Hyppää sisältöön

EINI – Mun vuosi

Tampere-talossa bailataan diskokuningatar Einin tahtiin! Luvassa on unohtumaton konsertti täynnä niin nostalgisia klassikoita kuin myös tuoreempia hittikappaleita.

Aika 07.12.2024 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Laulaja Eini nojaa vaaleanpunaista seinää vasten.
Eini

Tietoa tapahtumasta

Liput 49,90/44,90/39,90 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 46,90/41,90/36,90 €

Eini, Suomen ainoa ja oikea diskokuningatar, julkaisi debyyttinsä Yes sir, alkaa polttaa vain 17-vuotiaana. Pitkästä urastaan huolimatta artistin vauhti ei ole hidastumassa, vaan hän jatkaa uraansa entistäkin upeampana uuden musiikin siivittämänä. Artistin tulevan 16. studioalbumin ensimmäinen, joulukuussa julkaistu single Mun vuosi, enteili vuoden olevan ”Einin vuosi”, mistä todisteena oli mm. artistin uran ensimmäinen Emma-ehdokkuus.

Helmikuussa julkaistun Sun vuoro olla vapaa -singlen voimaantumisen teemaa jatkaa Tää kaikki ois voinut olla sun -single, joka julkaistiin huhtikuussa. Artistin alkuvuodesta startannut Mun vuosi -kevätkiertue oli menestys ja loppuunmyyty, se piti sisällään lähes 30 keikkaa ympäri Suomen. Artisti kertoo, että uudet kappaleet on otettu yleisön puolesta avosylin vastaan.

”On ollut ilo huomata kuinka yleisö laulaa mukana täysillä uutta tuotantoa. Keikat ovat olleet kerrassaan riehakkaita ja uutta yleisöä on tullut paljon lisää. Mun vuosi -kevätkiertueen keikoista suurin osa on ollut loppuunmyytyjä”, Eini kertoo.

Lisäksi Eini on mukana uudella Vain elämää -kaudella. Tampere-talon konsertissa saatetaankin kuulla myös uusia versioita Vain elämää -kappaleista. Tv-ohjelman lähetykset alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat joulukuun puoliväliin asti. Tätä ovat fanit odottaneet vuosia ja nyt se tapahtuu!

Kesto n. 75 minuuttia. Konsertissa ei ole väliaikaa.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop
  • Viihdekonsertti

AULAKLUBI: NINA KAITARANTA

Nina Kaitaranta tekee tarttuvaa, suomenkielistä luomupoprockia, joka kerrostuu juurevasti ja ilmavasti.

Tarja ja Jalo Virkki tanssimassa Tampere-talon pääaulan Teetansseissa. Taustalla soittaa Tampereen Kotkien puhallinorkesteri.
/
  • Tampere-talo
  • Iskelmä
  • Orkesterimusiikki

TEETANSSIT

Tampere-talon aulassa järjestettävät Teetanssit pitää sisällään ilmaiset tanssit, laadukkaan livemusiikin sekä lämminhenkisen teetarjoilun.