Hyppää sisältöön
Home » Talo Events Oy » Tapahtumapalvelut

TAPAHTUMAPALVELUT

Talo Events Oy:n palveluvalikoimasta löydät kaikki onnistuneen tapahtuman elementit. Olipa kyse isosta tai pienemmästä yritystilaisuudesta, kongressista, tapahtuman konseptoinnista, vaativista teknisistä tarpeista, tilojen brändäyksestä tai vaikkapa tapahtumahenkilökunnasta, meidän kauttamme homma hoituu.

Tulintorin avajaiset, MIikka Varila
Tampere-talon tapahtumatoimisto Events Tampere tuottaa laadukkaat tapahtumapalvelut

Avaimet käteen, ole hyvä!

Oma tapahtumatoimistomme tuottaa tapahtumapalveluita yrityksille ja yhteisöille, niin Avaimet käteen -kokonaisuuksina kuin pieninä palasinakin. Kongressipalvelutoimistomme (PCO) on erikoistunut kansainvälisten ja kotimaisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen.

Tapahtumatoimistomme palvelee niin Tampere-talossa, Tampereella kuin kaikkialla Suomessa

Sorsapuistosali, tapahtuma, MIikka Varila
Sorsapuistosali, Tampere-talo

Yritystilaisuudet Tampere-talossa

Suomen vastuullisin ja rytmikkäin kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo tarjoaa monipuoliset ja elämykselliset tilat erilaisten kokousten ja yritystapahtumien käyttöön.

Olipa kyseessä pienen porukan kokouspäivä tai koko konsernin yhteinen kick-off, Tampere-talosta löydät tarpeeseen sopivat tilat. Varaa yksi kokoushuone tai komeasti koko talo, kaikki onnistuu!

Tekniset palvelut Tampere-talossa tuottaa Akun Tehdas

Tekniset ratkaisut

Olipa kyseessä pieni kokous tai koko talon kokoinen kansainvälinen kongressi, tarvitset avuksesi ajanmukaista tekniikkaa. Teknisenä kumppaninamme toimii Akun Tehdas, joka tarjoaa tilaisuuteesi niin peruspalvelut kuin viimeisimmät tekniset innovaatiotkin.

Tampere-talon tilojen brändäys erilaisin teippauksin

Tilojen brändäys

Tehtäisiinkö Tampere-talosta juuri teidän yrityksenne näköinen? Esimerkiksi lattiat, portaikot, naulakkotiskit ja kokoustuolien selkänojat ovat oivallisia pintoja vieraille viestimiseen. Erilaiset teippaukset ovat helppo ja näyttävä tapa nostattaa tapahtuman tunnelmaa ja saada näkyvyyttä vaikkapa tapahtuman kumppaneille.

Tampere-talon henkilökunta

Turvallisuuspalvelut

Tampere-talon palvelu- ja turvaosasto koostuu turvallisuusalan ammattilaisista. Kaikki työvuorossa olevat vahtimestarimme ovat saaneet järjestyksenvalvoja- tai vartijakoulutuksen. Meillä vieraasi ovat turvallisissa käsissä 💙

Tampere-talolla on Poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa. Lupa oikeuttaa vartioimisliike-, järjestyksenvalvoja- sekä turvasuojaustoimintaan kaikkialla Suomessa, joten meiltä voit tilata em. palveluita myös Tampere-talon ulkopuolelle.

Tampere-talossa asiakkaan ei tarvitse tehdä tapahtumastaan erillistä turvallisuussuunnitelmaa, sillä tapahtumaturvallisuuden valvonta ja ylläpito toteutetaan viranomaisen hyväksymän pelastus- ja turvallisuussuunnitelmamme mukaisesti.

Tampere-talosta kattavat palvelut tapahtumiin

Sekä kaikki muu, mitä tilaisuutesi tarvitsee!

Mitä vielä jäi puuttumaan? Tarvitsetko matotusta tai uudenlaista kalustusta? Kaipaatko yhteyksiä valovoimaisiin esiintyjiin tai vaikuttaviin puhujiin? Puuttuuko rekisteröintiskiltä käsipareja?

Monenlaista olemme jo tehneet, ja uuttakin kokeilemme mielellämme, joten heitä meille haaste, niin etsitään siihen yhdessä ratkaisu!

Kysy lisää tapahtumapalveluistamme tai pyydä meiltä tarjous – autamme mielellämme!Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Tiina Lumio
Tiina Lumio

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

+358 3 243 4766
tiina.lumio@taloevents.fi

Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Mira Mäkelä
Mira Mäkelä

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4761
mira.makela@taloevents.fi

Leena Sulonen Tampere-talo
Leena Sulonen

Myyntipäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4110
leena.sulonen@taloevents.fi

Virpi Valtavaara Tampere-talo
Virpi Valtavaara

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4337
virpi.valtavaara@taloevents.fi

Suvi Siivi, Talo Events Oy
Suvi Siivi

Kokouskoordinaattori
+358 3 243 4994
suvi.siivi@taloevents.fi