Hyppää sisältöön
Home » Juhlakauden tapahtumat Tampere-talossa

Joulun taikaa Tampere-talossa

Yhdessäolon ja antamisen juhlaa päästään vihdoin viettämään sen ansaitsemalla suuruudella. Kurkkaa vinkit joulun ajan yhteisiin hetkiin.

Tunnelmalliset joulukonsertit

Takuuvarmasti juhlatunnelmiin Tampere-talon joulukonserteilla!

28.12. LOVE ACTUALLY -ELOKUVA­KON­SERTTI
Katso rakastettua ja jouluista menestyselokuvaa valkokankaalta samalla kun yli 60-jäseninen Stockholm Concert Orchestra soittaa elokuvan musiikin aivan edessäsi.

Pikkujoulukauden valmispaketit

Pikkujoulut Tampere-talossa joulu

Pakene syksyn harmautta Tampere-taloon! Värikkäästä tarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle porukalle sopiva juhlatunnelman virittäjä!

Valmiiksi mietityt pikkujoulupaketit ovat juhlakauden pelastaja, oli kyseessä sitten työ- tai kaveriporukka. Paketteihin sisältyy konserttielämys sekä herkullinen buffet menu. Paketit myydään väh. 20 hlön ryhmille.

Joululahjaksi yhteinen elämys

Valitse vastuullisesti, ja anna lahjaksi elämys, joka jää mieleen. Kokosimme alle omat valintamme pukinkonttiin!

Lumikuningatar

30.12.2022-1.1.2023

Rakastettu Lumikuningattaren tarina nähdään ensimmäistä kertaa jääbalettina, joka hengästyttää taituruudellaan ja mykistää visuaalisuudellaan.

Lumikuningattaren roolissa nähdään moninkertainen taitoluistelun EM- ja MM-mitalisti Laura Lepistö. Kain roolin luistelee espanjalainen Felipe Montoya, ja Kertun roolissa nähdään Kanadassa asuva mutta sukujuuriltaan suomalainen Silja Dos Reis.

Tubecon Games

6.-7.1.2023

Tapahtuma tarjoaa koko perheelle rentoa ja hauskaa yhdessäoloa viihteellisen pelaamisen muodossa. Tampere-talo on rakennettu täyteen erilaisia mielenkiintoisia pelihuoneita sekä ohjelmistoa, johon pääset osallistumaan mukaan!

Pelaamaan saapuu iso joukko Suomen suosituimpia vaikuttajia. Mukana ovat mm. Boheemi, IlariPro, Jaakko Parkkali, Jennysvoices, MikiRottaNamikolinx, Nedde, Niko & Santtu, ZoneVD, Tinke ja LAKKO.

Iskelmä Gaala

17.2.2023

Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas- ja läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden iskelmä. Voittajat valitaan Iskelmän toteuttaman vuosiäänestyksen kautta.

Esiintyjinä Suomen popmusiikin kirkkaimpia tähtiä, kuten Juha Tapio, Lauri Tähkä, Arttu Wiskari, Erin, Samu Haber, Bess, Viivi, Reino Nordin ja Portion Boys.

Elämyslahja pukinkonttiin

Pikkujoulut konserttipaketilla

Anna lahjaksi aineeton elämyslahja! Kulttuurin parissa nautiskelu vähentää stressiä ja lisää hyvinvointia. Aineeton elämyslahja on eettinen ja ekologinen ja juuri siksi vastuullinen valinta.

Tampere-talon lahjakortit
Tampere-talon lahjakortteja myydään Tampere-talossa sekä Lippu.fi-myyntipisteissä (www.lippu.fi/myyntipisteet). Lippu.fi-myyntipisteissä lahjakortin arvon päälle lisätään Lippu.fi-palvelumaksu, joka on 1,50-4 €/lahjakortti riippuen lahjakorttisumman suuruudesta sekä Lippu.fi-toimitusmaksu 2€/tilaus.

Tampere-talon verkkolah­ja­kortit
Tampere-talon verkkolahjakortti on myynnissä Lippu.fi-verkkokaupassa (lippu.fi). Verkkolahjakortin arvon lisäksi veloitetaan Lippu.fi-toimitusmaksu 1€/tilaus. Verkkolahjakortti käy maksuvälineenä vain verkkokaupassa.