Hyppää sisältöön
Home » Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tutustu elämysten talon avoimiin työpaikkoihin.

Tampere-talo työnantajana

Ryhmille, Haru Bar

Tampere-talo-konsernin muodostavat kaksi yhtiötä, emoyhtiönä toimiva kulttuurin ja taiteen edistämiseen keskittyvä Tampere-talo Oy ja tytäryhtiönä kaupalliseen toimintaan keskittyvä Talo Events Oy. Tampere-talo-konserni on ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumayhtiö. 

Talo Events Oy keskittyy tapahtumatilojen, kuten Tampere-talon ja Tuulensuun Palatsin, vuokraamiseen yritysasiakkaille, kokous- ja kongressipalveluiden myymiseen sekä yritystapahtumien järjestämiseen. Lisäksi yhtiö harjoittaa ohjelma-, ravintola- ja myymälätoimintaa sekä tuottaa kiertueita ja areenakokoluokan tapahtumia aputoiminimellään Tampere Live.

Tapahtumatarjontamme sisältää mm. balettivierailuja, rock- ja pop-konsertteja, oopperaa, lastenkulttuuria, messuja, kokouksia, virtuaalitapahtumia, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja. Työllistämme suoraan 51 työntekijää ja tarjoamme välillisesti töitä sadoille tapahtuma-alan ammattilaisille. Tampere-talon seinien sisällä toimivat täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee myös Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -hotelli.

Olemme Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö ja osakkaana digitaalisessa palveluyhtiö LiveX Oy:ssä, Musiikki & Media Tapahtumat Oy:ssä sekä Oy Aku’s Factory Ltd:ssä. Tampere-talo palkittiin parhaana isona tapahtumapaikkana vuoden 2020 Evento Awards -kilpailussa sekä parhaana konserttisalina vuosien 2020 ja 2021 Musiikki & Media Industry Awards -gaalassa. Olemme lisäksi saaneet tunnustusta pitkäjänteisestä ympäristötyöstämme, panostuksesta tapahtumien turvallisuuteen sekä kyvystämme kehittää uusia tapoja tuottaa tapahtumia.