Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää

Joululahjaksi elämyksiä

Tunnelmallista ja turvallista joulun aikaa! Tampere-talo Shop ja lipunmyyntimme palvelevat kulttuurinnälkäisiä joululahjaideoiden merkeissä. Joulukuun konsertit on peruttu Pirkanmaalle annettujen yleisörajoitusten takia, mutta ensi kevään konserttitarjonta on jo myynnissä. Tervetuloa jouluostoksille!

Joululahjavinkki: Tampere-talon Elämyslahjakortti

Vuosi lähenee loppuaan ja on henkilöstön ja asiakkaiden muistamisen aika. Tampere-talon elämyslahjakortti on mieluinen joululahja kaikille, sillä jokainen voi itse käyttää sen haluamallaan tavalla. Elämyslahjakortin arvon voit itse päättää.

Konserttien ja kulttuurin ystäville meillä on ympäri vuoden tapahtumia ja esityksiä, mistä valita. Maailmanluokan ravintolan annokset taas houkuttelevat Tuhtoon. Lahjakortilla voit vierailla myös maailman ainoassa Muumimuseossa, joka vetoaa aikuiseen kävijään taiteellaan ja toimii syväsukelluksena Tove Janssonin sielunmaisemiin. Lahjakortilla voi piipahtaa ostoksilla myös Tampere-talo Shopissa, josta löytyy ainutlaatuisten Muumituotteiden ja kirjojen lisäksi suomalaisten klassikkomerkkien, kuten Finlaysonin, Iittalan sekä Marimekon, tuotteita. Muutamia mainitaksemme.

Hanki lahjaksi Elämyslahjakortit Tampere-talon lipunmyynnistä tai  ryhmämyynnistämme: 03 243 4501 ja sähköposti ryhmamyynti@tampere-talo.fi