Hyppää sisältöön

TAMPERE BIG BAND: SVENGAAVA JOULU

Raikkaan ja riemukkaan joulukonsertin tähtinä joulutaivaalla loistavat Tampere Big Band, Maria Ylipää, Alexander Lycke ja Mikael Konttinen.

Aika 09.12.2023 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 42 €
Eläkeläiset 38 €
Opiskelijat ja lapset (16-v. asti) 29 €

Tiedote esiintyjävaihdoksesta 9.12.2023 klo 13:

Valitettavasti Mikko Leppilampi joutuu sairastapauksen vuoksi jättämään illan Svengaava joulu -konsertin väliin. Mikon tuuraajana laulaa upean karismaattinen monitaituri Mikael Konttinen.

Svengaava joulu

Tampere Big Bandin konserttisarja “Svengaava joulu” saa jatkoa, kun Tampere-talon valloittaa raikas ja riemukas joulukonsertti, jonka tähtinä joulutaivaalla loistavat Maria Ylipää, Alexander Lycke ja Mikael Konttinen. Tampere Big Bandin kapellimestarina toimii Juha Untala.

Tampere Big Band on reilun 30 vuoden ikäinen tamperelainen big band -kokoonpano, joka vaalii svengimusiikin perinteitä kotikaupungissaan. Orkesteri koostuu niin musiikin ammattilaisista kuin alan kokeneista harrastajista.

Illan solisteina loistavat pohjoismaiden kirkkaimmat musikaalitähdet Maria Ylipää ja Alexander Lycke sekä erikoisvieraana laulaja Mikael Konttinen.

Maamme monipuolisimpiin taiteilijoihin kuuluva näyttelijä-laulaja Maria Ylipää on tunnettu lukuisista musiikkiteatteri-, elokuva- ja tv-rooleistaan. Musiikin saralla hänet tunnetaan monipuolisena tulkitsijana, joka on kotonaan lavalla niin jazzyhtyeiden ja big bandien kuin sinfoniaorkesterienkin solistina.

Göteborgin teatteri- ja musiikkikorkeakoulusta valmistunut ruotsalainen Alexander Lycke on tehnyt useita merkittäviä musikaalirooleja Ruotsin lisäksi Suomessa, Saksassa ja Englannissa muun muassa musikaaleissa Hair, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Notre Damen kellonsoittaja, Miss Saigon sekä Helsingin Svenska Teaternin menestysmusikaalissa Chess. Sweden Rock Magazine palkitsi hänet Ruotsin parhaana laulajana vuonna 2016.

Laulaja Mikael Konttinen on esiintynyt monissa tv-ohjelmissa ja tehnyt yhteistyötä mm. Turun filharmonisen orkesterin, Lappeenrannan kaupunginorkesterin, Joensuun kaupunginorkesterin, Imatra Big Bandin, Helsingin kaupunginorkesterin sekä useiden eri kokoonpanojen ja soittokuntien kanssa. Valtakunnallinen ura ponnahti käyntiin 2006 itsenäisyyspäivän Linnan juhlissa Kaartin soittokunnan solistina.

Konsertin kesto n. 2,5 h, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Tampere Big Band

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K18-alueena Ison salin aitiot A ja B. Aitioihin lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Huomioithan, että anniskelukatsomon 18 vuoden ikäraja on ehdoton, joten alaikäiset eivät pääse katsomoon.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

tulevia tapahtumia

/
  • Tampere-talo
  • Rock & Pop
  • Viihdekonsertti

AULAKLUBI: NINA KAITARANTA

Nina Kaitaranta tekee tarttuvaa, suomenkielistä luomupoprockia, joka kerrostuu juurevasti ja ilmavasti.