Hyppää sisältöön
Etusivu » Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tutustu elämysten talon avoimiin työpaikkoihin.

Tampere-talo työnantajana

Ryhmille, Haru Bar

Tampere-talo Oy on kasvava, kehittyvä ja monipuolinen elämys- ja tapahtumayritys. Operoimme tällä hetkellä kahta pääkohdetta: Tampere-taloa, joka on liikevaihdoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään yksi Pohjoismaiden suurimmista kulttuuri- ja kongressikeskuksista, sekä historiallista Tuulensuun Palatsi -tapahtumaravintolaa Tampereen Hämeenkadulla. Tuotamme ja promotoimme tapahtumia ja konsertteja ketterästi ja joustavasti myös muualle, kuten Tampereen Nokia Arenalle. Lisäksi tapahtumayksikkömme Events Tampere tuottaa korkealaatuisia ja vaikuttavia yritystapahtumia sekä kongressi- ja kokouspalveluita valtakunnallisella skaalalla.

Tapahtumatarjontamme sisältää mm. balettivierailuja, rock- ja pop-konsertteja, oopperaa, lastenkulttuuria, messuja, kokouksia, virtuaalitapahtumia, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja. Työllistämme suoraan 51 työntekijää ja tarjoamme välillisesti töitä sadoille tapahtuma-alan ammattilaisille. Tampere-talon seinien sisällä toimivat täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee myös Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -hotelli.

Olemme Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö ja osakkaana digitaalisessa palveluyhtiö LiveX Oy:ssä, Musiikki & Media Tapahtumat Oy:ssä sekä Oy Aku’s Factory Ltd:ssä. Tampere-talo palkittiin parhaana isona tapahtumapaikkana vuoden 2020 Evento Awards -kilpailussa sekä parhaana konserttisalina vuosien 2020 ja 2021 Musiikki & Media Industry Awards -gaalassa. Olemme lisäksi saaneet tunnustusta pitkäjänteisestä ympäristötyöstämme, panostuksesta tapahtumien turvallisuuteen sekä kyvystämme kehittää uusia tapoja tuottaa tapahtumia.

Avoimet työpaikat

Me Tampere-talo Oy:ssä etsimme kasvavaan ja kehittyvään toimintaamme vakituiseen työsuhteeseen

Pääpromoottoria, populaarikulttuuri

tukemaan yhtiömme menestystarinaa nyt ja tulevaisuudessa.

Visiomme on olla Suomen arvostetuin tapahtuma-alan brändi. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, ratkaisukeskeisyys, toisten kunnioittaminen ja vastuullisuus.  Pääpromoottori, vastuualueenaan populaarikulttuuri, toimii Tampere-talo Oy:n konsertti- ja kulttuuritapahtumien tiimissä ohjelma- ja liiketoimintajohtajan alaisuudessa.

Pääpromoottorina vastuullesi kuuluvat Tampere-talo Oy:n monipuolisten, myyvien sisältöjen suunnittelu, uusien konseptien sekä ansainnan rakentaminen, neuvottelut ja tuotanto sekä tähän kokonaisuuteen liittyvät tehtävät yhdessä markkinoinnin, ja viestinnän sekä myynnin asiantuntijoiden kanssa. Pääpromoottori vastaa yhdessä tiimin kanssa tuotantoihin liittyvästä taloudellisesta tuloksesta. Tampere-talo on vastuullisuuden edelläkävijä ja myös Suomen ensimmäinen energiankäytöltään hiilineutraali tapahtumatalo, joten pääset huomioimaan myös vastuullisuusasiat työssäsi.

Haemme henkilöä, jolla on vankka kokemus kotimaisesta sekä kansainvälisestä musiikki- ja tapahtuma-alasta, hyvät asiakaspalvelu- ja neuvottelutaidot sekä halua jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen. Haluat rakentaa uusia konsepteja, kaupallisia kulttuurisisältöjä sekä yhteistyötä ja verkostoja. Edellytämme, että sinulla on erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Sinulla on mahdollisesti soveltuva korkeakoulututkinto tai vahvaa aiempien vaativien työtehtävien kautta kertynyttä osaamista.

Tarjoamme sinulle mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä yhtiössämme, joustavan ja viihtyisän työympäristön, työyhteisömme tuen ja osaamisen sekä mukavat työkaverit, hyvät henkilökuntaedut sekä erinomaiset työvälineet tukemaan päivittäistä työntekoa.

Hakemukset

Jos tunnistat itsesi edellisestä kuvauksesta, lähetä meille hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 27.11.2022 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@tampere-talo.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat

Ohjelmapäällikkö (ohjelma- ja liiketoimintajohtaja 1.1.2023 alkaen) Suvi Leinonen
suvi.leinonen@tampere-talo.fi
Puh. +358 50 401 8202
Soittoajat: to 17.11. klo 11–12, pe 18.11. klo 14–15 ja ma 21.11. klo 10–11

HR- ja kehitysjohtaja Heidi Tapaninaho-Pitkänen
heidi.tapaninaho-pitkanen@tampere-talo.fi
Puh. +358 40 800 4213
Soittoajat: ti 15.11. klo 14–16 ja ke 23.11. klo 9–11