rock- ja pop-konsertteja, oopperaa, lastenkulttuuria, messuja, kokouksia, virtuaalitapahtumia, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja. Työllistämme suoraan 51 työntekijää ja tarjoamme välillisesti töitä sadoille tapahtuma-alan ammattilaisille. Tampere-talon seinien sisällä toimivat täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee myös Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -hotelli.

Olemme Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö ja osakkaana digitaalisessa palveluyhtiö LiveX Oy:ssä, Musiikki & Media Tapahtumat Oy:ssä sekä Oy Aku’s Factory Ltd:ssä. Tampere-talo palkittiin parhaana isona tapahtumapaikkana vuoden 2020 Evento Awards -kilpailussa sekä parhaana konserttisalina vuosien 2020 ja 2021 Musiikki & Media Industry Awards -gaalassa. Olemme lisäksi saaneet tunnustusta pitkäjänteisestä ympäristötyöstämme, panostuksesta tapahtumien turvallisuuteen sekä kyvystämme kehittää uusia tapoja tuottaa tapahtumia.