Hyppää sisältöön
Home » Kävijöille » Lahjakortti

lahjakortti

Anna lahjaksi aineeton elämyslahja! Tampere-talon lahjakortteja myydään Tampere-talossa ja Lippu.fi-myyntipisteissä.

Anna lahjaksi aineeton elämyslahja!

Lahjaksi hyvinvointia

Tavaraa meillä kaikilla tuppaa olemaan yllin kyllin, mutta yhdessä vietettyä aikaa yhä vähemmän.

Kulttuurin parissa nautiskelu vähentää stressiä ja lisää hyvinvointia. Aineeton elämyslahja on eettinen ja ekologinen ja juuri siksi vastuullinen valinta.

Tampere-talon lahjakortit

Tampere-talon lahjakortteja myydään Tampere-talossa sekä Lippu.fi-myyntipisteissä (www.lippu.fi/myyntipisteet). Lippu.fi-myyntipisteissä lahjakortin arvon päälle lisätään Lipp.fi-palvelumaksu, joka on 1,50-4 €/lahjakortti riippuen lahjakorttisumman suuruudesta sekä Lippu.fi-toimitusmaksu 2€/tilaus.

Tampere-talon verkkolahjakortit

Tampere-talon verkkolahjakortti on myynnissä  Lippu.fi-verkkokaupassa (lippu.fi).  Verkkolahjakortin arvon lisäksi veloitetaan Lippu.fi-toimitusmaksu 1€/tilaus. Verkkolahjakortti käy maksuvälineenä vain verkkokaupassa.

Lahja itselle

Henkilökohtainen Tampere-talon kortti

Onko sinulla käyttämätöntä kulttuurisaldoa, etkä ole vielä keksinyt sopivaa tapahtumaa, mihin sitä hyödyntää? Tampere-talon henkilökohtainen kortti on oiva ratkaisu silloin, kun haluat vielä miettiä käyttökohdetta.

Voit ostaa henkilökohtaisen Tampere-talon kortin millä tahansa kulttuuriedulla: 

• Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja SmartumPay mobiilimaksu
• Edenred-Virikesetelit, Edenred-kortti ja Edenred mobiilimaksu
• ePassi
• Eazybrake 

Henkilökohtainen Tampere-talon kortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä ja on nimensä mukaisesti henkilökohtainen, eli voit käyttää sitä omiin lippuostoksiisi kaikkiin Tampere-talo Oy:n tapahtumiin. Henkilökohtaisella Tampere-talon kortilla voit maksaa lippuostoksiasi vain Tampere-talon lipunmyynnissä. Varauduthan esittämään henkilöllisyytesi.